Co je pro vás red flag ve vztahu? Kvůli čemu byste se rozešli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
1.4.24 09:41
@Mango_Lassi píše: Více

Já bych asi přežila kuřáka, ale voliče Babiše nebo Okamury, popřípadě Trikolóry to je pro mě taky no go…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
1.4.24 09:42
@Mango_Lassi píše: Více

Lasicko…žít v demokracii a být demokrat znamená respektovat volby. Já třeba nesnáším spolu, ale je mi jedno kdo co volí protože jsem pravý demokrat. A ti ukvicenci že spolu mluví pořád o demokracii, ale mají problém uznat volby a výsledky voleb ( teď vyhraje zase Babiš a prodělají se, vím to )…takze jsi levicová aktivistka? To snad ne ne. Buď demokrat a řekni si, že je fakt jedno kdo co volí. Na Ukrajině bude stejně dle mě brzy konec takže takové ty podporující PR zmizí a zůstane jen starost o našince. Tak ať každý volí kdo chce co chce. PS. Osobně nejsem volič ani spolu, ani SPD ani ano…teď babo rad, že?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
1.4.24 09:43
@Eliška píše: Více

protože uz by byl druhej? Nevím…ma zvláštni názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
1.4.24 09:44

Holky do politiky to téma netahejtr. Nevyznate se v tom. neznate ani ratifikované mezinárodní smlouvy, které jsou součástí našeho právního řádu atd a budete řešit volby…na to fatk prdet:) reste sunary a vztahy a rozvody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
1.4.24 09:46
@welovefashion píše: Více

Tak začínat vztah nevěrou by mě ani nenapadlo takže to nemůže být teď flag. Do slečny co má pána bych nikde nešel a ani se s ní nebavil více jak pár vteřin
Těhotným ženám se vyhýbám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
1.4.24 09:47
@Venetia píše: Více

Ne protože ona by řekla ani asi každému když už to řekla jednou idiotovi se kterým to nedokázala vydržet x naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
1.4.24 09:47

Chápu asi, jak je téma myšleno, ale říkám si, tohle jsou většinou věci, které člověk uvidí a uteče ještě dřív, než nějaký vztah opravdu začne… když by to už nějaký čas vztah byl a já si najednou všiml, že partnerka dělá něco, co mi zásadně vadí a doposud jsem to u ní neviděl… no, nejspíš bych řešil, proč to začla dělat a jestli to musí bejt, ale přiznám se, nic konkrétního mě nenapadá…

Jo, vadí mi kouření, pití, sprostá mluva, tetování a podobné věci, příliš konzumní a povalečský způsob života, neochota posouvat se dál a tak víceméně většina z toho, co už tu bylo napsáno! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
1.4.24 09:48
@Justin Case píše: Více

aha, ty spadas do mych red flag 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
1.4.24 09:48
@Venetia píše: Více

Nedávno tu byla diskuze: zakladatelka chystala svatbu, ale hrozně těžce nesla, že její nastávající už jednu svatbu měl, že už to plánování, těšení jednou prožil… s nějakou, kterou miloval taky tolik, že si ji vzal…
V diskuzi se ji dostalo docela dost pochopení. Takže to zas asi není úplně neobvyklý názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
1.4.24 09:49
@Eliška píše: Více

To mi nevadí, já jsem zadaný, ale je pravda, že tahat politiku mezi maminky je nesmysl. většina z vás tady nechápe ani pojem právní řád a řešit tady volby je trochu mimo mísu. Jako kdybych já řešil kvalitu sunaru namísto právě třeba mezinárodních smluv a jejich ratifikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
1.4.24 09:50
@ivašot. píše: Více

Přesně tak. hodne, ale hodně žen mi tam dalo za pravdu jak to bylo naopak, že chlap už je po rozvodu a ženu to trápí…cha.diky.!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
1.4.24 09:52

Jan Werich výstižně pravil: „U nás v rodině o věcech zásadních rozhoduji výhradně jen já, zatímco moje žena rozhoduje o věcech nedůležitých a podřadných. Já vždy určuji, jaký je náš postoj k válce v Burundi, hladomoru v Africe, vztahu k USA a postupu v dobývání vesmíru. Moje žena pak rozhoduje jen o nepodstatných věcech, jako kam půjdeme dnes večer, kam pojedeme na dovolenou a za co utratíme naše peníze.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
1.4.24 09:52

A teda z těch věcí, co nejsou obvyklé..praktikující věřící, všeználek, jájínek a buran..

Dost mě štvou chlapy, kteří si nejsou schopni vyslechnout druhý názor a popřemýšlet nad ním…

A teda za mě je ještě dost Red flag pokud vysedává věčně u mobilu/pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.4.24 09:54

Však je demokracie. Můžu si tedy zvolit chlapa, jakého chci. :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
1.4.24 09:54