Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucy75 píše: Více
Víš co, no. To je tahle generace. Sebevědomí totálně na nule, věčně hledající sebepotvrzení na sociálních sítích typu Instagram, Tiktok, YouTube a když jim posktneš názor, tak jakmile je mimo jejich přesvědčení, tak urážky nebo ignorace.
Vlastně jsem to napsala špatně - takhle se chovají ti odpadlíci že současné mladé generace.
Milý Dominik se z toho zhroutí, chudák. Partnerka měla dva muže současně. Generace sněhových vloček - teď už chápu. Nejen, že jsem přecitlivělý, ale hlavně nejsem schopen vůbec akceptovat jiný názor, nebo se nad ním zamyslet. Moc by mi to ublížilo.
@Liška32 píše: Více
To aby vyčkával před základní školou a tam lovil ![]()
@Lissima je to tak
taky se ke svým dětem bohužel chovám hyper-protektivně, protože to tak prostě je v okolí a snad by i zavolaly na linku bezpečí, kdyby dostaly jednu dobře mířenou ![]()
je to šílená doba
mně táta seřezal zadek, zeptal se, zda vím proč (jo, měl pravdu), dal mi motyku do ruky, nenapadlo mne polemizovat o tom, že mu nepůjdu pomoct nebo jak dlouho to jako bude trvat.. měl nás rád, vše jsme u něj měli zajištěno, hrál s námi i různé hry (karty, kostky), zajímal se o nás.. prostě nás jen nešetřil…
nezastávám se násilí na dětech (já teda vůbec - kvůli máti), ale souhlasím s tebou, že vychováváme generaci „chráněných dětí“, neumí si poradit se stresem, neúspěchem, furt jim vše ulehčujeme… a pak čteš, jak se chtějí sebevraždit, kolik berou antidepresiv ![]()
je to vlastně děsivé, Něco se pokazilo…
@Dominik34 píše: Více
Víš, Domčo, co ti „dost záleží na minulosti“, tvoje téma velmi brzy chcípne. A je to jen proto, že jsi zcela nepoučitelný a nepoužitelný. Pořád si jedeš to svoje, jako zaseknutá hračka. Neumíš diskutovat a řešit problémy z jiného pohledu. Jsi nedospělý a pokud je tvá partnerka o něco dál, tak s tebou nebude, bez ohledu na to, jestli měla v posteli dva muže. Teď nemá žádného chlapa. (Bez ohledu na to, že jsem tvrdá, tak mám pravdu). Jdu teda ![]()
@Lucy75 píše: Více
Tak to s tebou absolutně souhlasím. Řekněme, že vzhledem k naší profesi to vidíme dost zblízka. A mám to jako ty. A taky tam hraje roli okolí, ostatní maminky, co děti mohou a co ne. Jenže nejsem schopná své dítě jen tak vypustit do světa, když vidím co se děje. Ale snažím se vysvětlovat. Jenže mám spíš tendenci strašit, že ![]()
Kolik Vám je let? V tomhle případě mi to přijde docela důležité..
Tak hledej u sebe čím to je, že narážíš pořád na ty samý typy holek.
Kdysi davno jsem taky mela trojku. A co?
Bylo to v dobe ruznych experimentu, tak jsem vyzkousela i tohle a dobry, ale jednou stacilo.
@Afrikana píše: Více
Přesně tak. Člověk chce v mládí vyzkoušet asi skoro všechno a taky mi to jednou úplně stačilo…
Protože, nic až tak zvláštního ani uspokojujícího mi to nedalo. ![]()
A nebýt diskuzí, které by mi to občas připomněly, tak bych zrovna po takové sexuální zkušenosti ani nevzdychla…
Nevážit si svého těla spíš pro mě znamená, že ten člověk nadměrně pije, kouří, cpe se blevajzama a nehýbe se. Ne že si občas dopřeje nějaké sexuální zpestření ![]()
Chacha..jeste spim. Ja myslela, ze jsi kluk kteremu vadi ze jeho holka mela trojku na vysvedceni.. ![]()
@lilith1 Me taky po precteni nadpisu jako prvni napadlo, ze dotycna mela trojku z chovani za nejaky zavazny precin, tak jsem se sla podivat, co provedla ![]()