Názor na lockdown

Anonymní
11.10.20 10:15

Názor na lockdown

Dobrej den,
Jaky mate nazor na Lockdown? Myslite, ze bude? A nazor na Prymulu?😅

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6275
11.10.20 10:22

Nic hezkého si o tom všem nemyslím. Mé názory by byly nepublikovatelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
11.10.20 10:23

Asi mě tu ukamenujete, ale mě je Prymuli docela líto, ať teď udělá co udělá, tak to bude špatně. Hlavně, že vetsina lidi na jaře chtěla, aby byl ministrem zdravotnictví, ať nahradí Vojtěcha a ted když se tam stalo, tak je to taky vlastně špatně. Nezávidím mu jeho pozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.10.20 10:23

Kdyz uz tady ta umela sv.ne je, tak co jim zbejva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.10.20 10:24
@Oliverka28 píše:
Asi mě tu ukamenujete, ale mě je Prymuli docela líto, ať teď udělá co udělá, tak to bude špatně. Hlavně, že vetsina lidi na jaře chtěla, aby byl ministrem zdravotnictví, ať nahradí Vojtěcha a ted když se tam stalo, tak je to taky vlastně špatně. Nezávidím mu jeho pozici.

To ja taky ne. Pristoupit na takovou pozici v te nejhorsi dobe, kdo by to bral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
11.10.20 10:24

Z bláta do louže. Vojtěch byl šulin a Prymula dělá opatření. 8o Já to vydržím. Ale co naše děti? I ty se potřebují vyblbnot, potřebují pohyb. Vidím to na své dceři. A kdo to bude kontrolovat, pane ministře? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
11.10.20 10:26
@BukvickaMalicka píše:
Slyšel jsem, že si s Buresem po večerech kouří ptáky.

Slyšela jsem, že to dělají prej ale přes tepláky, takže v pohodě, to se nepočítá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
11.10.20 10:27
@Oliverka28 píše:

Hele ono je to tak vždycky. Ať už by udělali cokoliv, dali tam kohokoliv, tak stejně lidi budou nadávat. VZDYCKY. I kdyby udělali věci jinak, tak stejně ti co křičí, by zase křičeli kvůli něčemu jinému. Jak se říká „Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde“ a druhý přesný je " Po bitvě je každý generál", jelikož každej je chytrej až zpětně. O tom co se má dělat nebo jak to mají dělat jinak, se takticky mlčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
11.10.20 10:28
@Oliverka28 píše:

Mě ho líto není, je za to pěkně placený a moc dobře ví, jak tuhle dobu využít ke svému podnikání.

Mě je líto těch, kteří díky uzavření podniků přišli o práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
11.10.20 10:29

Jak sem psala uz v jine diskuzi, kdyz je narod nepoucitelny a naschval bojkotuje všechna narizeni, tak jim nic jineho nezbyde a je fuk jestli tam sedi prymula nebo nekdo jiny. Jak by jste to chteli resit vy? Ja z toho taky nejsem nadsena, ale holt lidi dostanou co si zaslouzi, kdyz nemůžou ani jeden vikend sedet v klidu na zadku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
11.10.20 10:29

Pokud je clovek zamestnany, nejak to prezije, protoze porad ten prijem v nejake forme ma… Pokud si drobny podnikatel a uz pul roku podnikani zivis, protoze covid, nezbyva ti nic jineho, nez verit na zazrak, protoze podle naseho pana prezidenta, jsi tak akorat neschony… No, clovek musi verit tomu, ze to dite, co ma na ceste, nejakym zpusobem uzivi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30969
11.10.20 10:31

Tak mne prijde, ze omezeni jsou jiz znacna, ze se stav od jarniho moc nelisi, akorat ted jeste běží MS a 1. stupen ZS. Ale volnocasove aktivity jsou utlumene, restaurace take, cestovani pres hranice je jiz take omezene… Na jare omezeni doprovazel strach, ten zatim lide nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
11.10.20 10:32
@Oliverka28 píše:

Mám ten samý názor. Lidi by nadávali na kohokoliv kdo by tam byl. Budou nadávat na toho kdo opatření dělat nebude a nakažených bude přibývat a budou nadávat i na toho kdo opatření udělá… Budou nadávat vždy.
Beru to tak že je to nutné zlo a čím větší bude tím možná kratší dobu všechno tohle bude trvat. Zatím na tom podle lidí nejsme tak špatně, to budeme až nebude zdravotní personál, který by se o těžké případy mohl postarat, ale to už bude pozdě. Pak je tu také důležitá otázka, kde ta ten jejich lock Down vzít když vláda pro*ebala miliardy na jaře uplne nesmyslně… Třeba už za to že bylo zrovna strašně důležité nalejt víc peněz do silnic a dálnic, nedávno poslat všem důchodcům 5000 jako rouskovne a nebo před pár dny schválený kanál DOL za 600 miliard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22532
11.10.20 10:33

Myslim si, ze bude, ale jak bude vypadat, tak to je otazka. Rekla bych, ze do zamestnani se chodit porad bude (pokud bude kam) a doufam, ze i do prirody se bude moci, jako na jare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
11.10.20 10:35

Říkám to pořád a taky budu, jsme národ debYlů :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat