Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj názor velmi trefně popsala @lilith1. Přidala bych asi ještě kuřáky a po zkušenostech bych se taky dívala, jak se chová ke své matce.
@Eliška píše: Více
Pokud žena milovala tak moc, že řekla nějakému trotlovi ano tak já vážně nechci být až ten druhý. Někde jsem tohle téma řešil a pár slečen mi tam dalo za pravdu.
Nechces být ten druhý milovaný. Fakt ne. A ten pocit, že milovala tak moc, že řekla ano jinému by mě zničil
@Psylocke píše: Více
se špatným vztahem ke zviratum by zadny vztah nemohl vzniknout, to je jedna z věci, která se zjisti brzy
pise se to tu porad dokola…za me zkušenosti lhaní, vecne stezováni, pedant na pořádek, touha po sportování ve dvou nebo moc aktivní…v poslední době se často setkávám s brzkém vstávanim a vůbec malo spánkem…to sice seznam, ale neumím se v reálu představit.
Kdybych měla popsat, co všechno nechci, možná bych vyjmenovala desítky věcí. Některé jsou obecné, některé asi vadí jen mě, ale rozhodně jich je hodně.
V podstatě vše splňuji i já, nikdy bych si nedovolila po někom chtít něco, co já nemůžu nabídnout.
Nikdy jsme nehledala dokonalost, ale těch vlastností a zvyků, které jsou do vztahu potřeba, je více než dost.
Tolerance je dost přeceňovaná.
@Teik310 píše: Více
No.. spolu ale volí hodně lidí…to je pak problem ne?:D
@Justin Case píše: Více
jsi mladsi rocnik? nebo se to dotyka tveho ega?
prijde mi, ze clovek se vztahovymi a ziviotnimi zkusenostmi ma nad timhle uz nadhled
@Kníže Ignor píše: Více
Flastenec je kdo, prosím? Byl by nějaký popis?
Volič SPD nebo Babiše je samozřejmě no go. Stejně tak jako kuřák, někdo kdo neumí anglicky a neumí programovat ![]()
@Justin Case píše: Více
No nevím, kolikrát ženská řekne ano, jen proto, že se chlap vysloví, myslím, že tomu přikládáš váhu větší, než to kolikrát má, ale pokud to tak cítíš…
Pro mě je red flag jednoznačně manželka (současná se kterou chlap bydlí) a těhotná partnerka, do takového vztahu bych nešla, ani kdyby tu těhotnou opustil, takový člověk pro mě prostě nebude kvalitní kus…
Souhlasim s vámi. A ještě mě napadlo, že bych vedle sebe nesnesla někoho, kdo někoho šikanoval, ať už v dětství nebo v dospělosti. Někoho, kdo se posmívá handicapovamým, tlustým, homosexualum atd.