Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč máš potřebu tahat se s jiným chlapem, když jsi doma tak spokojená? Přijde to to normální? Prijde ti taky normální se divit tomu, ze s tebou někdo chce vztah, ty ho tahas za fusekli on se kvůli tomu dokonce považuje vyjádřit nespokojenost?
Zrátka to zní, jako kdyby sis chtěla nechat oba dva chlapy!
Ale jak vidíš, ono to nepůjde
. Já bych podle popisu hádal, že s tím tvým současným přítelem to nemá šanci v tomto stavu dlouho vydržet (i když dobře, vydrželo to 6,5 roku, ale jen proto, žes nic lepšího nezažila), pokud tam nebyla nikdy ta vášeň a navíc ty jeho řeči jsou fakt divný… Ten nový je taky dáreček, sice asi charakterní, nechce si nic víc začínat se zadanou, nicméně začal si tě namlouvat a už jste se i pohádali? ![]()
Když nějakou dobu vydržíš, ono to poblouznění přejde a pak se ti bude přemýšlet lépe, co dál! ![]()
Kdyby v tom uz byly deti - doporucuju, nedavej takovym uletum zadnou sanci. Ze te nekdo bude pripadat pritazlivy, je normalni a prirozeny, ale proste takovym se nepise, neschazi na kaficka a neriskuje pomotani hlavy! Neni to uz jen o tobe a hodnotit, co je a neni zdravo.. jak vidis, je to relativni. U velke pritazlivosti jsou nebezpecny i dlouhy pohledy o samote ![]()
Pokud nemate deti, nezkousela bych rozjezdit mrtveho kone a nechala brachu pro nekoho jineho. Dala bych sanci novemu objevu, zapusobil by tim, ze nechce podvadet a trva na tom, aby ses rozesla.
@Řízík tak poprve, deti nemame ani nejsem za něho vdaná. A jo na zacatku byl fajn, proste zamilovanost dela divy ze? No ted uz to ma tak nejak na haku, jemu je dobre kdyz mne pohladi, objíma jako je milý a hlavne zodpovedny klidas.. staci mu to ![]()
@Sunny81 píše: Více
Prosim zakladatelku, ať vysvětlí proč doma zije jako bratr a sestra a jestli to jde změnit nebo ne. Od toho se odvíjí všechno další.
Pokud vztah/stav bratr a sestra nelze změnit, pak rychle pryč z tohoto vztahu ať je sebekrásnější! Mluvím z vlastní zkušenosti. To, ze dala průchod emoci jinde je jasnou známkou, ze něco ve vztahu chybí, byť treba podvědomě.
@Capretta píše: Více
Naprostý souhlas s posledním odstavcem. Bohužel kdo nezažije nepochopí… Ja ztratila nejlepší roky v super, ale intimně nefunkčním vztahu…lituji, ze jsme si oba doma nedali včas šanci na plnohodnotne vztahy.
@prokr píše: Více
Tos mě překvapila, POKRE (ano, takhle tě píšu). ![]()
@D. C. píše: Více
Poslední odstavec… bohužel oblouzneni už nikdy neprejde. Uz nikdy zakladatelka nebude přemýšlet doma jako dřív. Pokud sama s přítelem nebude chtít maximálně zapracovat na vztahu doma a ani pak není jisté, ze se to podaří.
Oba?😂 To bylo fajn ale to nejde
ale popravde, uz je mi dost let a zazila kde co, ale ještě jsem nepotkala nikoho kdo by mne tak rajcoval jako muj kolega, opravdu zvláštní člověk takovy trošku nenormální jako já, asi ten muj pritel je na mne moc normální co ja vim… No zit bez sexu nechci, uz js si myslela ze jsem frigidni ale ejhle vubec ne prave naopak
@Malá bobina píše: Více
U tebe to bylo jiné v tom, že si se s milencem rozešla ještě zamilovaná. A pak to trvá déle, se z toho dostat. Kdyby si s ním byla déle, tak by tě přešel ten „obdiv“…
@Temná duše píše: Více
O tom ja tu mluvit ale nechci. Radim zakladatelce co dělat na začátku, než se to rozjede. Prostě vztah bez sexu nas dřív nebo později stejně dozene, povědomě.
Ja taky roky myslela, ze je mne sex ukradený a fakt nebyl…proto říkám, odejít zavčas z krásného bezsexoveho vztahu!
Ale věřím, že každý na to prostě nema a ta zkušenost je fakt nepresnosna. Chce to obrovskou sílu vztah jinak dobrý ukončit „jen kvůli sexu“.
Možná by me obdiv presel, ale s původním partnerem už bych stejně nemohla žít jako dřív. Uz bych prostě věděla, ze existuje něco krásného, sex plný vášně atd… proto říkám, ze uz nikdy nelze žít jako dřív. Leda se fakt maximálně snažit to doma nakopnout, ale stejně…komu se to ještě pak podařilo?
@Malá bobina píše: Více
Máš pravdu, ve vztahu be sexu nemá cenu být.
Nevím, proč je pro mnoho žen tak důležité mít doma hodného ťuňtíčka. To si tu žárovku neumíte vyměnit samy? A na ostatní je tu hodinový manžel…
Prostě vztah bez sexu nemá (v mládí) smysl - bez ohledu na to, že máš doma opraváře co ti vše zařídí…
Nebo jestli má hnízdící pudy a svého partnera vidí jako dobrého otce a tamtoho druhého samečka jako dárce spermatu?
To bych tě pěkně hnal i s tou kukačkou! Pánové: vždy dělat testy otcovství a tajně, i kdyby vám bylo „podobné“, u mrňat se to říká vždycky… ale nemusí to být pravda…
Přesně. Ale…ja jsem naprostou samostatná, finančně, mam bydlení atd…to kazda zena nema, takže… zůstávají. Je mi líto, když tady čtu, ze někdo po letech přežívá…
Tak držím zakladatelce pěsti, ať se rozhodne správně. Nejlépe poslouchat intuici.