Tipař nemovitostí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
9.6.15 22:33

Tipař nemovitostí

Dobrý večer, není tu někdo, kdo si přivydělává jako tipař nemovitostí? Nemá s tím někdo zkušenost? Je na tuto činnost potřeba živnostenský list?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101524
9.6.15 23:01

@Pivonka5 Na jakoukoliv souvislou ú opakovanou činnost za účelem zisku potřebuješ ŽL, pokud se nejedná o speciální činnosti, které jsou na základě jiného předpisu, ale v principu je to stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
9.6.15 23:01

U nás ŽL není třeba…sama využívám pár tipařů a myslím, že vzájemná spolupráce je super. Odkud jsi? Klidně i jako SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.6.15 23:25
@j.a.n.i1 píše:
@Pivonka5 Na jakoukoliv souvislou ú opakovanou činnost za účelem zisku potřebuješ ŽL, pokud se nejedná o speciální činnosti, které jsou na základě jiného předpisu, ale v principu je to stejný.

Ok, děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
9.6.15 23:37
@Pivonka5 píše:
Dobrý večer, není tu někdo, kdo si přivydělává jako tipař nemovitostí? Nemá s tím někdo zkušenost? Je na tuto činnost potřeba živnostenský list?

Tipař to je nějaká pravá ruka bytaře? 8o Vytipuje kdy je barák prázdnej a bytař ho pak vybílí? Na to rozhodně žádnej živnosťák není třeba, důležité je být rychlej a ať tě nechytnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
9.6.15 23:39
@Chytrak píše:
Tipař to je nějaká pravá ruka bytaře? 8o Vytipuje kdy je barák prázdnej a bytař ho pak vybílí? Na to rozhodně žádnej živnosťák není třeba, důležité je být rychlej a ať tě nechytnou :mrgreen:

Spíš asi pravá ruka realitního agenta bych si tipovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.6.15 10:07
@Kassy píše:
Spíš asi pravá ruka realitního agenta bych si tipovala.

Asi tak nějak… Je to člověk, který vyhledává nemovitosti k prodeji a doporučí jejich majiteli spolupráci s makléřem, který mu za to v případě prodeje nemovitosti vyplatí provizi… Akorát by mě zajimaly zkušenosti někoho, kdo to dělá. Je mi jasné, že asi lidé co si dají inzerát na prodej bez realitky, nebudou skákat nadšením, když mu na jeho inzerát odpoví 50 tipařů… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.6.17 19:17

Funguje někdo aktuálně jako tipař pro RK? Máte s tím spojené nějaké měsíční náklady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.6.17 19:21

Já bych tohle nedělala. Bud házíš do schránek lístky nebo obvoláváš soukromé inzeráty a v obojím případě se tváříš jako reálný zájemce.
Lidi, co chtějí prodat přes RK, to udělají i bez tipaře. A ti, co chtějí prodat bez ní, budou akorát naštvaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.8.17 16:05

Mě spíše zajímalo jaký jsou za to cca odměny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie