Bolest zad ve 35 tt

Anonymní
18.7.19 07:53

Bolest zad ve 35 tt

Ahoj, jsem prave ve 35 tt a uz dva dny me trapi nesnesitelna bolest zad versinou v noci, nez jdu spat. Muj doktor ma dovolenou a rikam si, ze to je asi bezny priznak tehotenstvi. Mam hodne lezet kvuli tvrdnuti bricha a nalehajici hlavicce, takze uplne nejak moc extra pohybu nemam, i kdyz cely den nelezim. Zada me boli celkem vysoko - kousek pod lopatkami, je to takova bodava bolesr a je to fakt neprijemne. Neboli me u toho bricho nic. Na svuj tyden mam dost male bricho. A chci se zeptat, jestli jste to taky nektera mela. O poslicky se asi jednat nemuze, ne? A pokud ano, znamenalo by to neco?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4523
18.7.19 08:15

Napadají mě ledviny. K porodu nebo poslickum ty záda bolí spíš v kříži. Na poslicky brzo není, ja jsem taky 35tt a poslední dny mi každý večer cca 3 hodiny tvrdne břicho, po 10 až 15 min. A přidává to na intenzitě, včera to už i trochu bolelo. K tomu bolest podbřišku. No uz se to asi začíná chystat, i když je ještě čas.
Každopádně té bolesti zad vysoko bych se fakt bála ledvin, ale ty by asi nebolely jen večer. Kdo ví, mě teď bolí různý místa, talze proč ne i toto. Kontrolou u dr nic nezkazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
18.7.19 08:52

Kolem lopatek me v tom tydnu nebo mozna driv, uz si to uplne nepamatuju, bolelo taky, samo to preslo… ted me par dni bolelo dole v krizi a to taky nastesti preslo. taky mam male bricho i teď, ale pochybuju, že to s tim souvisí. Poslíčky můžeš mít jak dlouho chceš, to vubec neznamena, že bys mela nekdy ted rodit a i kdyby tak 35tt už neni žadny prusser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí