Jízda MHD v Brně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1271
30.1.12 18:29

Holky a jak to je kdyz jedete s kocarem a mate psa? Platite za nej polovicni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
30.1.12 19:20

Fuha,tak to nemam tuseni,ale za hafana se nejspis plati vzdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
30.1.12 19:30

no zatim ho vozim na svou salinkartu a za druheho platim,pokud jedu bez manzela. Me se na to o vikendu ptala kamoska,ma mimino a ted musi cestovat i se psem a nejsme si jiste obe zda platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.1.12 21:40
Hanča Domča píše:
Ahojík můžu mít taky dotaz…jak to je když bydlím 30 km od brna a chtěla bych se dopravovat s kočárkem třebas do brna nebo tady po okolí… to je taky něco jako šalinkarta nebo nějaký průkaz díky…a doufám že zřizovatelce nevadí že jsem jí zabrousila do dotazu :kytka:

Kartička na cestování zdarma platí pro zóny 100 a 101. Zbytek musíš normálně zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
31.1.12 13:14

Ahoj, holky. Taky se připojím s dotazem. Když si pořídím tu kartu pro doprovod dítěte do 3 let.Tak jedu s dítětem zadarmo, to chápu. Ale co kočárek? Ten platím nebo taky zadarmo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
31.1.12 14:30

Taky zdarma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
31.1.12 14:31
lucka_mac píše:
Ahoj, holky. Taky se připojím s dotazem. Když si pořídím tu kartu pro doprovod dítěte do 3 let.Tak jedu s dítětem zadarmo, to chápu. Ale co kočárek? Ten platím nebo taky zadarmo?
kočár je taky zadarmo :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
31.1.12 14:38

Jezdím s kočárkem a se psem a mělo by to být v pořádku. Ptala jsem se na to na novobranské na infu DPMB a prý by to neměl být problém, ale jen zóny 100+101. Když máš šalinkartu, tak pes je taky zdarma, když jede s tebou. Je pravda, že teď už mám dva psi, dospělého a štěně a asi 3× už jsem jela mhd a nedošlo mi, že když mám ještě jednoho psa, zda za něj už třeba musím zaplatit. Budu se muset na to přeptat. Jinak jsem ráda, že Brno tohle má, myslím zvýhodněné ty děti a psi, bo jinde se za to platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
19.7.12 20:53

Prosím o radu, pojedu v Brně z hl. nádraží na Pisárky, původně tam jezdila jedna tramvaj, teď je to snad rozkopané, jestli jsem pochopila správně a musím přestoupit na Mendlově náměstí. Na idosu mi to píše, že přesun trvá asi 4 minuty. To musím někam na druhou stranu náměstí? Je těžké najít správnou zastávku? Také jsem nikde nenašla, že by se dala koupit několikadenní jízdenka, to fakt musím koupit na každou jízdu novou? Znám dost menších měst a běžně se dají koupit 3 denní jízdenky. Díky všem, co se se mnou podělí o informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.7.12 21:55

Mrkni na ceny a prodej jízdenek sem Nejdelší je myslím 24hodinová a pak je nějaká, kde máš k dispozici myslím 24 zón a podle toho, kam jedeš a kolika zónama projíždíš, tak tolik políček z jízdenky si označíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
20.7.12 09:17

Díky, našla jsem tam i nějakou pětidenní jízdenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí