Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Psylocke píše: Více
Tak deti chápu, ty rozvedené, z důvodu, ze uz prede mnou milovala nekoho tak moc, ze si ho vzala, to mi přijde uhozený
ale spíš obecne, jakym preziravym zpusobem to tu podává…bud si hraje na neco co neni a dela tady ranena, nebo se takhle chová i mezi živými a to musi bejt dáreček.
Neco podobneho sem akorat chtela napsat
kazdy mame nejakou minulost, záleží, jak se s tim kdo popasuje.
Hodně tady popsané by nebyl důvod k rozchodu, ale vztah by ani nezačal. Dost věcí se dá poznat…
Já nevím proč, ale myslím si, že jednorázovou nevěru bych ustála ![]()
Pro mě byl důvod pro rozchod to, že jsem dlouhodobě cítila, že jsem na druhé koleji. Možná to on tak v hlavně neměl, ale neposlouchal mě, komunikace nula.
Souhlasím s mnohými výše uvedenými - jako kouření, extremismus, neschopnost se starat přiměřeným dílem o domácnost a děti, závislosti…
Zmíním ještě něco co tu nepadlo a bylo to jedním z důvodů rozchodu s mým dlouholetým partnerem - zaslepení MLM a tahání do toho všech známých ![]()
@klkakla píše: Více
MLM? To sem si musela vygooglit. Nicmene uz to chapu. Neco ve stylu toho, jak tady nekdo psal..prodejce Harmonelo Amway apod. Tak to taky uplne nesnasim. A jeste, jestli s tim pri každé prilezitosti, navsteve štval kamarády.
Děkuji.
Jasně, že je v tom trochu trolleni, ale pointa, kterou jsi pochopila, zůstává. Máš velký bod
Čau Psylocke. Nedal bych starší než jsem já, manipulátorku, vanilkovou nudu, co jí nic není dost dobré, co doma pořád otravuje a jenom si stěžuje a co vyznává hesla „co je tvoje to je moje a co je moje po tom ti nic není“ + „když mám problém, můžeš za to ty“.
Naštěstí ty předlistopadové sucharky a problematičky už začínají odpadávat a obecně jsou holky stále hezčí, rozumnější, vzdělanější a víc v pohodě. Jo a samozřejmě chci Češku - žádná zahraniční holčina mi nesmí do baráku.
Toho je.. kdyby neuměl vydělat peníze, zacházet s penězi. Na vztahu ke zvířatům mi taky záleží, důležité je schodnout se na výchově, vadilo by mi kdyby byl buran co prdí, krká, v každé větě má slovo vole. Důvod k rozchodu by také byl, kdyby byl nečistotný, nemyl se každý den, necistil si zuby, nosil šupácké oblečení, chlastal, kouřil..
@Xrklpx Glntor píše: VíceŠmarjá, další reinkarnace!
Asi to, kdyby chodil na emimino. Ať už dokazovat maminkám, že dočůrá dál než ony anebo si chodit pofňukat a postěžovat na svou partnerku ![]()
Pro mě by byl red flag, kdyby byl rozvedenej 2× a vícekrát… měl děti s různými ženami, chodil pařit několikrát týdně, měnil zaměstnání, jak ponožky, neměl dobrého kamaráda, nestaral se o své děti… dále bych nesnesla cholerika, panovačného, sukničkáře, přehnaného sportovce…
Kdyby byl hodně hloupý, vulgární a měl názory typu, že ženská patří do kuchyně a chlap je hlava rodiny. Taky bych nesnesla nikoho dominantního.
@ambruše píše: Více
To se mi na tomhle serveru líbí nejvíc: může sem napsat kdokoliv, cokoliv a jakkoliv, a vždycky se najde nějaký nevyrovnaný pulec co se ti za to snaží dát sodu ![]()
Tj. tímto bych rád k výše uvedenému výčtu dodal, že bych po zamčení vchodových dveří a otevření toho nejmenšího okna v domě vyhnal partnerku, kt. by měla choutky k odpovědím typu:
@Dollorres píše: Více
Nechceš Alfu, jo? Nejsi divná? Dyť je má chtít každá dle místních samozábavných reinkarrnátů. ![]()