Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám dotaz, čeká mě laparo - cysta v gyncentru Hloubětín. Máte někdo s tímto zařízením zkušenost (personál, vybavení, finance ) ?
Děkuji
Ahoj, moje sestra tam byla na laparoskopii a byla nadmíru spokojená
Ale je to už několik let…
Byla jsem tam na kyretáži
. Odpoledne mě přijali, večer zákrok a druhý den dopoledne mě propustili, takže naštěstí jsem se tam jen ohřála. Byla jsem na nadstandardu, ale protože jinde nebylo místo a já na normální pokoj nemohla, tak jsem platila jen těch 60Kč jako v nemocnici. Jinak prý stojí 1500Kč na noc
. A byl to dvojlůžák. Doktor se mnou sotva promluvil (a na jeho způsob sdělení, že nevidí srdeční akci, nikdy nezapomenu), ale zbytek personálu byl výborný. Především anesteziolog. Všechno mi vysvětlil, byl moc příjemný a na rozdíl od doktora jsem si nepřipadala jako jedna z mnoha (těhotných, která se právě dozvěděla, že je všechno špatně). Pak jsem hodně dlouho čekala na propuštění, a to ve stoje (několik hodin po zákroku) na chodbě, kde bylo několik dalších a hlavně přetopeno.
Osobní zkušenost nemám. Jen moje mamka tam šla na vyšetření a objednat se na zákrok - odstranění myomu dělohy. Pan doktor /jméno bohužel nevím/ jí stroze oznámil, že by to řešil odoperováním celé dělohy
Že by tam za pár let šla na myom znovu. Mámě se to nezdálo, takže šla ještě na vyšetření na Bulovku. Kde si doktor poklepal na čelo, pak jí tam operovali a vzali jí prostě jen ten útvar (nezhoubný). Nebyl zřejmě jediný důvod k takovému zásahu do těla, jakým je odebrání dělohy
…
Já tam chodím ke svému gynekologovi a jsem velmi spokojená. Přístup i odbornost super, můžu doporučit
Ale víš jak, je to vždy jen a jen o lidech ![]()
Já tam byla na LPS a dost si to pochvaluji. Je to tam hezke a personál milý. Kvalitu odvedené práce posoudit těžko může kterákoli z nás.
Lekaru je tam mraky, na blbeho se da narazit asi vsude.
maji malo standardnich luzek, takze pokud mas neakutni vykon, tak budto dlouho cekas, nebo si priplatis nadstandard. holt je to soukroma klinika.
Ahoj, všem vám děkuji za odpovědi !!!! Už abych to měla za sebou. ![]()
ahoj,
já tam chodím na gyndu k Mudr.Bendovi - je to vedoucí lékař lůžkového oddělení,a je to děsnej jezevec (ani bych se nedivila,kdyby ty kecy,co tu holky psaly,byly od něj),ale odborník je to veliký!!
Připrav se na to,že budeš platit víc,než v nemocnici,je to soukromá klinika,a že nadstandard tam nic extra není - nedávno tam byla tchýně,a prý ani záchod neměla na pokoji.
Ale malé zákroky tam dělají dobře,neboj ![]()
befana píše:
ahoj,
já tam chodím na gyndu k Mudr.Bendovi - je to vedoucí lékař lůžkového oddělení,a je to děsnej jezevec (ani bych se nedivila,kdyby ty kecy,co tu holky psaly,byly od něj),ale odborník je to veliký!!
Připrav se na to,že budeš platit víc,než v nemocnici,je to soukromá klinika,a že nadstandard tam nic extra není - nedávno tam byla tchýně,a prý ani záchod neměla na pokoji.
Ale malé zákroky tam dělají dobře,neboj
Jojo, taky jsem byla u Bendy a kdybych na něj nebyla připravená předem, asi by mě z něj kleplo
V GC Hloubětín jsem ležela 2× a jak píšou holky - personál milý, ale finančně to může být náročnější…