Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja bych jela, kdyz mas takovou bolest. Lepsi jet zbytecne, nez pozde.
Sla bych, je moznost, ze voda pomalu odteka a to se musi jet… kamaradka to mela, jeste se hadala s manzelem, ze to je treba moc
jeste ze jela… a radsi zbytecne nez ohrozit dite
Anonym nebo smazat
Běž. Tvůj stav líp posoudí lékař než diskutující na emiminu. Kdyžtak tě pošlou ještě domů, nebudeš ani první ani poslední.
Cítíš se doma bezpečně nebo máš pocit, že v porodnici by ti bylo líp? Odpověz na tuhle otázku a podle toho se rozhodni ![]()
Hlavně si plácni do gatěk tlustou vložku a tu pak dej na gyndě, oni z toho poznají jestli to byla plodovka. Z Utz to jde poznat hůř, jestli je plodovky v bříšku míň. Ale skrz ty bolesti bych jela hned.
Zdravim, jsem 38+6 a rano jsem mela mokre na kalhotkach a jeste chvili do te 11hod malinko kdyz jsem se treba utirala na wc, bylo to mokrejsi. Ted ale zas dlouho nic ale mam silene krece tlaky v podbrisku. Neni to pravidelne, je to treba jednou za 20 min, potom dvakrat za 5 min a porad dokola, ale kdyz to zacne tak je to silene musim az dychat nahlas jak me to boli. Myslim si, ze mi pomalu odteka plodova voda a ze mam poslicky, ale nevim jestli jit ted do porodnice nebo pockat do vecera, kdyz mi zase nic netece. Co by jste delaly vy?