Po přiznání, že kdysi měla trojku, na ní mám jiný pohled

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1396
29.11.24 21:29
@Lucy75 píše: Více

Víš co, no. To je tahle generace. Sebevědomí totálně na nule, věčně hledající sebepotvrzení na sociálních sítích typu Instagram, Tiktok, YouTube a když jim posktneš názor, tak jakmile je mimo jejich přesvědčení, tak urážky nebo ignorace.

Vlastně jsem to napsala špatně - takhle se chovají ti odpadlíci že současné mladé generace.

Milý Dominik se z toho zhroutí, chudák. Partnerka měla dva muže současně. Generace sněhových vloček - teď už chápu. Nejen, že jsem přecitlivělý, ale hlavně nejsem schopen vůbec akceptovat jiný názor, nebo se nad ním zamyslet. Moc by mi to ublížilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30554
29.11.24 21:33
@Liška32 píše: Více

To aby vyčkával před základní školou a tam lovil :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
29.11.24 21:34

@Lissima je to tak
taky se ke svým dětem bohužel chovám hyper-protektivně, protože to tak prostě je v okolí a snad by i zavolaly na linku bezpečí, kdyby dostaly jednu dobře mířenou 8o
je to šílená doba
mně táta seřezal zadek, zeptal se, zda vím proč (jo, měl pravdu), dal mi motyku do ruky, nenapadlo mne polemizovat o tom, že mu nepůjdu pomoct nebo jak dlouho to jako bude trvat.. měl nás rád, vše jsme u něj měli zajištěno, hrál s námi i různé hry (karty, kostky), zajímal se o nás.. prostě nás jen nešetřil…
nezastávám se násilí na dětech (já teda vůbec - kvůli máti), ale souhlasím s tebou, že vychováváme generaci „chráněných dětí“, neumí si poradit se stresem, neúspěchem, furt jim vše ulehčujeme… a pak čteš, jak se chtějí sebevraždit, kolik berou antidepresiv :-(
je to vlastně děsivé, Něco se pokazilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
29.11.24 21:35
@Dominik34 píše: Více

Víš, Domčo, co ti „dost záleží na minulosti“, tvoje téma velmi brzy chcípne. A je to jen proto, že jsi zcela nepoučitelný a nepoužitelný. Pořád si jedeš to svoje, jako zaseknutá hračka. Neumíš diskutovat a řešit problémy z jiného pohledu. Jsi nedospělý a pokud je tvá partnerka o něco dál, tak s tebou nebude, bez ohledu na to, jestli měla v posteli dva muže. Teď nemá žádného chlapa. (Bez ohledu na to, že jsem tvrdá, tak mám pravdu). Jdu teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
29.11.24 21:39
@Lucy75 píše: Více

Tak to s tebou absolutně souhlasím. Řekněme, že vzhledem k naší profesi to vidíme dost zblízka. A mám to jako ty. A taky tam hraje roli okolí, ostatní maminky, co děti mohou a co ne. Jenže nejsem schopná své dítě jen tak vypustit do světa, když vidím co se děje. Ale snažím se vysvětlovat. Jenže mám spíš tendenci strašit, že :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
29.11.24 21:43
@Lissima píše: Více
:hug: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
29.11.24 22:03

Kolik Vám je let? V tomhle případě mi to přijde docela důležité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
29.11.24 22:13

Tak hledej u sebe čím to je, že narážíš pořád na ty samý typy holek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15908
29.11.24 22:20

Co bylo, to bylo…
Aneb: „Neřeš, nepřepínej!“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
29.11.24 22:42

Kdysi davno jsem taky mela trojku. A co? :nevim: Bylo to v dobe ruznych experimentu, tak jsem vyzkousela i tohle a dobry, ale jednou stacilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15908
29.11.24 23:12
@Afrikana píše: Více

Přesně tak. Člověk chce v mládí vyzkoušet asi skoro všechno a taky mi to jednou úplně stačilo…
Protože, nic až tak zvláštního ani uspokojujícího mi to nedalo. :think:
A nebýt diskuzí, které by mi to občas připomněly, tak bych zrovna po takové sexuální zkušenosti ani nevzdychla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.24 07:39

Nevážit si svého těla spíš pro mě znamená, že ten člověk nadměrně pije, kouří, cpe se blevajzama a nehýbe se. Ne že si občas dopřeje nějaké sexuální zpestření :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
30.11.24 07:42

Chacha..jeste spim. Ja myslela, ze jsi kluk kteremu vadi ze jeho holka mela trojku na vysvedceni.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
30.11.24 07:58

@lilith1 🤦‍♂️ 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
30.11.24 12:24

@lilith1 Me taky po precteni nadpisu jako prvni napadlo, ze dotycna mela trojku z chovani za nejaky zavazny precin, tak jsem se sla podivat, co provedla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí