Exotická dovolená s mimčem

585
28.1.12 12:41

Exotická dovolená s mimčem..

Ahojky maminky,

mǎte někdo zkušenosti s cestováním do exotických zemí s miminky?? Zhruba tak od 5ti měsíců věku výš ;) Děkujiii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17631
28.1.12 12:44

hmm, to asi bude mít málokdo, to bych se docela bála… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
28.1.12 12:46

Taky se mi do toho právě moc nechce.. Tak mě zajímají zkušenosti, jestli někdo má.. ;) .. Ale jinak myslím, že to necháme až na za rok, to už bude malému přes rok a tohle léto jen nějaká Evropa.. To bude malému 9 měsíců a to si myslím že už se dá.. ? ;)

Příspěvek upraven 28.01.12 v 12:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186

Mrkni do diskuze o Thajsku:
https://www.emimino.cz/…tetem-96745/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989

do exotickych zemi ne, podle me je to absolutne k nicemu, mimco z toho nic nema, mimo pravdepodobnych zdravotnich problemu.
jinak cestujeme letadlem casto, s malymi mimci to jde, ta vetsi uz nechteji sedet a je obtizne je zabavit. cim delsi let, tim horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
28.1.12 12:51
DenisaS píše:
Taky se mi do toho právě moc nechce.. Tak mě zajímají zkušenosti, jestli někdo má.. ;) .. Ale jinak myslí, že to necháme až na za rok, to už bude malému přes rok a tohle léto jen nějaká Evropa.. To bude malému 9 měsíců a to si myslím že už se dá.. ? ;)

Evropu klidne, ale ani pristi rok bych neletela dal, tomu diteti je to absolutne fuk jestli je na Slapech nebo v Indonesii, pokud jde o krasne vzpominky, nechala bych poznavani sveta a zvlaste exotickych zemi na pozdiji, az bude ve veku, kdy bude mit „rozum“, bude si takove vylety pamatovat a neco z nich mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.1.12 12:55

Měla bych strach vůbec vyvézt dítě někam, kde nemusí mít „standardní“ péči, kdyby bylo třeba. A navíc - ale to jsou mé osobní problémy - dovolenou s dětma trávím raději v pohodlí domova než … jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
28.1.12 12:57

Taky mám dvouletého syna a tak do 3 let budeme lítat jenom po Evropě. Třeba do Egypta bych ho vzala až po 4.roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.1.12 12:58

My jsme hodně odvážní cestovatelé, ale loni ve čtvrtém měsíci těhotenství jsem sáhla po Řecku a letos bude malé v létě kolem půl roku a poletíme opět na nějaký z řeckých ostrovů, dokonce naše pětiletá nebyla dál než v egyptě a Emirátech, prostě jsme tu exotiku odbyli bez dětí. Já vím, že tam spousta lidí na spustu míst létá s různě malinkými dětičkami, na různých místech jsme se setkali i fakt s miminky, já tak odvážná nejsem, prostě dřepím s miminy doma, popřípadě za nesouhlasu manžela, který se drží ještě víc při zemi než já, poletíme, ale fakt Evropa. teď hodlám absolvovat s dvouměsíčním mrnětem lyžování v Alpách, to mi nevadí, ale exotiku neberu. ikdyž všem závidím a závidím a závidím, ty dovolené, tu odvahu. My počkáme až děti povyrostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
28.1.12 13:00
lucie.t píše:
DenisaS píše:
Taky se mi do toho právě moc nechce.. Tak mě zajímají zkušenosti, jestli někdo má.. ;) .. Ale jinak myslí, že to necháme až na za rok, to už bude malému přes rok a tohle léto jen nějaká Evropa.. To bude malému 9 měsíců a to si myslím že už se dá.. ? ;)
Evropu klidne, ale ani pristi rok bych neletela dal, tomu diteti je to absolutne fuk jestli je na Slapech nebo v Indonesii, pokud jde o krasne vzpominky, nechala bych poznavani sveta a zvlaste exotickych zemi na pozdiji, az bude ve veku, kdy bude mit „rozum“, bude si takove vylety pamatovat a neco z nich mit.

My jsme mysleli, že v léťe bychom letěli jen Bulharsko (1,5 hod. letu) a v zimě, tak v lednu (to bude malému rok a čtvrt) třeba Dominikány, to je pro mě nejhezčí dovolená ;) .. Akorát si neumím představit ten let :D Jedině snad business class :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
28.1.12 13:03
MUFICE píše:
Taky mám dvouletého syna a tak do 3 let budeme lítat jenom po Evropě. Třeba do Egypta bych ho vzala až po 4.roce.

No po pravdě Egypta bych se taky bála s malým a to už jen z toho důvodu, že sama jsem tam byla cca 5 krát a po každé chytla faraona :/ .. Měla jsem na mysli soíš Dominikány, Maledivy, Mauritius ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
28.1.12 13:10
terinka4444 píše:
My jsme hodně odvážní cestovatelé, ale loni ve čtvrtém měsíci těhotenství jsem sáhla po Řecku a letos bude malé v létě kolem půl roku a poletíme opět na nějaký z řeckých ostrovů, dokonce naše pětiletá nebyla dál než v egyptě a Emirátech, prostě jsme tu exotiku odbyli bez dětí. Já vím, že tam spousta lidí na spustu míst létá s různě malinkými dětičkami, na různých místech jsme se setkali i fakt s miminky, já tak odvážná nejsem, prostě dřepím s miminy doma, popřípadě za nesouhlasu manžela, který se drží ještě víc při zemi než já, poletíme, ale fakt Evropa. teď hodlám absolvovat s dvouměsíčním mrnětem lyžování v Alpách, to mi nevadí, ale exotiku neberu. ikdyž všem závidím a závidím a závidím, ty dovolené, tu odvahu. My počkáme až děti povyrostou.

Jééé to já bych zas nejela na hory, ale to spíš proto, že to moc nemusím a s malým by to byl pro mě spíš očistec :D .. Jinak v těhu jsem také létala ve 4. Měsíci Mauritius a v 7. Měsíci Bulharsko ;) a to bylo vše v poho ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
28.1.12 13:12
terinka4444 píše:

Tak třeba Řecko má spoustu krásných ostrovů a třeba takové Turecko je prý vhodné pro rodiny s dětma a letí se tam kolem 2 hodin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
28.1.12 13:14
DenisaS píše:
MUFICE píše:
No po pravdě Egypta bych se taky bála s malým a to už jen z toho důvodu, že sama jsem tam byla cca 5 krát a po každé chytla faraona :/ .. Měla jsem na mysli soíš Dominikány, Maledivy, Mauritius ;))

Tak zrovna tahle země je kritická i pro dospělého v 5*hotelu. Základem je nejíst ovoce ani zeleninu, pt to prý zalévají fekáliema :cert: My tam byli 2× a ani jednou jsme sračku neměli a to jsem tam pila i drinky z ledem. Je pravda, že jsme si po každém jídle dali panáka vodky dle doporučení známých :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
28.1.12 13:15
DenisaS píše:
terinka4444 píše:
Jééé to já bych zas nejela na hory, ale to spíš proto, že to moc nemusím a s malým by to byl pro mě spíš očistec :D .. Jinak v těhu jsem také létala ve 4. Měsíci Mauritius a v 7. Měsíci Bulharsko ;) a to bylo vše v poho ;))

A já byla ve 3.měsíci na Kypru a plavala jsem sama v moři až k poslední bojce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí