Jména k příjmení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
944
4.1.18 20:53

@Hobitka to jo, souhlasím, proto se mi líbil ten jirik ☺️. Jenže 2 mít nemuzeme. Ani se mi Tobiáš, Tadeáš, nelíbí. Ani s našim životním stylem se neshodují moderní jmena, ale zas Marcela, Květoslava, -slavy, very. mít nechci. Chci aby byli za svá jmena rádi, já mam po babicce, mamce, a spis babockovsky, tak u kluka se dávají různý, i po tatinkach, dedach. :roll: nevadí to tam tolik. Prijde mi, ze těch jmen je tu dost obsazených a vsichni se dost vídáme. Jaké natě jmena děti jedtli se mužů zeptat? Třeba i do sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
5.1.18 17:43

Holky a tip na holcici jmeno? Máme hooodne dlouhe, tvrde nemecke prijmeni. Na kluka máme jasno, Adam nebo Šimon, ale holkuse neshodnem. Doma mame Adelu a Nelu. A jméno hledame kratsi a mekke, Anna a Ema neprošly :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148977
5.1.18 23:05

@JanduleD Heidi,Aneta-Anita, Leona-Lea, Linda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 16:12

Ahoj holky, jsem anonym kvůli jménu sestry z léta ohledně jména k příjmení Tichá/ý. :palec:

Už ví, že čekají holčičku. ;) :srdce: Akorát se nemůžou pořád shodnout na jménu. Kluka měli jasného hned, ale holčičku zatím neví.

V užším výběru jsou: Magdaléna, Lenka, Marika, Veronika.

Co myslíte? :palec: ;) 8)

• Citovat
  • Upravit
3518
19.1.18 17:43

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
19.1.18 18:27

Určitě Veronika :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148977
19.1.18 21:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem anonym kvůli jménu sestry z léta ohledně jména k příjmení Tichá/ý. :palec:

Už ví, že čekají holčičku. ;) :srdce: Akorát se nemůžou pořád shodnout na jménu. Kluka měli jasného hned, ale holčičku zatím neví.

V užším výběru jsou: Magdaléna, Lenka, Marika, Veronika.

Co myslíte? :palec: ;) 8)

Krátké příjmení, tam se hodí delší jméno. Za mne ta Magdalena nebo Veronika.Ta Magdalena skoro víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
25.1.18 03:40

Ahojky tak u nás už se to hodně blizi už mě chytají hodně i ty tzv. Poslicci (to mi řekl jsko ofiko termín doktor už teď na první kontrole v porodnici, jsem v rozběhem 39 tt), měl to být nakonec Honzík, prý jich je všude plno ????, další Jakub, Stepan favorit, vojtu manžel už vyřadil.,nové Filip a ondra. Holky favoritni a Aneta a Karolina -ta tam zůstává protože se libi synovi teď cerstve 3 roky a pěkné ji říká. Ale napiseme spis anetu. Kluk je horsi ????. Radima jsme zavrhli nechci moc vo se dá zrymovat ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
26.1.18 13:14

@Lisa_Qr To asi rozhodnete az na porodnim sale :mrgreen:Treba podle doktora nebo porodni asistentky :palec: Urcite vyberete neco pěkného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
27.1.18 02:39

???? Jj cestou do porodnice říkáme. Jen když už si řeknu jo dáme tohle, objeví se někdo s říká a tohle je hezky… a je to ta původní varianta???? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
4.4.20 21:15

Ahojda holky, tak jdu na potřetí 😂 a tentokrat máme v brisku holcicku a měla bych jmeno hned na chlapecka. 😀. Ale taky ještě nevime co napíšeme. Prijmeni Pavlová - bráškové Jirik a Stepanek. TP- 4,9. a 7.9.

Opět se manzel nechce moc bavit, ze je jeste brzo, ale mě to na tom sále už bylo fakt jedno 😀. Dokonce říkal chceš toho Jendu (já bych říkala Honzíku ). Přijímám typy jmen, které se líbí já se tocim na miste

Typy prozatím - Aneta, Adela(ale u t. r nevím měla by svatek i narozeniny v jeden týden ), Lucie, Stéla, Valentyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pvln34
4.4.20 21:28

@Lisa_Qr za mňa Aneta :palec:

• Citovat
  • Upravit
3518
4.4.20 22:57

K prijmeni se hodi skoro vsechno, takze ani jednim z tech jmen nic nezkazis :) Co treba Monika nebo Veronika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
6.4.20 06:24

Asi to taky vidím na tu Anetu.. jen některé ty stejne přezdívky s Aničkou, ale to by se dalo zvyknout. Dá se vybrat kratší osloveni - zdrobnelina. Rada si o tom ale popisu. Vím, ze se hodi cokoliv ale cokoliv se nelibi. Veronika je sousedka vnučka. Nedávno tu někdo založil princeznovsky jména - tak princezna anetka taky už dvakrát byla. A přitom to je normani jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
6.4.20 11:30

Ryba

@Makiina píše:
Ahoj dámy :mavam: Přemýšlela jsem nad příjmením já jsem Kovaříková a přítel Ryba :lol: netradiční příjmení no.. i tak jsme se rozhodli že se dítě bude jmenovat po příteli a tak se vás chci zeptat co se vám nejvíce k tomuhle příjmení hodí nám se hrozně líbí Tadeáš Ryba a u holčičky chceme Beatku- Beáta Rybová tak co myslíte? :roll: :lol:

Líbí se mi kombinace Silvestr Ryba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko