Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@stinga díky. Malej byl v září třikrát.. než jsme si to tady všichni vystřídali. Jeho to minulo. Taky to zvládl.
@mayunka píše:
@stinga díky. Malej byl v září třikrát.. než jsme si to tady všichni vystřídali. Jeho to minulo. Taky to zvládl.
tak to je šikovný, a ví do čeho jde ![]()
Ahoj, může se i u dětí projevit Covid ztrátou čichu a chuti? Syn mi teď říkal, že nic necítí ani mu nic nechutná - zkoušel kyselou okurku a dokonce i sůl
na hygieně mi řekli počkat na testy ze školy - dnes měli PCR. Díky za zkušenosti
@Teruna000 píše:
Ahoj, může se i u dětí projevit Covid ztrátou čichu a chuti? Syn mi teď říkal, že nic necítí ani mu nic nechutná - zkoušel kyselou okurku a dokonce i sůlna hygieně mi řekli počkat na testy ze školy - dnes měli PCR. Díky za zkušenosti
Ano, může.
Ale třeba jen blbne. Děti se někdy předvádí
@Bábrdl taky mě to napadlo, to se neboj
uvidím, jak dopadnou školní testy.
@Teruna000 můj čtyřletý syn měl určitě ztrátu chuti, ale předpokládám že i čichu. Ale neměl izolovaně jen tento příznak.
@JanaDaR no můj má trochu ucpáno jednu stranu nosu, jinak nic jiného.
@Teruna000 on měl příznaky docela silné, horečky ke 40°C, kašel, rýmu, stěžoval si na bolest břicha, zad a nohou. Ale i když tohle všechno zmizelo, spousta oblíbených pokrmů a nápojů byla nějakou dobu „fuj, teď je to hnus“ apod.
@JanaDaR no já právě nevím, co si mám myslet… jenže jestli kecá nebo ne bohužel v tomhle nepoznám. Teplotu nemá, ale i když mluví, tak jde slyšet, že má ucpaný nos
@Teruna000 píše:
@JanaDaR no já právě nevím, co si mám myslet… jenže jestli kecá nebo ne bohužel v tomhle nepoznám. Teplotu nemá, ale i když mluví, tak jde slyšet, že má ucpaný nos
Pokud má ucpaný nos, tak bych mu to věřila. Pokud vyjde v PCR jeho trida pozitivní, bude to jasné. ![]()
@mackA159 zkusila jsem česnek - zavřel oči a dostal to do pusy… prý co to je, pálí mě z toho jenom krk 🤣
Tak test ze školy negativní, ale oboje stále přetrvává… sestřička vypsala novou žádanku na PCR, tak počkáme a půjdeme v sobotu. Prý je to jasný příznak, ale mohlo být ve vzorku hodně málo viru. No dneska mi říkal, že neví, jestli se před tím nenapil - měli ze slin.
Holky, tak nás postihl covid, už jsem myslela, že se nám vyhne bohužel..
Jsem pozitivní já manžel, a mladší dítě..
Nevítě jak je to se starším, když je negativní?? Je v karanténě, ale půjde na testy a kdyby byl pozitivní, tak ta karanténa se bude protahovat jen u něho??
Další věc, je prvnáček, asi to neovlívníme, ale tak informačně.. Co se ted bude dít, dítě pozitivní, půjde třída do karantény a nebo na testy jak to ted je..
V pondělí negativní test ve středu pozitivní.. Já to samé v práci negativni v uterý ve st, pozitivní.. ![]()