Po přiznání, že kdysi měla trojku, na ní mám jiný pohled

40
29.11.24 18:21

Jiný pohled

Dobrý den. Poznal jsem holčinu, jevila se speciálně.. Po půl roce se přiznala že měla kdysi trojku. Jsme ve vztahu a já na ní mám najednou jiný pohled. Je to jen v mé hlavě? Nebo řeším hovna.. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
285
29.11.24 18:37

@Dominik34 holčina se ti jevila speciálně a když ti po čase řekla, že měla 3ku, tak už není speciální? To ses jí ptal, jestli měla 3ku? Tys nikdy neměl? Manžel měl kdysi taky (dokonce 5ku) a pohled na něj jsem nezměnila, co bylo v pravěku, zůstane v pravěku. Já taky měla několik trojek a co jako, jestli to někomu vadí, nemusí se mnou být.
Vzpomeň si na kofolu - když ji miluješ, není co řešit. Pokud ty 3ku nechceš a ona ano (nebo naopak), pak to tedy řeš, ale jinak ne. Jen musím podotknout, ty 3ky byly buď u parů, které se potom rozešly nebo s lidmi, kdy nikdo z nás spolu vzájemně nechodil (ani jsme neměli partnery).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
29.11.24 18:39

Tvl, ano řešíš hovna. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.11.24 18:41

@mahebka Ne, pořád je pro mě něco víc. Jen jsem doufal že si váží svého těla nic víc. Já trojku nechci, ani i kdyby to byla lehká holka. Takže tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.11.24 18:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16944
29.11.24 18:45
@Dominik34 píše: Více

Ahoj,

no, nebude první a ani poslední kdo měl trojku. Měla v minulosti, nepodvedla tě se dvěma chlapama. Každý máme minulost… řešíš něco, co bylo, co nelze ovlivnit a něco co dělala než tě znala. Myslíš si, že tato věc ji definuje? Ne, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
29.11.24 18:45

Byla speciální v tom, že až ty jsi ji zasvětil do sexu, až s tebou poznala, jaké je to pravé spojení muže a ženy, ještě nikdy nikdo nebyl tak dobrý jako ty, její ex byl strašný a měl ho malého… A tys při této symfonické hudbě někde z obláčku volal na svou speciální… Ještě, miláčku, ještě povídej…

MĚLA JSEM TROJKU

8o z oblaku vlastní dokonalosti jsi spadl hubou na zem. Cože?! :zed:

Nj, tak teď už holka není speciální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.11.24 18:47

@Lissima o to vůbec nejde. Narážím celý život o holky co se nechají vrtat kýmkoliv. Jen jsem byl zaskočený. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
29.11.24 18:48

Ale pro ni to třeba nebyl kdokoliv a chtěla si užít. A byla to trojka s mužem a ženou, nebo se dvěma muži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.11.24 18:50

@Lissima dva muži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
29.11.24 18:56

Nj, myslela jsem si to. Jestli narážíš stále na holky, které jak píšeš, se nechají vrtat kýmkoliv, tak si asi špatně vybíráš, respektive vybereš si takovou, která ti dá relativně brzy najevo zájem. Sexuální. Je to složité.

Nevěřím na to, že „hříchy mladí“ se dají smazat a člověk už nic podobného nebude chtít zkoušet. Můj ex chodil v mládí za prostitutkama, neměl problém ohnout holku, co si ji dali společně s jeho kámošem… Ta rozvolněnost je v člověku daná, maximálně se člověk snaží kontrolovat. Jo, můj ex to provozoval i během našeho vztahu a dělá to i teď… A to se bavíme o jeho historii 25-45 let…

Pokud ti partnerka nevyhovuje kvůli tomu, jaké má hranice v sexu, tak to chápu. Že tě zklamala taky chápu. Co s tím budeš dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.11.24 19:00

@Lissima Ne mě vůbec nezklamala. Jen mě tím překvapila, nic víc. Miluju jí, a dělám vše co je potřeba. Lepší holku jsem neměl, jen tohle je věc která mě zarazila, nic víc. Věnuji se ji na 100% dokonce i teď za ní jedu. Jen jsem se chtěl zeptat, zda se až v té hlavě motám nebo ne. A děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simod
29.11.24 19:07

Neřešíš hovna, řešíš ultra hovna :hug:

• Citovat
  • Upravit
40
29.11.24 19:11

@Simod díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
29.11.24 19:16

Je to čerstvé, tak se v tom válíš. To je normální. Když ten odér trochu vysmrádne, tak to bude jako dřív. Neboj nic. Že si vybíráš holky s lechtivou minulostí.. :nevim: no, 25leté panny se ti asi na pohled nelíbí, nemají ten dráždivý drive, co tě tak rajcuje, kotě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí