Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja bych řekla, že je to tím, že máš celkem brzo po porodu. kolikátá ms je to po porodu?
Kdyby to pokračovala, asi bych brnkla na gyndu a zeptala se, třeba by to dr okouklana utz, jestli je vše v pohodě.
Miriamm píše:
Ahoj,máte někdo zkušennosti s odlučováním sliznice při menstruaci?V jakém množství je obvyklé vyplavování sliznice a kdy už je to problém?Dnes ráno ze mě začalo odcházet celkem větší množství a jeden kus byl velký tak 6 cm.Myslíte že mám navštívit lékaře,nebo se to stává?
me se tohle stalo, kdyz jsem brala noretisteron a posunula si tak MS o 3 nedele - proste naropstla moc silna a nerozmelnila se jako obvykle. Neresila bych, pokud nekrvacis moc.
Já třeba vlastně ani nekrvácím, jen jdou takové krvavé cucky… Pokud nemáš velké bolesti, asi bych to neřešila, jestli ti to dělá potíže nebo máš velký stres z toho, zavolej na gyndu…
Miriamm píše:
Ahoj,máte někdo zkušennosti s odlučováním sliznice při menstruaci?V jakém množství je obvyklé vyplavování sliznice a kdy už je to problém?Dnes ráno ze mě začalo odcházet celkem větší množství a jeden kus byl velký tak 6 cm.Myslíte že mám navštívit lékaře,nebo se to stává?
Ahoj
mě se toto stalo taky právě a byl to velký kus jak dlaň ale po porodu tedy nejsem nevíte tedy jestli je to normální?? Taky jsem ten den hodně krvácela. Díky za případné odpovědi
…
Příspěvek upraven 24.10.14 v 08:35