Jít do práce od ročního dítěte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní tak pokud je to tvoje touha po svobodě, tak si třeba zkus najít nějaké vyžití i jinde, zkus víc zapojit manžela… Navíc starší dítě bude od podzimu chodit do školky, tak si taky trochu „oddechneš“ a s jedním dítětem se toho dá podniknout víc - třeba s kamarádkama atd. Myslím, že není jen volba práce=svoboda X být doma=zblbnout
. Jsou i věci mezitím
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB ono to není tak jednoduché, jak se může zdát
Ale ještě rok a pak se vrátím, pokud teda budou děti zdravotně na tom tak, že budou moct chodit do školky a hlídání. Sama jsem do MŠ chodit nesměla… Tak snad to děti nepodědily ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, prosim o nazor… jsem zdravotni sestra, cele tehotenstni jsem byla na neschopence, bylo to vysoce rizikove, v te dobe jsme rekontruovali kuchyni a tak nejak porad bylo co… po porodu se mi zacalo styskat po sale, v sestinedeli jsem brecela, ze je mi smutno po operacich… tehotenstvi byl stres, po porodu vse opadlo, vse jsem zvladala, zadny nepopsatelny kolotoc, bordel, nic takoveho, stihala jsem varit, prat, malovat se… kdyz byly male asi ctyri mesice, umoznila mi jedna znama na vedouci pozici, abych si sem tam na sal odskocila… malou jsem mela sebou, vetsinou spala, mezi operacemi dostala prso, ja se uklidnila… ted od cervence (male bylo v te dobe 13 mes) se mi naskytla prilezitost jit jednou tydne do prace (jednu stredu hlida manzel, jednu stredu chuva, babicky mame nefunkcni) nejdriv jsem byla strasne moc spokojena, ted tam chodim vylozene s nechuti, prace je porad stejne fajn, ale ja mam spatny pocit, zda malou nesidim, zda mi to za to stoji apod… stiham vse, domacnost, kamaradky, kdyz prijdu ve stredu, je to tu sice, jako kdyz hospodari manzel
ale neni problem dat pomerne rychle dohromady. Jen skrz to dite proste nevim, zda nedelam chybu… kazdy kolem rika, jen do prace jdi, aspon z tech plenek nezblbnes, ale ja neblbla, nejsem ten typ… jen se mi styskalo po me profesi, tak jsem to takto vyresila, ale ulevu to neprineslo… mate to nekdo podobne? dekuji moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takze chodis jednou tydne?!? Tak to tavidim. To je preci ideal ne? Dobre jdes od ditete ale to snad neni nutne u nej byt 24 hod ne? Kdybych mela praci jednou tydne tak beru hned:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já budu rodit v lednu a od září už mám domluvenou práci na jeden den v týdnu. Myslím, že nemusíš mít černé svědomí - aspoň budeš při smyslech a budeš mít přehled, co se děje v tvém oboru=)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alyss1 jojo, jednu ranni kazdou stredu, od sedmi do tri, s cestou (bydlime za Prahou) je to tedy cely den v haji, ale to se da…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, měla jsem to hodně podobné jako ty včetně rozporuplných pocitů, jen v jiném oboru. Už je to odstup tří let a zpětně hodnotím, že chodit do práce bylo dobré rozhodnutí. U mě se práce navíc navyšovala sama vlivem náhod postupně a ve správný čas. Nemám tudíž šok z domova najednou do práce, vše šlo přirozeně. Neztratila jsem kontakt s lidmi a profesí. Odpočinula jsem si v náročnějších obdobích od malého a měla pak pro něj daleko více elánu. Dítě získalo další pohledy na svět a podněty od pečující osoby. Za mě klady, ale pocity jsem měla kolem toho 1-2 roku hodně smíšené.
- Citovat
- Upravit