Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Hobitka to jo, souhlasím, proto se mi líbil ten jirik ☺️. Jenže 2 mít nemuzeme. Ani se mi Tobiáš, Tadeáš, nelíbí. Ani s našim životním stylem se neshodují moderní jmena, ale zas Marcela, Květoslava, -slavy, very. mít nechci. Chci aby byli za svá jmena rádi, já mam po babicce, mamce, a spis babockovsky, tak u kluka se dávají různý, i po tatinkach, dedach.
nevadí to tam tolik. Prijde mi, ze těch jmen je tu dost obsazených a vsichni se dost vídáme. Jaké natě jmena děti jedtli se mužů zeptat? Třeba i do sz.
Holky a tip na holcici jmeno? Máme hooodne dlouhe, tvrde nemecke prijmeni. Na kluka máme jasno, Adam nebo Šimon, ale holkuse neshodnem. Doma mame Adelu a Nelu. A jméno hledame kratsi a mekke, Anna a Ema neprošly ![]()
Ahoj holky, jsem anonym kvůli jménu sestry z léta ohledně jména k příjmení Tichá/ý. ![]()
Už ví, že čekají holčičku.
Akorát se nemůžou pořád shodnout na jménu. Kluka měli jasného hned, ale holčičku zatím neví.
V užším výběru jsou: Magdaléna, Lenka, Marika, Veronika.
Co myslíte?
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem anonym kvůli jménu sestry z léta ohledně jména k příjmení Tichá/ý.![]()
Už ví, že čekají holčičku.
![]()
Akorát se nemůžou pořád shodnout na jménu. Kluka měli jasného hned, ale holčičku zatím neví.
V užším výběru jsou: Magdaléna, Lenka, Marika, Veronika.
Co myslíte?![]()
![]()
Krátké příjmení, tam se hodí delší jméno. Za mne ta Magdalena nebo Veronika.Ta Magdalena skoro víc.
Ahojky tak u nás už se to hodně blizi už mě chytají hodně i ty tzv. Poslicci (to mi řekl jsko ofiko termín doktor už teď na první kontrole v porodnici, jsem v rozběhem 39 tt), měl to být nakonec Honzík, prý jich je všude plno ????, další Jakub, Stepan favorit, vojtu manžel už vyřadil.,nové Filip a ondra. Holky favoritni a Aneta a Karolina -ta tam zůstává protože se libi synovi teď cerstve 3 roky a pěkné ji říká. Ale napiseme spis anetu. Kluk je horsi ????. Radima jsme zavrhli nechci moc vo se dá zrymovat ????
@Lisa_Qr To asi rozhodnete az na porodnim sale
Treba podle doktora nebo porodni asistentky
Urcite vyberete neco pěkného.
???? Jj cestou do porodnice říkáme. Jen když už si řeknu jo dáme tohle, objeví se někdo s říká a tohle je hezky… a je to ta původní varianta???? ![]()
Ahojda holky, tak jdu na potřetí 😂 a tentokrat máme v brisku holcicku a měla bych jmeno hned na chlapecka. 😀. Ale taky ještě nevime co napíšeme. Prijmeni Pavlová - bráškové Jirik a Stepanek. TP- 4,9. a 7.9.
Opět se manzel nechce moc bavit, ze je jeste brzo, ale mě to na tom sále už bylo fakt jedno 😀. Dokonce říkal chceš toho Jendu (já bych říkala Honzíku ). Přijímám typy jmen, které se líbí já se tocim na miste
Typy prozatím - Aneta, Adela(ale u t. r nevím měla by svatek i narozeniny v jeden týden ), Lucie, Stéla, Valentyna
K prijmeni se hodi skoro vsechno, takze ani jednim z tech jmen nic nezkazis
Co treba Monika nebo Veronika?
Asi to taky vidím na tu Anetu.. jen některé ty stejne přezdívky s Aničkou, ale to by se dalo zvyknout. Dá se vybrat kratší osloveni - zdrobnelina. Rada si o tom ale popisu. Vím, ze se hodi cokoliv ale cokoliv se nelibi. Veronika je sousedka vnučka. Nedávno tu někdo založil princeznovsky jména - tak princezna anetka taky už dvakrát byla. A přitom to je normani jmeno.
@Makiina píše:
Ahoj dámyPřemýšlela jsem nad příjmením já jsem Kovaříková a přítel Ryba
netradiční příjmení no.. i tak jsme se rozhodli že se dítě bude jmenovat po příteli a tak se vás chci zeptat co se vám nejvíce k tomuhle příjmení hodí nám se hrozně líbí Tadeáš Ryba a u holčičky chceme Beatku- Beáta Rybová tak co myslíte?
![]()
Líbí se mi kombinace Silvestr Ryba