Cysta na pravém vaječníku

20807
18.5.10 22:13

cysta

zdravím všechny,

prosím má některá z vás zkušenosti s cystami? Při kontrole mi dr. řekla, že mám cystu 4 cm na pravém vaječníku. Když jsem se ptala co s tím, řekla mi, že mám přijít za 14 dní. Dneska jsem 50 DC, tzn. že mi MS mešká 22 dní. Před chvílí mě začalo píchat a pálit na pravé straně podbřišku. A objevilo se i malilinko krve. Takže to vypadá, že do rána se mi MS rozběhne. Je možné, že tím odejde i ta cysta nebo tam zůstane?
Snažíme se totiž o mimi a s cystou na vaječníků to prý nejde… ach jo…
Díky za radu holky
Hezký večer přeju
 Mína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
FloraBolger
19.5.10 06:36

Ahojky - záleží, o jaký typ cysty jde. Já třeba měla dermoid (vlevo) a ta určitě sama „neodejde“ - museli mi ji před šesti lety odstranit laparoskopicky i s většinou vaječníku. Vpravo mám cystu také (při LPSK dělali jen punkci) dermoid více/méně vyloučili, ale cystu tam mám dodnes. A za tu dobu jsem stihla 3× otěhotnět :wink:

• Citovat
  • Upravit
20807
19.5.10 13:07

Pali, já nevím jakou… prý 4 cm na vaječníku. Na pravém.
Ale díky za útěchu, snažíme se o mimi. Tak snad to klapne i takhle… jak mi skončí MS, zaskočím na gyn at dr. kukne, jestli tam ta potvora ještě je a jestli může ovlivnit početí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.5.10 08:25

Mino, tak to jsme na tom uplne stejne. :hug:

Ja ji mam asi po Clostelobegytelu, Dr. mi rekla, ze by mela s MS zmizet. Budeme si drzet palce, at to fakt zmizne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
20.5.10 22:24

Eli, jo, jasně… budeme si držet palce! :hug:
Určitě zmiznou potvory… obě!
Já jsem z toho zmatená. V úterý jsem začala malilinko krvácet a dnes je čtvrtek a už jen velmi slabě špiním… tak nevím jestli to byla MS nebo nebyla… je to k vzteku toto… :zed:
Každopádně Ti mooooc držím palce… nám oběma… :hug:
PS: Máš nádhernou kočičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.5.10 06:43

Diky, to je Mikes, zatim nase jediny miminko. :-)

No, tak to ti neporadim, mozna to MS byla bych rekla. Jdes nekdy ted k doktorovi? A beres nejake leky na upravu cyklu? Ja treba beru Utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.5.10 06:44

Jo, jeste, vcera mi rikala doktorka na akupunkture, ze i s cystou to jde. :-) Delala sis tehotensky test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
24.5.10 18:55

holky tak já se taky podělím,měla jsem cystu 9 cm,vodovou,takže před dvěma měsící laparoskopie ,cysta šla pryč i se 70% vaječníku ale co se nestalo,cysta opět vyrostla ,opět 9cm ,zase vodová,takže zítra jdu znovu na laparku a vemou mi i ten zbytek vaječníku,pak už by měl být klid,taky plánujeme mimi,tak ted už budu bojovat s jedním vaječníkem :-( ,držte mi palce,dám pak vědet

• Citovat
  • Upravit
30
20.2.12 01:20

Ahojky já měla porod císařem v září 2010 a ms pravidelně a HA, pak ale mě pořád píchalo a bodalo na levé straně tak jsem myslela, že je to jizvou, že pořád pracuje ale pak jsem měla příznaky jako v těhu, beďary, prsa bolely, měla jsem nafouklé břicho od dělohy, sex bolel, časté močení a doktor řekl, že mám cystu 20cm, dostala jsem injekci na vyvolání MS a zmizela! Od té doby se mi občas udělá, to vím, protože si tam nahmatám přes břicho bouli a pak zpožděně MS - což je prasknutí cysty! Teď se snažíme o druhé mimi tak mám rozházené ovulační dny, jak se mi vajíčko tvoří jak chce..tak snad se povede.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 16:41

,,Ahojjj tak to jsme dve ktere by chtelo mimi a ma problemy s cystama,,Nekdo na to otehotni a nekdo musi cekat az prijde ten zpravnej den. No jedine ti poradt musis vyckat jak ja,,a pre MS, se muze stat ze ti to zmizi a pak se to vrati no,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.6.13 13:08

cysta

Ahojky můžete mi prosim někdo poradit ve čtvrtek jsem byla na sonu bricha tam mi pani doktorka zjistila dve cysty na levim vajecniku v male panvi kazda cysta ma 4cm celkem 7,5cm jedna z cyst je septovana?? pan doktor řekl ze stim zatím nic delat nebude počkáme pry zda to samo nepraskne az dostanu menstruaci a jak to poznam ze mi to prasklo. docela se bojim. dnes jsem dostala menstruaci ale jenom tak jako ze spinim ale mam silene bolesti v podbrizku na te leve strane nemuzu ani stat. tak nevim jestli mam jit k doktorovi. můžete mi poradim prosim piste na muj mejl ***@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
29.1.14 22:01

Ahoj holky jsem po operaci cysty na vaječníku asi 3 týdny. Chci se zeptat kdy jste se mohly snažit o mimi nevíte nekterá nebo nemáte tady nekterá stím zkusenosti. Já jsme se doktora zapomela zeptat a do konce týdne tam už není. Přiznám se už mám děsnej chut na sex a mám strach že kondom nám praskne :) Myslíte že když by nám prasknul bude to ve vnitř vadit :) Děkuju za odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.14 19:02

Ahoj. Chtela jsem se zeptat ( a snad i nechat uklidnit) dnes mi doktor zjistil vodovou cystu na levem vajecniku (3 cm) s tim ze mi napsal injekce (ty jsem dnes vyzvedla) a mam prijit po MS (cca za 10 dni) a ze se ukaze… tak ted nevim zda mi je teda bude pchat nebo je mozne ze odejde sama pri MS jak tady nektere psaly. Popravde mi nic takoveho nerekl. Jen ze ji po MS prekontroluje a pak injekce… aplikuji se ikdyz by odesla?
Predem dekuji za vase reakce :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.14 19:05

Je dodam ze jse. 4 mesice po porodu a doted sem brala antikoncepci. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
85379
24.11.14 19:21

Mne cysta zmizela po MS sama a tim se to vyresilo. Nevim, proc Ti napsal ty injekce dopredu :nevim: navic je ta cysta jeste celkem mala, ja mela 6 cm a zmizela sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí