Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Jsem tu nová a proste potřebují to dat ven, nevim kam jinam, mozna by pomohl psycholog ale na toho nemam nervy
takze můj problém je, ze jsem zadaná 6,5roku, mam dobrého muže je pozorný, miluje mne, pred pul rokem jsme se nastehovali do vlastniho. Byla jsem s toho stastna, krome toho ze to u nas po intimni strance neklape, protoze jsme spis jako sourozenci tak mi to ani nejak nevadilo, byla jsem spokojená. No az dosud… Z niceho nic pred cca 2 mesici se ke mne ozval kolega z druhe smenny -podotykam vidam ho kazdy den, predavame si smenny. No a od te doby mi zacal psat a ja mela motylky v brisku, priznavam nikdy jsem to nezažila. probehli mezi nami dotyky, polibky nic vážného. Stihli jsme se dvakrát na sebe naštvat, vlastne on kvůli memu příteli. Proste tlacil na pilu, ja pritele opustit nechci. Nedokazala bych mu ublížit. No a ted se stala takova vec. Byli jsme pohadani, pak mi napsal po tydnu ze mne chce videt ja blba kyvla ze s nim pujdu na kávu, proste emoce- po hadce jsem s nim byla úplně zničena… Pak prisel den D a on zrusil rande bez vysvětlení. Samozrejme mne to rozcililo ale nedavam mu to najevo, nemluvim s nim. Uz dva tydny si nepiseme, jo jednou jsem mu hodila správu celkem emotivní a on jestli jsem se uz rozesla??? A ja ze ne, a odmlcel se. No dela veci kterym nerozumim. V práci mne pozoruje kdyz přijdu, a nedokážu se mu ani pozdravit. Boli mne to. Za ty dva mesice mne neskutečně rozproudil jako nikdo jiny. Probudil ve mne tu nevetsi vášeň, city. Myslim na neho porád. Je mezi nama hrozně napětí, opravdu nevim co k němu cítim, ale doma se mi vse hroutí, pritel nevi co mi je, mne nebaví nic. Alespoň mne to donutilo pravidelne cvičit, protoze si chci navodit telesnou bolest abych necitila tu psychickou. Nikdy by mne nenapadlo ze tohle zaziju kdyz uz jsem si myslela ze jsem nasla toho praveho, tak buuuuum ![]()
@Sunny81 píše: Více
Zřejmě hledáš jinde to, co doma nemáš, ale tam jsi to taky nedostala. Takže vlastně nevíš, kudy kam. Co si to vyřešit doma, abyste nebyli jako sourozenci? Proč hledat jinde ![]()
Ty máš doma chlapa, ale v práci se líbáš s jiným. Taháš za nos oba dva a na psychologa nemáš nervy… Ty jsi fakt za odměnu…
Je to uplna klasika, kazdy hlupak, ktery jde s zenskou do manzelstvi a rodiny by s touhle variantou mel pocitat, ale samozrejme nikoho nenapadne, ze se to bude tykat jeho.
Tedka se bude diskuze ubirat klasickym smerem, kdy cast osazenstva bude nadavat zakladatelce, cast hledat chybu u chlapa, ze za to muze on. ![]()
Ale bohuzel tohle je nevyhnutelny pro znacnou cast manzelstvi. ![]()
Uz dva tydny si nepiseme, jo jednou jsem mu hodila správu celkem emotivní a on jestli jsem se uz rozesla???
Asi s tebou nechce nic mít dokud jsi zadaná. Pokud doma to neklape tak se rozejdi. On na tebe nebude čekat věčně.
Ale ty jsi chtěla jen zahýbat se mi zdá. Protože pohodlíčko u přítele je super.
Tohle neni o tom ze jsem si neco pripustila, vlastne on byl ten co za mnou prisel a nenechal mne být. A co jsem si měla připustit, kdyz to prisle z niceho nic, proste v momente co se ke mne ozval jsem ho nedokazala pustit z hlavy. Za 6,5 roku jsem nikoho k sobe nepustila, ani jsem nemyslela na nikoho. Jo tohle se rika snadno tem co nezazili
@Magical-eyes neboj nedovolila jsem mu vic nez je zdrávo, no a muj muz taky není zarlivy teda
nesnaží se o žádnou intimitu, čeká ze ja budu vzdy ta iniciativní, jo mam vztek hlavne na ty jeho řeči…delej si co chces ale jednou se s nekym vyspis a je konec… Uz si zacinam myslet ze tem chlapum drbe, na jedne straně to doma neumí ale nedej boze aby je zenska podvedla…
Tak novy chlap je proste charakter a nechce te jen jako milenku, chce te jako pritelkyni a pokud se s pritelem nerozejdes, tak te nechce. Je to vlastne strasne obdivuhodny. Tak se proste rozmysli, jestli chces sourozence, nebo novy vasnivy vztah, a podle toho to rozsekni.
No jo ale proc sis vubec zacla s nekym, kdo to neumi? nerikej mi, ze to byl borec, ktery te privedl k 10orgasmum denne a pak po detech nic.
Ono oba vime jak to bylo? Chtela si hnizdit, nikdo lepsi nebyl po ruce, tak si mu vzala za vdek. ![]()
Tak jestli vztah s tvým partnerem začal z rozumu, bez těch motýlků v břiše, tak byla jen otázka času, kdy se ti něco takového přihodí.
A jestli váš vztah byl na začátku taky tak zamilovaný, tak si jen uvědom, že do takové klidnější podoby časem spadne každý vztah, tedy i ten, co teď začíná.
Jiná věc je, že spolu žijete jak bratr a sestra. To je taky špatně. S tím nejde neco udělat?
Trapné výmluvy.
A tom co, kdo zažil, nebo nezažil nevíš vůbec nic.
Klasicky manipulator a klasicka obet, ktera se chytla. Ruce pryc od nej.
No abys nehledala těch 20 procent a doma měla 80. Milenec věděl, že někoho máš? Pokud ano, taky charakter. ![]()
Já tě chápu. Když prostě chybí ve vztahu intimita, tak je pak lehký někomu podlehnout. Otázka je jestli chces být dalších xx let ve vztahu bratr a sestra když s tím ten druhý nechce nic dělat a nebo to včas rozseknout (pokud nemáte děti) a mít plnohodnotný vztah.