Jít jen na obřad?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56304
8.9.17 22:28
@Anonymní píše:
Prosím o nestranný názor.Jely byste se dvěmi dětmi na svatbu, s tím, že na obřad bychom jeli cca 25km tam a 25km zpátky. Pak jsme pozváni večer na večeři. Tzn. přijedeme domů a za cca 2 hodiny znovu absolvujeme stejnou trasu.
Hlídání nemáme, děti 3,5let a 9 měsíců. Jedná se o rodinu.
Mě přijde zbytečné „vláčet“ se s dětmi neustále tam a zpátky. Já z toho nebudu mít nic, to už vím. Jen se budu starat o děti, ani se nenajím, nezatančím,… Jet jen na obřad, co má pár minut?
Už jsem letos absolvovala svatbu s nimi, proto vím, co mě čeká a že já z toho nic nebudu mít, ale nevím no, asi mě tak jako tak všichni pomluví :-P ať už se s nimi budu plahočit tam a zpátky nebo ne. Dětem to nic neřekne…a prakticky 2 hodiny za ten den stráví v autě…

Nečetla jsem diskusi, ale děláš jako kdyby 25 km bylo půldne v autě :mrgreen: Vždyť je to kousek.. Já bych jela na obřad, popřála jim, předala svatební dar a s „výmluvou“ na děti bych jela domů :nevim: Pokud kojíš - pokud ne a je to tvoje rodina - tak zůstaň a partner ať jede s dětmi domů :nevim: Milion variant, jak to vymyslet :think:

edit - dočítám, že jde o příbuzné manžela, tak ať vezme starší dítě a jde sám.. to všichni pochopí, máte miminko. A nejste malí, abyste řešili, že jste rodina a musíte být všude spolu :nevim: S miminem prostě ty omezení jsou a i my se dost často museli dělit, abychom uspokojili potřeby mimina a zároveň dalších členů rodiny..

a jinak, vy asi s dětma moc necestujete, co? Co je za problém vypravit dvě děti na výlet? S jídlem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.9.17 08:04
@Moise píše:
Nečetla jsem diskusi, ale děláš jako kdyby 25 km bylo půldne v autě :mrgreen: Vždyť je to kousek.. Já bych jela na obřad, popřála jim, předala svatební dar a s „výmluvou“ na děti bych jela domů :nevim: Pokud kojíš - pokud ne a je to tvoje rodina - tak zůstaň a partner ať jede s dětmi domů :nevim: Milion variant, jak to vymyslet :think:

edit - dočítám, že jde o příbuzné manžela, tak ať vezme starší dítě a jde sám.. to všichni pochopí, máte miminko. A nejste malí, abyste řešili, že jste rodina a musíte být všude spolu :nevim: S miminem prostě ty omezení jsou a i my se dost často museli dělit, abychom uspokojili potřeby mimina a zároveň dalších členů rodiny..

a jinak, vy asi s dětma moc necestujete, co? Co je za problém vypravit dvě děti na výlet? S jídlem? :think:

A to já šla spát celkem brzo :lol: Vstávají brzo, tak abych se vyspala. No děs jako :roll:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
9.9.17 08:29

Pane bože, jdu se zahrabat :zed:

• Citovat
  • Upravit
29655
9.9.17 11:23

Také bych to udělala tak, že celá rodina na obřad. A večer už by mohl jít jen manžel sám nebo případně podle situace se starším dítětem. Jsou to jeho příbuzní, takže tam lidi bude znát a nebude tam osamocen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný