Co je pro vás red flag ve vztahu? Kvůli čemu byste se rozešli?

Psylocke
1.4.24 08:47

Co je pro vás red flag ve vzrahu?Kvůli čemu byste se rozešli?

Z jakého důvodu byste se rozešli s partnerem? Je jasný, že nevěra, násilí a psychický teror je samozřejmě velký důvod. Ale myslela jsem takové méně obvyklé. Mě by třeba strašně vadilo, kdyby chlap vyhazoval odpadky na ulici nebo měl špatný vztah ke zvířatům, to bych nesnesla.Co by štvalo vás?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4878
1.4.24 08:59

Ezoterismus, otvirani caker a kraviny pani Houdove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
1.4.24 09:00
@Psylocke píše: Více

Cholerik, nedala bych vulgarniho, hloupeho, vyznavace konspiracnich teorii a nekoho kdo ma doma v byte psy nebo kocky jo i potkany, kdo nedava hygienu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
1.4.24 09:03

Rozešla bych se s voličem extrémních politických stran, s mužem s psychickými chorobami, se zadlužencem a s mamánkem. Pak samozřejmě ty výše jmenované klasiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
1.4.24 09:05
@Fukitol píše: Více

Tak takovýho já bych brala. :lol: Ale doma mám úplný opak. :lol: Jako vyslechne moje ezo pindy, ale jednim uchem tam a druhym ven. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4383
1.4.24 09:09

Rozešla bych se s někým kdo: je prase a smrdí, narcis, ten kdo by neustále fňukat a stěžoval si, s někým kdo třeba měl za sebou peprnou minulost: např. Vězení, tak o toho bych si neopřela ani kolo, nebyla bych s někým kdo zástava názor: žena má být jen doma a starat se a rozhodne bych nebyla s někým kdo nemá vyřešeno svou vztahovou minulost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.4.24 09:10

Týpek ze seznamky mi jednou poslal „návod na život“ podle Jaroslava Duška. Rande nebylo :lol: Nesnesla bych primitiva, flastence, kuřáka, alkoholika, dále různé Harmonelo/Broken Consulting aj. poradce, chlapa posedlého „úspěchem“ (co čte samé motivační knihy a odebírá First Class) a nesamostatného mamánka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.4.24 09:11

Nepořádek v jeho bytě. Po zkušenostech- jeho chování k matce.

Příspěvek upraven 01.04.24 v 09:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
1.4.24 09:13

Pro mě je to hodně věcí, to je asi normální. Odhazovani odpadků, špatný vztah k zvířatům také, neschopnost vystoupit že své komfortní zóny. Cholericnost, lenost, lhaní, nezájem. Vadilo by mi i kdyby neuměl vzít do ruky nářadí a něco opravit. Taky by mi vadilo, kdyby byl bábovka a při menším nekonfortu hned fnukal. Jako trempce by mi vadilo, kdyby nezvládl spát venku a vadilo mu se trochu umazat a opotit. Toto má asi nastavené každá z nás jinak a je to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
1.4.24 09:14

Nechtěla bych chlapa, který nerad čte - knihy, nikoli příspěvky na internetu.

• Citovat
  • Upravit
1153
1.4.24 09:17

Jo a když to tak čtu tak samozřejmě ani alkoholika, kuraka, nějakého extremistu apod.bych vedle sebe nechtěla. Taky finančního negramota atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
1.4.24 09:22

Hloupého alkoholika s nabubřelým egem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
1.4.24 09:22

Bylo toho spousta jmenovano, co bych ve vztahu nechtela. A rozhodne ne nekoho „ja vim, co je pro tebe/vas dobre“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
1.4.24 09:23

Asi někoho kdo by mě výrazně nutil k nějakému stylu života. Např: vegan, sportovec, zapřísáhlí věřící, závislák…
Taky někdo kdo nehne prstem a nechává se živit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
1.4.24 09:25
@Psylocke píše: Více

Kdyby byla už rozvedená nebo nedej bože měla dítě.

Z ostatních věcí musí být láska ke zvířatům a nesmí pít alkohol

Příspěvek upraven 01.04.24 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí