Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A proč by klesnul za to, že měl trojku? Co na tom vlastně tak popuzuje?
@Venetia píše: Více
přesně…
to mi teda naopak přijde v opačném smyslu, že si to borec prostě užil jak chtěl, no…
já bych to prostě vůbec neřešila… jak jsem psala, pokud to nebyl nějaký extrém, tak bych nechala minulost minulostí…
každý z nás asi udělal někdy něco, na co není úplně hrdý-pyšný…
@Dominik34 píše: Více
Co to plácáš, copak fetuje, že do toho taháš nějaký tělo. Jako sorry, ale uplně z toho mrazí, takový žvásty. Ty budeš přesně takový ten manipulativní týpek, co je jako schovává za dobro, že to jako myslíš dobře, přitom jde jen o jistou manipulaci, tvé nízké sebevědomí a možná ego. Fuj trojka, když je člověk single, oooo ty křehounká, něžná vílo, jak jsi to mohla dopustit, já to s tebou myslím velmi dobře, jenom já jsem alfa samec, to co zažiješ se mnou, to s nikým jiným, jiná si mě nezaslouží, protože všichni ostatní dají každému, za to to všechno schovávš a je to vělký red flag, pro tu jak říkáš slečnu, brr to je taky děs, ale bohužel si to neuvědomuješ, protože nemáš žádný sebevědomí, to je celý problém. Jinak bys jí to přál, však o nic nejde, spolu jste v té době nebyli.
@Matt 02 píše: Více
Proč tak ostře?
Je to o přístupu ke vztahům, intimitě a jejím sdílení. Pro mne by tohle třeba bylo to Vaše „red flag“. Nechtěla bych takový protějšek. A? Jsem snad ubohého sebevědomí nebo zamindrákovaný pacient? Ne, jen to mám nastavené tak a jiný zase jinak. Není třeba to nějak hodnotit, jen respektovat. Já třeba svoje tělo sdílela pouze s lidmi, které jsem milovala. Přijde mi to přirozené, je to moje norma. Ať si lidi užívají a zacházejí se sebou, jak je jim libo. Ale i tohle nastavení je dobré mít ve vztahu podobně.
U mě by chlap taky klesnul, kdyby přiznal trojku, stejně tak jako sex s prostitutkou…Prostě bych k němu nemohla vzhlížet.