Jít do nevybaveneho bytu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24659
18.11.22 10:15
@Kelsey píše:
Neřeším. Ale vadilo by mi, že spím v cizí posteli. A musím se denně dívat na nábytek, který není můj vkus. Takže bych volila úplně holo bydlení, vymalovat si a zařídit ho po svém. Člověk se má doma cítit hezky, spokojeně.

No někdy ale právě na to vybavení lidé už nemají další peníze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24659
18.11.22 10:19
@annlady píše:
musíš uvažovat jinak, než když zařizuješ byt „na zbytek života“, kuchyň to stačí skříňka se dřezem, skříňka na které je vařič a nějaké police na věci + lednice a navíc spousta věcí lze sehnat z druhé ruky za pakatel nebo i odvoz

Ale na ten dřez potřebuje pořádný odpad, což v nějakém pokojíčku bude dost těžko. Nádobí může umýt v tom umyvadle. Kamarádka ho jednu dobu myla ve sprcháči. Ale je to dost provizorium samozřejmě.

Příspěvek upraven 18.11.22 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24659
18.11.22 10:21
@hani28 píše:
Proc by to nemeli vynest do patra? Jak to delaji v bytech, kde nemaji vytah? Taky vse vynesou. Pracka neni problem, ale kdyz tam neni ani drez, nesla bych do toho. Komplet si zarizovat kuchyn, to prece taky stoji dost penez, a kdyz se pak odstehujes tak co, budes rvat ze zdi skrinky a drez a stehovat s sebou, protoze tam prece nenechas sve investice. Pokud ten dum tedy nepatri vasi rodine a ty tam neplanujes byt fakt dlouhodobe.

My jsme tahali jednou sedačku až do 12. patra po schodech, protože se do toho pidi výtahu nevešla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24659
18.11.22 10:23

Jinak bych brala to druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.22 11:39

No vchod do domu společný ještě tam je pár takových pokojů. balkon tam je na chodbě. Dvě patra. Když vejdu do bytu je tam sprcha na tom WC. Pak pouze ten pokoj kde je umyvadlo. Pračka by tam prý šla napojit. Na kuchyň jsem se už nepoptala na ten dřez, protože kuchyn není. Dnes se zkusím podívat na ten druhý být a popremyslim. Ten druhý je vybavený tam je vse. Musím zjistit odhadem poplatky. Ten poplatek 500 to je poplatek za osobu (popelnice atd) a elektřina, voda plyn to netuším kolik bude 8o

• Citovat
  • Upravit
35789
18.11.22 12:20
@Anonymní píše:
No vchod do domu společný ještě tam je pár takových pokojů. balkon tam je na chodbě. Dvě patra. Když vejdu do bytu je tam sprcha na tom WC. Pak pouze ten pokoj kde je umyvadlo. Pračka by tam prý šla napojit. Na kuchyň jsem se už nepoptala na ten dřez, protože kuchyn není. Dnes se zkusím podívat na ten druhý být a popremyslim. Ten druhý je vybavený tam je vse. Musím zjistit odhadem poplatky. Ten poplatek 500 to je poplatek za osobu (popelnice atd) a elektřina, voda plyn to netuším kolik bude 8o

Nesla bych do toho pokoje, budeš mít soukromí nula a navíc tě bude stát dost to vybavit, pokud nehodlaš prát u rodičů a jíst instantní polévky. Dveře pořádné to předpokládám taky nemá a schránku taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.22 12:22

V pokoji bych byla sama, ale musela bych si vše vybavit není tam nic no

• Citovat
  • Upravit
35789
18.11.22 12:24
@Anonymní píše:
V pokoji bych byla sama, ale musela bych si vše vybavit není tam nic no

O to nejde, ale oni budou vědět kdy kam chodíš atd, jelikož budeš chodit přes majitele jedním vchodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.11.22 13:04
@Anonymní píše:
V tom pokoji je akorát umyvadlo a skříň a nevím jak tam tu kuchyn donesu a namontuji hlavně ten dřez…11000 měsíčně je málo to ano

Nemas nejake kamose, co ti to udelaji?
Stejne se nebudes stehovat sama, ne, nekdo ti pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.11.22 13:08

Ten pokoj vyzaduje, abys mela nekoho, kdo ti s tim pomuze. Bez toho to nedas.
Plus teda jestli je tam vic takovych pokoju a budete se potkavat, tak to nic moc, kdovi kdo tam bude. Jen majitel by mi nevadil.

Na druhou stranu, kazda koruna dobra, takze bych se snazila na najmu usetrit co to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
18.11.22 13:16

Za 8 tisíc Praha. To je sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
18.11.22 13:24
@Da12 píše:
Za 8 tisíc Praha. To je sen.

No za pokojíček bez ničeho to moc sen není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
18.11.22 13:25

Já šla do nevybaveného. Nebudu muset pak řešit a platit poškození nábytku dítětem nebo zvířetem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
18.11.22 13:30
@Alexandria Nixia píše:
Já šla do nevybaveného. Nebudu muset pak řešit a platit poškození nábytku dítětem nebo zvířetem. :nevim:

To jo, ale ona tam nemá ani kuchyn, koupelnu nic. Nešla bych do toho. Jen za studentských časů možná, když bych víkendy trávila u rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
18.11.22 13:43

To jde těžko napsat. Být to na mě kdybych šla do nevybaveného, tak ale mám jistotu že mi někdo zapojí pračku, mám možnost si ho dovybavit, mám stranou nějaké peníze na případné poruchy, nábytek… No a kdybych měla jít do vybaveného tak podle finančních možností, zažádala bych si o příspěvek na bydlení a tak… :nevim:

edit: Do pokoje bych fakt nešla, zcvokla bych se z toho, ale kdybych neměla jinou možnost. byla bych ráda i za tohle. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí