Odlučování sliznice

NumLock
17.5.10 07:41

Odlučování sliznice

Příspěvek upraven 24.10.14 v 08:35

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
17.5.10 07:53

Ja bych řekla, že je to tím, že máš celkem brzo po porodu. kolikátá ms je to po porodu?
Kdyby to pokračovala, asi bych brnkla na gyndu a zeptala se, třeba by to dr okouklana utz, jestli je vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
17.5.10 08:14
Miriamm píše:
Ahoj,máte někdo zkušennosti s odlučováním sliznice při menstruaci?V jakém množství je obvyklé vyplavování sliznice a kdy už je to problém?Dnes ráno ze mě začalo odcházet celkem větší množství a jeden kus byl velký tak 6 cm.Myslíte že mám navštívit lékaře,nebo se to stává?

me se tohle stalo, kdyz jsem brala noretisteron a posunula si tak MS o 3 nedele - proste naropstla moc silna a nerozmelnila se jako obvykle. Neresila bych, pokud nekrvacis moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.5.10 09:53

Já třeba vlastně ani nekrvácím, jen jdou takové krvavé cucky… Pokud nemáš velké bolesti, asi bych to neřešila, jestli ti to dělá potíže nebo máš velký stres z toho, zavolej na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
17.5.10 11:06

Příspěvek upraven 24.10.14 v 08:35

• Citovat
  • Upravit
Molgre
8.3.11 11:55
Miriamm píše:
Ahoj,máte někdo zkušennosti s odlučováním sliznice při menstruaci?V jakém množství je obvyklé vyplavování sliznice a kdy už je to problém?Dnes ráno ze mě začalo odcházet celkem větší množství a jeden kus byl velký tak 6 cm.Myslíte že mám navštívit lékaře,nebo se to stává?

Ahoj
mě se toto stalo taky právě a byl to velký kus jak dlaň ale po porodu tedy nejsem nevíte tedy jestli je to normální?? Taky jsem ten den hodně krvácela. Díky za případné odpovědi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa