Utrogestan

211
24.5.10 11:51

utrogestan

ahoj holky,jsem tu dnes poprvé.mohly by jste mi prosím prozradit své zkušenosti s utrogestanem po ET?dorazí menstruace až po vysazení nebo tak jak má?děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1934
24.5.10 12:03

Ahoj Jani, ty už myslíš na menstruaci? není brzy? raději odpočívej a věř, že nedorazí.
Jinak, závisí to i na lécích nebo injekcích, které ještě bereš i s utrogestanem. A taky je to individuální. Já ji dostala po prvním ET, které se nepovedlo, přesně v termínu, tehdy jsem ale brala jen utrouš a vitamíny.
Znám ale holky, co špinily nebo i krvácely a byly těhu, takže se drž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
24.5.10 12:07

děkuju moc za odpověd,menstruaci jsem měla dostat už včera,ale měla jsem jen jednou slabý růžový výtok…beru jen utrogestan a kys.listovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
24.5.10 12:15

Tak hodně odpočívej a snaž se nenervovat. Už jsi zkoušela testit? Kdy máš jít na krev?
Není to jednoduché období, je fajn si i s někým popovídat, zkus diskusi 1. IVF leden 2010, holky tě tam podpoří a řeknou ti své zkušenosti.
 https://www.emimino.cz/…kovani/1263/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
24.5.10 12:23

testík jsem nezkoušela,nemám na to sílu :nevim: na krev jdu v pátek.je to nekonečné čekání :roll: a Ty jsi měla 1.ivf z prodloužené kultivace nebo normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
24.5.10 12:31

Po prvé jsem měla kultivaci 3 dny a po druhé 4 dny. Teď čekám dvojčátka. Delší kultivace je podle mě tedy lepší, záleží jak se vyvíjí embryjka a „podle mě“ taky na embryo-doktorech :-).
Tak se testíkem nestresuj, počkej na krev, ta je stejně nejdůležitější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
24.5.10 12:37

Tak vidím, že už jsi v diskusi vedle. To je dobře, je vážně důležité, mít s kým to probrat. Holek je tam hodně, tak vydrž, se vším ti poradí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
24.5.10 12:40

děkuju a mimouškum přeju hodně štěstí..i Tobě pochopitelně :wink: já už jednoho výrostka mám - 8letýho :lol: a už je to pěkný puberták :dance: :mrgreen: po něm jsme dvakrát potratily tak nám dr.doporučila ivf.tak hodně štěstí a děkuji za podporu! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.5.10 12:51

Ahoj Jani, jsem na tom na chlup stejně jako ty, na krev jdu taky v pátek a beru taky jen utrogestan a kys.listovou a mám taky už jednoho výrostka, bude mu 10. Mám neprůchozí vejcovody, takže IVF byla jediná možnost. To čekání je nejhorší… takže hodně štěstí a důležitý je věřit, že se to povede… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
24.5.10 13:11

ahoj Tut taky přeji hodně štěstí!a už jsi dělala testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.5.10 16:26

Jo, delala, byl tam jen slabej sotva viditelnej proužek, tak nevím, už radši počkám na doktora a na krev :lol: nejdřív jsem to hned chtěla vědět, ale teď mám docela strach, co mi řeknou… :roll: ale MS jsem taky ještě nedostala, tak snad..... Já jsem špatně reagovala i na ten Puregon, uzrálo mi jen jedno vajíčko, mám pocit, že na všechny ty léky reaguju úplně opačně, než se očekává… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí