Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, chci jen porovnat (jako většina z nás) jestli je to normální: už měsíc nekojím protože zásoby vyschly a včera jsem dostala 1. menstruaci po porodu. A je to fakt síla. Tak silné krvácení jsem měla snad jen po porodu i když je fakt že jsem 10 let brala HA takže jsem normální menstruace neměla. Měly jste to taky tak? A přejde to? (myslim jestli ta příští bude slabší) Díky za odpovědi ![]()
Ahoj…já to dostala asi po 7mi měsících a teda byla síla.....opravdu hodně,to jsem neznala…
A ted už je to tak nějak normálně…
1. po porodu byla za tri mesice i pri plnym kojeni
…druha mesic na to sem mela pocit ze vykrvacim ![]()
já dostala první MS když byly klárce 2 měsíce, a to jsem plně kojila, taky hodně silná, a ta další už byla zase normální
Já dostala po prvním porodu MS asi 8 měsíců po porodu (kojila jsem 2 roky) a jaká byla, si nepamatuju, tak předpokládám, že normální. Jen jsem od té doby pak měla MS nebolestivou (na rozdíl od MS před porodem) a spíš slabší - ani jsem nepoužívala tampony, protože by mi ten nejslabší vystačil minimálně na celý den. Teď po druhém porodu jsem MS dostala minulý týden a byla normální. Zatím kojím a doufám, že ještě dlouho budu. Ale už jsem slyšela, že první bývá silnější.
Já jsem teď měla od porodu 4 MS. 1. byla maso, druhá hodně silná, třetí už byla lepší, ale stejně asi 3 silné dny a teď ta čtvrtá už byla na pohodu, jenom jeden silný den. Takže se to zlepšuje a ještě by trošičku mohlo
Taky jsem teď bez HA…
ahoj
při prvním jsem ms dostala když mu byly dva měsíce a trvala 14dní a byla teda hrozná, pak už se to zlepšovalo. Teď zatím nic a doufám, že to ještě vydrží ![]()
já to dostala včera
a jak píšeš je to síla asi t ak jako první den po porodu a i fakt kusy sliznice odchází
Jsem si od těch vložek moc neodpočinula ![]()
JO a kojím co dvě hodiny nejdelší pauza v noci 5hodin a pak že se při koju nemenstruuje, na mě to teda neplatí ![]()
lacenka píše:
JO a kojím co dvě hodiny nejdelší pauza v noci 5hodin a pak že se při koju nemenstruuje, na mě to teda neplatí
Lacenko - ja to mela stejne … v podstate skoncilo sestinedeli a hned jsem dostala menstruaci a to jsem kojil tak jak ty a v noci taky
… ale silu si nepamatuji,jen vim,ze mi bylo hoodne zle.
Díky moc. A to už jsem se na to skoro těšila
Jsem byla nervózní že nic, že tak nějak nefunguju
Fakt hustý a mám se koukám na co těšit…
Já jsem dostala první 6 měsíců po porodu (při plném kojení). A fakt jsem myslela, že vykrvácím
Pak už to bylo lepší, ale můžu teda říct, že oproti očekávání ji mám pořád(cca 2 roky po porodu) určitě silnější a delší než předtím(nebrala jsem HA). ![]()
Ahojky tak já ji ještě furt nedostala.Nekojím od 5.5 takže ji čekám každým dnem a jak to tak čtu,tak se mám na co těšit ![]()
Dostala jsem to hned druhý měsíc po porodu a v plné síle! A to stále kojím…
Holky,ja kojim,ci odsavam osmy mesic,menses jsem mela slaby asi 4.mesic po porodu,pak 6.mesic po porodu uplne strasne silny,ale ted cekam a zase nic,vynechavka.