Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Justin Case píše: Více
nebavis se zadanymi zenami? Co teda delas tady
?
Či takhle člověk, který negativně hodnotí všechno co se týče svého partnera:jeho práci, koníčky, kamarády, rodinu…
Takový obecně nerespektující partner.
@Venetia píše: Více
Přišel nás vzdělávat a obohacovat o své drahocenné názory.
@Mango_Lassi píše: Více
Vždyť to je naprasto v pořádku mít své nároky na životního partnera ![]()
@Venetia píše: Více
Myslím jako někde na ulici či osobně ve zprávách atd. Tady je diskuzní fórum které je plné i mužů, náctiletých i babiček:D
Většina toho už byla napsána. Ještě bych dodala lakomec, negalantní a člověk, co by se mnou nechtěl trávit aktivně čas - kultura, výlety, sport.
To asi ty zensky dost podcenujes. Nikdy nevis, co kdo dela a o co se zajima.
Šovinista, pravičák, konzerva, náboženský fanatik, flastenec, konspirační teoretik.
Nechtěla bych někoho, kdo se ve skutečnosti bojí ženských a schovává to za namachrované kecy. Kdo musí mít pocit, že má vždy navrch, a když ne, kope kolem sebe. Poznat se to při troše zkušenostech dá dost brzo i podle takových prohlášení, jako tady předvádí Justin.
Toho je spousta. Ulhanec, co všechno zveličuje, aby byl vždycky nejlepší. Prase co smrdí, šovinista, hlupák, omezenec, cholerik, lakomec, lempl,…
@ivašot. píše: Více
asi ne…stejne to mají některé s dítětem v druhem vztahu, kdy on uz nejake ma.
Ze vztahy proste nevyjdou, at uz mají na to razítko nebo ne je proste bezne…kazdy nejaky mel nebo i několik.
To by mohl resit i sexuální partnery…protoze uz ji někdo tak přitahoval, ze s nim něco mela atd.
@welovefashion
tohle vše určitě…mobil mi zase tak nevadí
Dříve jsem byla hodně tolerantní, dneska jsem méně:
A plno dalšího.
@Atisia píše: Více
A taky bývalého. Nebo kamarády. Když někdo nadává na svou ex - tak to spíš říká o něm. I kdyby byla taková děsná…, tak to mluví o něm, že s ní byl. Stejně to většinou není pravda - a pak to zase mluví jenom o něm.