Názor na lockdown

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3460
11.10.20 11:12
@BukvickaMalicka píše:
A nebo svrhnout vládu těch idiotu no…

neříkám, že vláda dělá vše na 100%, ale ono se těžko něco dělá, když to minimálně třetina lidí bojkotuje (viz roušky ze záclony apod.). V západních zemích byla povinnost nosit roušky celé léto, nikdo s tím tam neměl problém, lidé to dodržovali a tady je problém všechno. Je to převážně o lidech, můžeme si za to sami, když bychom se chovali odpovědněji nemuseli bychom být tam kde jsme teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
11.10.20 11:14
@BukvickaMalicka píše:
Jo, protože to není mor… Ale jenom viróza, která u spousty lidí nemá ani příznaky…

Jojo, většina lidi je bezpriznakova, ale ne vsichni. A protože me se to netyka, nejsem rizikova, prodelam max chripku, tak se budu dal veselit a ohrožovat ty, co na to muzou umrit 8) ja z toho taky nejsem podelana, covid me nedesi (jakoze me nedesi ze ho chytnu ja osobne) a to sem v rizikove skupine, ale mam kolem i dost lidi, co by na to dojeli urcite. Lidi by se meli jit kouknout do tech nemocnic, kde se rozhoduje komu daj misto na ventilaci a koho uz zachranit nemuzou a i tak, cast lidi, co na te ventilaci skončí se uz domu nevrati. A je zoufale malo personalu, az se nakazi vsichni, tak uz nebude kdo by se o lidi staral. A u sester a doktorů je fuk jestli maj priznaky nebo ne, je testujou porad a pozitivni posilaj domu, at maj priznaky nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16998
11.10.20 11:16

Že všechno zavřou jak na jaře? Jistě..A po pravdě se nedivím..Když lidi neumí dodržovat ani ty nejzákladnější pravidla.. Včera jsem byla pozvána na jednu svatbu - obřad byl venku, oběd a další zábavu jsme vynechali..
Chování lidí mi tam přišlo neskutečné - když jsem šla do lokálu a nasadila si roušku, dívali se na mě všichni jak na mimozemšťana - včetně obsluhy.. Byli tam staří, byla tam miminka.. A bohužel bylo nás tam jen pár, co dodržovali základní hygienické doporučení.. :?
Takže ano, pokud vše zavřou - nebude to kvůli politikům, ale kvůli lidem..
A že půjde česká ekonomika do háje je jasný.. Nicméně vzpomeňte si na jaro a situaci v Itálii :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.10.20 11:18
@Anonymní píše:
Dobrej den,
Jaky mate nazor na Lockdown? Myslite, ze bude? A nazor na Prymulu?😅

Pomalu se smiřuju s tím, že bude. Prymulovi jeho pozici nezávidím. Ale asi je lepší než Ken. Lituju podnikatele, když jim zavřou provozovny. Roušky mi vadí asi ze všeho nejmíň. Domácí vězení a nemoct jít ani ven do lesoparku, to by bylo náročný se školkovým dítětem. Ale pořád si říkám, že jednou to skončí. Že se ten virus musí oslabit. Světlo na konci tunelu vidím na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
@roba18 píše:
neříkám, že vláda dělá vše na 100%, ale ono se těžko něco dělá, když to minimálně třetina lidí bojkotuje (viz roušky ze záclony apod.). V západních zemích byla povinnost nosit roušky celé léto, nikdo s tím tam neměl problém, lidé to dodržovali a tady je problém všechno. Je to převážně o lidech, můžeme si za to sami, když bychom se chovali odpovědněji nemuseli bychom být tam kde jsme teď.

Na západě mají vládu, tady jsou starý komousi, zloději a idioti. Nic není promyšlený. Ani na 30%

Ne, nemůžeme. Bureš měl půl roku na to, něco vymyslet. Radši ho kouřil Prchalovi, a lízal zadek Prymulovi, aby jako správnej komous mu bratrsky pichnul v tom jeho mafianskym priběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
@BukvickaMalicka píše:
Volis Akci Nespokojených Občanů?

Ne, nejsem ovce😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
11.10.20 11:20
@holka_z_hor píše: Říkám to pořád a taky budu, jsme národ debYlů :nevim:
:mavam: Ne. Ale ti jsou nejvíc vidět. :P :mavam:
Jinak: Potřebujeme srazit reprodukční číslo. COVID na naše názory kašle i na to, kdo je právě v jakém křesle:
 https://www.idnes.cz/…821_veda_mla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
@Oliverka28 píše:
Asi mě tu ukamenujete, ale mě je Prymuli docela líto, ať teď udělá co udělá, tak to bude špatně. Hlavně, že vetsina lidi na jaře chtěla, aby byl ministrem zdravotnictví, ať nahradí Vojtěcha a ted když se tam stalo, tak je to taky vlastně špatně. Nezávidím mu jeho pozici.

Prymula neni clovek, ktery by zaslouzil litost. Ale pozici lehkou nema a urcite je svepravnejsi, nez Vojtech. A nakonec myslim, ze je i dost schopnej a realistickej,
slabsi stranka je zpusob komunikace ven (neco ho napadne, hned to vypusti ven, vsechny to jeho zduraznovani 14 dnu v posledni dobe, musi mu byt jasny, ze 14 dni stacit nebude a ze kdyz to vyhlasuje na 14 dni, znamena to maximalne, ze po 14 dnech se rozhodne, jestli to tak zustane nebo se to zprisni, ale ne ze se to zas otevre).

Muj nazor na lockdown je, ze je nevyhnutelny a mel uz byt. Mam pocit, ze ta bezpecnostni rada zaseda v pondeli, takze lockdown se da cekat cca od uterka/stredy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983

To co si myslím a jake mam informace, například z testovacích míst a od testovaných, si nechám pro sebe, jinak dostanu ban.
Ale jinak číslům nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
@BukvickaMalicka píše:
Na západě mají vládu, tady jsou starý komousi, zloději a idioti. Nic není promyšlený. Ani na 30%Ne, nemůžeme. Bureš měl půl roku na to, něco vymyslet. Radši ho kouřil Prchalovi, a lízal zadek Prymulovi, aby jako správnej komous mu bratrsky pichnul v tom jeho mafianskym priběhu.

hele myslím, že čekají na Tvé rady. Napiš jim a přihlaš se do poradního týmu. Odborníků jako ty, mají málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
11.10.20 11:21
@Králičice píše: Že všechno zavřou jak na jaře? Jistě..A po pravdě se nedivím..Když lidi neumí dodržovat ani ty nejzákladnější pravidla.. Včera jsem byla pozvána na jednu svatbu - obřad byl venku, oběd a další zábavu jsme vynechali..
Chování lidí mi tam přišlo neskutečné - když jsem šla do lokálu a nasadila si roušku, dívali se na mě všichni jak na mimozemšťana - včetně obsluhy.. Byli tam staří, byla tam miminka.. A bohužel bylo nás tam jen pár, co dodržovali základní hygienické doporučení.. :?
Takže ano, pokud vše zavřou - nebude to kvůli politikům, ale kvůli lidem..
A že půjde česká ekonomika do háje je jasný.. Nicméně vzpomeňte si na jaro a situaci v Itálii :-(

S Itálií to nemůžeš srovnavat. A důvody k.tomu je hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
11.10.20 11:22
@roba18 píše:
hele myslím, že čekají na Tvé rady. Napiš jim a přihlaš se do poradního týmu. Odborníků jako ty, mají málo.

Kdybys věděl s kým mluvíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
11.10.20 11:24
@Kriss Tina píše:
Jak sem psala uz v jine diskuzi, kdyz je narod nepoucitelny a naschval bojkotuje všechna narizeni, tak jim nic jineho nezbyde a je fuk jestli tam sedi prymula nebo nekdo jiny. Jak by jste to chteli resit vy? Ja z toho taky nejsem nadsena, ale holt lidi dostanou co si zaslouzi, kdyz nemůžou ani jeden vikend sedet v klidu na zadku :nevim:

A vy myslíte že jeden víkend pomůže? Ano je to těžké, ale oni zase nechápou, že virus tu s námi bude už pořád. Nikdo ho nikdy zcela nevymítí. Takhle se tu může šašit donekonečna. Mě je to celkem jedno, já to taky vydržím, ale když se někdo nedostaví na testy a automaticky je pozitivní… :nevim: pak kde se berou ty čísla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.10.20 11:25
@BukvickaMalicka píše:
A nebo svrhnout vládu těch idiotu no…

Nový světový řád jede podle plánu. I když je pár let pozadu..

Příspěvek upraven 11.10.20 v 11:14

A myslíš, že by nastoupil někdo, kdo by si s tím poradil? Vždyť bojuje proti nakaze celá Evropa. Vlastně celý svět. Možná nás to naučí, možná ne. Viry budou vždy, o krok před námi.

Jako nejdůležitější beru to číslo nemocných v nemocnicích, co potřebují pomoc. Počty nakažených nemusí nic znamenat. Spousta lidí to prožije klidně bez příznaků nebo jen velmi lehce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
11.10.20 11:32

Mě by jen zajímalo, kolik by těch lockdownů vlastně mělo být? To je totiž jediný, co se tady vlastně dělá. Všichni všechno zavřeme, nikam nepůjdeme, protože očkování není a je otázka, jestli v případě že bude, vůbec zafunguje.

Krásně se ukázalo, jak v naší republice nefunguje prostě nic. Hordy úředníků všude a když přijde na věc, nikdo nic neví, ničemu nerozumí a nezvládá.

Radši si ani nepředstavovat, co by bylo, pokud by přišel mor nebo rovnou válka, protože stačil jeden vir a už půl roku nám tu krásně rozlkládá republiku a ničí budoucnost dalším generacím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí