Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mas fotku? Ja sem 5+6.taky sem byla dnes poprvena uzv. Váček byl taky jakoby protahly.embryo v nem i se srdecni akci.
Nemám, bohužel. Nechtěla mi ji dát, prý co kdyby to nedopadlo…
A říkali ti k tomu tvaru něco?
zakladatelka
@Anonymní píše:
Nemám, bohužel. Nechtěla mi ji dát, prý co kdyby to nedopadlo…A říkali ti k tomu tvaru něco?
zakladatelka
Nic neříkala,ale fotku mi radeji taky nedala.podle ms jsem 7+2 a podle uzv 5+6.k tomu tvaru nerikala nic.tak uvidím.beru ze takhle v pocatku je to bud a nebo. A srdicko?
Srdíčko už bilo, všechno jinak v pořádku až na ten atypický obal.
Taky to tak beru, no ale celkem mě to znepokojilo a ta dr. z toho taky nebyla nějak nadšená. Ale říkala, že jednu rodičku, co to takhle měla i odrodila.
Na netu jsem o tom nic nenašla.
zakl.
Kdyby to bylo něco vážného, tak ti poví hnedka, více se dozvíš za týden, tak vydrž
Jsi navíc na úplném začátku, takže se to může ještě spravit
@Anonymní píše:
Ahoj,dnes jsem byla poprvé na ultrazvuku. Vše se zdálo být v pořádku, až na to, že plodový obal měl jiný tvar než obvykle. Nahoře byl jakoby do špičata. Doktorka se k tomu nechtěla moc vyjadřovat, jen že mě chce zase za týden vidět.
Máte někdo podobnou zkušenost a jak těhotenství dopadlo?
Podle ultrazvuku i ms jsem 6+3.
Děkuji
Ještě je to čerstvé, proto anonym.
A.
Jako ze byla jakoby mezera-volna dutina mezi plodovymi obaly a delozni stenou?
@Hoa Mai plodový obal neměl klasický oválný/kulovitý tvar, ale byl nahoře jakoby do špičky. Nevím, jak to popsat. Hledala jsem foto i na netu, ale nic jsem nenašla.
zakl.
Ahoj,
dnes jsem byla poprvé na ultrazvuku. Vše se zdálo být v pořádku, až na to, že plodový obal měl jiný tvar než obvykle. Nahoře byl jakoby do špičata. Doktorka se k tomu nechtěla moc vyjadřovat, jen že mě chce zase za týden vidět.
Máte někdo podobnou zkušenost a jak těhotenství dopadlo?
Podle ultrazvuku i ms jsem 6+3.
Ještě je to čerstvé, proto anonym.
Děkuji
A.