Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Nj, ale co mam delat s temi tvymi 8 centimetry a 15 vterinovou vydrzi
![]()
@Sonarka píše: Více
O cenťák jsi mu ubrala a na výdrži taky. ![]()
No nevím, jak to jeho mužské ego zvládne. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Neubrala, s ní to byl trochu horší výkon no. Neměl sem pořádnou erekcí když jsem ji svlékal roztrhané bombardaky pomalu až k ramenům. No a co z toho vypadlo po sundání všeho, tak to raději nebudu jmenovat. Si nevyberes. Ono čtyřicátníce to už je trochu za trest ![]()
No že se nestydíš tu zveřejňovat takové intimní záležitosti, kterým stejně nikdo věřit nebude. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Může být tento příběh inspirován skutečnými udalostmi, nebo jde o pouhý výmysl? To se brzy dozvíme. Věřte nevěřte ![]()
Real nebo fikce?
![]()
Byl to kdysi jeden z mých oblíbených pořadů.
![]()
No jo, jenze ty si nenechas vysvetlit, ze jsi si spletl patro a misto me, jsi prepadl nasi obstarozni sousedku Helgu, ktera loni oslavila 79. narozeniny…
V tom zapalu, jsi si toho holt nevsiml…
Ale zase mas o zkusenost vic…
No a ja byla az ta potom a to pak chapu, ze jsi mel po te predesle zkusenosti urcite problemy
![]()
Musíš ho pak o to víc milovat psychicky ![]()
Spojení duší, když už se nemůžou spojit těla. ![]()
Jak myslíš, že budeš souložit po smrti? Duše jsou nehmotné přece ![]()
Takže jestli maj věřící pravdu, sex bude nehmotnej a netělesnej ![]()
Kdybych tenkrát nevypil flašku jégra na ex
. A ve tmě jsem nepoznal rozdíl, což je vcelku smutná zpráva. Doufám, že tě to nějak nepohorsuje, že jsi stejná jak Helga ![]()
@Michaela Kostrounová píše: Více
Jj, tak tomu věřím.
Podívej na takovýho Lorreho…ten se zleje a pak ani neví, se kterou má vůbec to dočinění.
![]()
Satelit, Netflix nemam
Na Youtube obcas kouknu na nejaky dokument, nebo krimi pribeh..a ted jsem objevila nejake - Sledujte to, tam je hodne filmu, hlavne horory, ty muzu…ale nejcasteji stejne posloucham hudbu a vykecavam tady