Jizva - císařský řez

marylin.monroe
26.5.10 18:25

Jizva - císařský řez

Zdravím, holky, prosím, poraďte, jsem po císařském řezu a mám jizvu na můj vkus ošklivou, je to taková ta dost vystouplá růžová žížalka - čím jste to mazaly nebo co na to dávaly, aby se trochu srovnala a nesvítila tolik na bříšku? Já měla Contratubex - ale ten mi nezabírá, doktor říkal, že na starší jizvu (cca půl roku po porodu) je dobrý Dermatix - pomohl Vám někomu? Že Contratubex je na nic.. Ani mi tolik nesejde na ceně, ale hlavně, aby to zabíralo, díííky Vám moc za radu!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
26.5.10 18:32

Marylin a jak dlouho máš po porodu? Moje starší se taky narodila císařem a chvíli jsem mazala Contratubexem, ale svědilo mě to potom, tak jsem nemazala ničím a jizva se během několika měsíců prakticky ztratila. Jako dítě jsem byla na slepáku a ta jizva je mnohem horší.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
26.5.10 18:36

Ahoj, někomu prý zabírá laser, o krému nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
26.5.10 18:40

Marylin já to mazala měsíčkovou mastí a musela jsem to masírovat, aby se mě vytratily ty bulky jak tam byly. Teď už se mě to zdá docela v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marylin.monroe
26.5.10 18:42

Romi - půl roku - psala jsem to nahoře.. Mám jí fest červenou, na jednom konci je to trošku lepší, ale jinak vypadá děsně. Je to dost blbý si to s kamarádkama ukazovat, resp. nemám žádnou tak důvěrnou, co by taky rodila císařem tady někde po ruce, tak nevím, jestli je to normální, spíš bych řekla, že vypadá hůř - co mám jizvy po vyndání mat. znamének, ty vypadají celkem dobře.

• Citovat
  • Upravit
7267
26.5.10 18:42

ja teda neporadim. jen me tak napadlo , jestli vam ostatnim taky ta jizva se tak zvyraznila? ja ji mela takovou malo viditelnou po porodu , segra rikala jak mam krasnou jizvu (je po dvou sekcich) , ale ted ji mam strasne tmavou a tim padem dost viditelnou. Me to je teda vcelku jedno - jsou na me horsi veci nez tahle jizva :mrgreen: , ale celkem me to udivilo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.5.10 18:45

too tmavnuuti je normalni proces, pak zase bude svetlat, ale trva to roky¨
ja jsem na jizvu patricne hrda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marylin.monroe
26.5.10 18:46
zuzka84 píše: ..Me to je teda vcelku jedno - jsou na me horsi veci nez tahle jizva :mrgreen:

Tak to mě fakt pobavilo! :-D Já už se celkem postavově dávám do kupy, ale tohle se vůbec nelepší, spíš, jak píšeš, po porodu docela dobrá, teď stagnuje na ošklivý žížale.. :cert: Fakt myslíte, že by stačila měsíčková mast a masírovat to? :think:

• Citovat
  • Upravit
7267
26.5.10 18:47
jizvíková píše:
too tmavnuuti je normalni proces, pak zase bude svetlat, ale trva to roky¨
ja jsem na jizvu patricne hrda :dance:

Aha, dekuji za odpoved.
A proc jsi hrda? to ja jsem mozna tak hrda na to zasity po klasickem porodu :lol: , tak ale treba bych nasla nejakou motivaci proc to nebrat tak jako ze jsem selhala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
26.5.10 18:48

Marylin, nooo a to ja prave ne, po porodu jsem mela min nez pred tehotenstvim a pak jsem zacla pribirat a nejde to zastavit, uz se fakt dost omezuju, ale max. drzim tu prisernou vahu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marylin.monroe
26.5.10 18:53

Zuzi, jaký selhala??? Pokud sis nevykoledovala císaře ječením u kontrakcí, svíjením se, místo prodýchávání a že ozvy šly dolu, nebo jinak fakt vlastní vinou, není to žádný selhala!!!! Hlavu vzhůru - bylo to přeci pro záchranu miminka!!!! :hug: Určitě si nic nevyčítej!!! Jsi normální mamina a o nic horší než spodní rodičky! :kytka:

Jo a já mám taky něco nahoře, ale z 53 kg na 59 kg, to jsem si spíš pomohla :-) Předtím jsem byla moc hubená.. :cert: Podle mě je důležitý se hejbat, jíst klidně můžeš taky.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7267
26.5.10 19:04

marylin , no jo, hejbat se to jo, ale to ja tak kolem deti , jeste na nejake cviceni , to vubec nemam energii, vecer uz padam (k pocitaci nebo k telce :mrgreen: ) .
A ty sis fakt spis polepsila :-D . Ale je to fajn,kdyz je vaha akorat, clovek se i citi lip.

No ja nevim, ja mam proste pocit selhani. Vedela jsem to mesic dopredu, myslela jsem ze mam cas srovnat se s tim , ale nejak to nevyslo. I v nemocnici rikali, tak uz jste si tady to miminko vylezela (byla jsem tam mesic pred porodem) , byli hodny, byla to pohoda, zadne komplikace , ale nejak mi to nejde … No ale to sem vubec nepatri :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marylin.monroe
26.5.10 19:18

Zuzi - poslala jsem Ti SZ :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5394
26.5.10 19:34

Ahojky, já používala 100% bambucké máslo bio karité.
Moc mi to pomohlo. Nepíší sice, že je to přímo na hojení jizev, ale přečti si něco o tom… http://www.belle.cz/…/-p-532.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
26.5.10 19:35

Jo ještě, dá se koupit i menší balení (třeba na zkoušku). Doma mám 50ml za cca 100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí