Jít do práce - ano, nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jít do práce - ano nebo ne?
Ahoj holky, potrebovala bych asi trošku povzbudit
Melému budou 2 roky a ja se rozhoduji, zda jít do práce nebo ne…S hlídáním by problém nebyl, jen se bojím toho, jak to oba budeme zvládat a abych malého nijak nezanedbávala…Jednalo by se od 7.00 - do 12.00, 13.00 max…sly byste do toho, zeny??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@ity ja bych sla, pracovni doba je super. Ale pokdu vam to vychazi financne zustala bych doma s prckem.:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych šla, taky nad tím přemýšlím, dcera-2,5 jde od září do školky a kdybych našla pro mladšího-10 M hlídání, tak bych neváhala, přece jen jsme lidi a potřebujeme vypadnout z toho kolotoče ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite, v zahranici uz vetsina zen s tak velkym ditkem pracuje
v cechach jsme malinko extrem…
radsi nebudu psat vice, pro me neni normalni byt doma 3 roky
ale ceske zeny jsou dlouhodobe nastaveny jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych do toho šla na pár dní v týdnu i teď. Ve 2 letech bez problémů. Strašně se těším, až zase začnu zapojovat mozek i v jiných oblastech ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja se toho rozne bojim, porad si rikam, abych o něco neprisla, co se malého tyce, ale na druhou stranu si rikam, ze bude aspoň taky s nekym jinym nez se mnou a ze to není tak dlouho…kor pokud bude mit rezim jak ma ted - spanek od pul 11 do pul 1… bojim se, jestli bych neudelala chybu no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adolfa píše:
Urcite, v zahranici uz vetsina zen s tak velkym ditkem pracujev cechach jsme malinko extrem…
radsi nebudu psat vice, pro me neni normalni byt doma 3 rokyale ceske zeny jsou dlouhodobe nastaveny jinak
- Citovat
- Upravit
@ity se probudi a mami ka bude doma.:) malo kdo ma moznost jit do takove prace s takovou prac. dobou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze ti to prospeje, clovek si vycisti hlavu a funguje zas jinak nez jen maminka a tvoje dite to jen obohati, pokud to neni ditko hodne fixovane na maminku
znam to z obou stran-hlidala jsem holcicku zamestnane mamince a den si se mnou skutecne uzila, nijak nesmutnila a myslim, ze o to vic mela podnetu a kazdy se ji plne venoval, coz jedna maminka nonstop neda ![]()
nyni pracuji a mam mimi a krasne nam to funguje ![]()
nenech se strnout do myslenek, ze jsi jen maminka a dite muze byt jen s tebou a jinak je nestastne, opravdu to tak neni, dvouletak uz je velkac a ta pracovni doba je luxusni, idealni…kdyby takouvou moznost mely vsechny!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja budu muset jit dokonce na plnej. Kdybych mohla takhle na zkracenej tak nevaham. Za me v tomto veku ideal. Ale zalezi hodne na diteti. Dcera by to nedala syn ano ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě do toho jdi
příjdeš do jiného prostředí a to vždy osvěží.
Pokud s tím nemá prcek problém tak hurá na to.
Můj má už rok separační úzkost a kdykoliv odejdu tak řve do bezvědomí. Takže u mě nehrozí ani odchod kamkoliv byť jen na pět minut. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda, takove podpory, dekuji moc, krasne se to cte…Maly je na me taky dost fixovany, a le budou hlidat babicky a s nima je rad, t akze bez problemu…když nekam chci jit, tak se proste musim vyparit a nic nerikat…loucit by nehrozilo, by me videl odchazet a asi by bylkrik, ale takhle babicky zabavi, nekdy me pry vola celou dobu, z toho si ani nevzpomene…:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ANO.
pokud nemáš problém s hlídáním, s chutí do toho. naopak, z vlastní zkušenosti, trocha práce vedla k větší vyrovnanosti a pak jsem se víc těšila na hřiště a všechny ostatní aktivity.
horší je to se dvěma, skoro na plno, když jeden onemocní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit