Jít k soudu s dítětem?

Anonymní
5.6.12 07:42

Jít k soudu s dítětem?

Ahoj holky, mám 8 měsíčního chlapečka a dnes máme s otcem soud ohledně svěření dítěte do péče (mé). Problémy by žádné být něměli, jsme na všem domluvení, ale jde mi o to, že mi nemá kdo pohlídat dítě. Můžu tam jít s ním? Nedokážu si to moc představit, že by tam vydržel být chvíli v klidu. :nevim:
Jak dlouho může takový soud trvat? :think:
Omlouvám se za anonym. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
5.6.12 07:43

Já byla u soudu s pětitýdenním dítětem a v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
72725
5.6.12 07:45

Ahoj, pokud jste domluvení a nebude žádný problém, tak u nás to trvalo max 10 minut. Akorát se nás poptali na pár otázek, jestli jsme se dohodli, souhlasíme s návrhem a hotovo. My čekali jen na sepsání rozsudku, za čtvrt hodiny jsme byli fuč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 07:45
@sieta.m píše:
Já byla u soudu s pětitýdenním dítětem a v pohodě.

Tak pětitýdenní je třeba ještě v klidu a spinká, ne? Ale ten můj raubíř chvilku neposedí a mám strach, že bude nějak rušit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
5.6.12 07:48

Taky jsem byla u soudu z dítětem…aa v pohodě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 07:50

výslech obou účastníků může trvat i 45 min
s dítětem je to nevhodné a velmi ojedinělé. je možné, že i soudce může jednání z tohoto důvodu odročit . něco jiného je spící novorozeně ;)
vždyt i ty sama se nebudeš soustředit

nemůžeš dát do dětského koutku, kamarádce ?

• Citovat
  • Upravit
643
5.6.12 07:52

Nezlob se, ale nedělá se to. Soudce to může tolerovat, ale nemusí a může tě z jednací síně vyhodit i s dítětem. Tak jenom abys věděla, že není povinnost soudu strpět řvoucí batole pŕi jednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.6.12 07:52
@Anonymní píše:
Tak pětitýdenní je třeba ještě v klidu a spinká, ne? Ale ten můj raubíř chvilku neposedí a mám strach, že bude nějak rušit. :nevim:

U nás to proběhlo úplně v klidu, vzhledem k dohodě rodičů jde jen o formalitu. Aspoń u nás to tak bylo. Já bych tam v klidu šla, max Vám to odročí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 07:54
@Anonymní píše:
výslech obou účastníků může trvat i 45 min
s dítětem je to nevhodné a velmi ojedinělé. je možné, že i soudce může jednání z tohoto důvodu odročit . něco jiného je spící novorozeně ;)
vždyt i ty sama se nebudeš soustředitnemůžeš dát do dětského koutku, kamarádce ?

Právě že babičky nemůžou, kámošky jsou v práci. Tohle mě právě taky napadlo, aby to kvůli malému třeba neodročili. A že se nebudu soustředit, je skoro víc než jasné. :roll: :zed: :zed:
No zkusím to ještě nějak pořešit, ach jo… Máme to v 13:15 a to je zrovna doba, kdy by měl jít malý spát, takže bude protivný jak blázen. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 08:00

můžeš i ty sama požádat předem písemně o odročení

myslím, že je lepší, když budeš v klidu a soustředit se.

škoda, že i babičky nemohou :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 08:01

ale čtu, že jednání máte dnes, tak pokud by jsi chtěla odročení, tak lze i telefonicky a následně písemně. stačí zavolat na příslušnou kancelář, ne soudci ;)

• Citovat
  • Upravit
4091
5.6.12 08:02

Já tam byla se synem…tak ho zkuz na tu dobu uspat v kočárku…Ted jsme si žádala o zvýšení na něj a půjdu tam s batoletem…No když ho nemáš kam dát,to si ho jako co máš nechat na ulici???Myslím si že by soudci s tím měli počít jo ještě budu žádat o bezbarierovej vjezd pro kočárek do těch schodů se s ním tahat nebudu!!! :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
5.6.12 08:12

Ja bych se tam s ditetem netrahala,zkus tam zavolat ,trosku pozde byka honit ne?

• Citovat
  • Upravit
27007
5.6.12 08:16

Jako pokud jde o malé dítě musí snad počítat s tímže ho nemůžeš třeba někam odložit 8o já byhc třeba taky neměla kam dát jedině hlídání za dveřma :nevim: a kord v tohmle věku jsem obě děti ještě kojila staršího plně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
5.6.12 08:19

Není nic jednoduššího, než si zavolat na soud a vysvětlit situaci. Oni ti řeknou, co a jak. Jestli je to možné, nebo to odročí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová