Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozešla bych se pokud: by se mě partner neuměl zastat, pokud by se ke mě choval hrubě, byl sprostý, líný a podobně. Kdyby se nestaral o svojí hygienu, kdyby chodil neupravený, ve špinavém oblečení. Kdyby kouřil klasické cigarety, kdyby pil přemíru alkoholu, kdyby byl rasista, nebo nadával na to jak lidi vypadají. Kdyby neměl a nechtěl mít žádné koníčky a jediný jeho koníček by byl mobil/počítač.
@Tojsemja23 píše: Více
Aha, tak to předpokládám, že jsi asi taky sama.
![]()
@Černá Madonna píše: Více
To To přijde jako přehnané nároky
?
Souhlasím. Dále k tomu: kdyby neměl rád zvířata, neměl smysl pro humor, zastával názor, že vařit a starat se domácnost mají pouze ženy, kdyby chtěl platit vše striktně napůl, kdyby měl velmi materialistickou povahu, kdyby byl silně homofobní, kdyby chtěl žít v Praze
a určitě by mě napadlo ještě spousta dalších
Jsem náročná a vždy mi všichni říkali (i já sama), že nemám šanci u mužů ![]()
Doufám, že to myslíš ironicky, však je to úplný bare minimum.
Tak to potom gratuluji, že jsi našla někoho, na koho tebou zmíněná kritéria neodpovídají. ![]()
Proč? Todle mi přijdou jako normální požadavky. Ja bych skoro prošel kdyby tam neměla požadavek nebýt rasista
. Lenost pod tím si každý představí něco jiného. Pro nějakou budu pro nějakou ne ![]()
@Freeandwild píše: Více
Ale vůbec ne, mám úplně stejné.
Jen jaksi pořád nějak nemůžu úplně najít, ten pro mě vyhovující protějšek. ![]()
Tak jsem si už začínala myslet, jestli nejsem trochu náročná.
![]()
@WhiteCrow píše: Více
Jasný, že to tak myslím.
Pro mě jsou to základní požadavky na partnera. Ale bohužel, málokdo je všechny splňuje. ![]()
@Lorre píše: Více
Už jsem se k tomu tady vyjádřila.
Bylo mi jasný, že se toho trochu chytíte. ![]()
To víš, že jsem to napsala s větší nadsázkou a kapkou humoru. ![]()
Ale jsem ráda, že jsi téměř vyhovující. ![]()
Cože? Co je na těch požadavcích tak šíleného? To je snad úplný základ, který by měl splňovat každý normální muž bez nějaké větší námahy… Žasnu, jak se někdo spokojí doslova s odpadem jen za cenu toho, aby nebyl sám. Ale normální to opravdu není…
@Pavloun píše: Více
To taky nechápu, jak se může někdo spokojit s odpadem. ![]()
Ale jsem ráda, že se zatím všichni shodujeme s požadavky výše zmíněnými. ![]()
Zareagovala jsem tak trochu úmyslně s páteční dobrou náladou. ![]()
Ale koukám, že jsem si tím spíš trochu zavařila. Těch údivných reakcí budu mít dneska asi plno. ![]()