Jména k příjmení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
20.8.17 18:22

Jména k příjmení

Ahoj dámy :mavam: Přemýšlela jsem nad příjmením já jsem Kovaříková a přítel Ryba :lol: netradiční příjmení no.. i tak jsme se rozhodli že se dítě bude jmenovat po příteli a tak se vás chci zeptat co se vám nejvíce k tomuhle příjmení hodí nám se hrozně líbí Tadeáš Ryba a u holčičky chceme Beatku- Beáta Rybová tak co myslíte? :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
20.8.17 18:27

Hezké jména. Myslím, že k příjmení docela pasují. Hlavně ta Beáta se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
20.8.17 18:30

Ahoj. Chlapecké jméno s tím -š- na konci se k příjmení moc hezky vyslovuje. Tadeáš, Lukáš, Tomáš Ryba.. K dívčímu jménu bych zvolila možná méně komplikované Lenka, Zdenka, Radka, Anna… ale je to jen otázka vkusu, hodí se k němu hodně jmen.
Tak dobře vyberte, ať se vám i dětem pěkně říká, někdy je to alchymie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
20.8.17 18:52

Obojí mi zní dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
20.8.17 19:12

Zni to dobře, pokud se Vám líbí, tak je dejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.17 19:22

Ahoj holky,

omlouvám se za anonym, ale nechci, aby se mi nick spojoval s příjmením sestry. Čekají s mužem miminko, zatím neví pohlaví a nemají moc nápadů ani na jméno. :oops: Tak mě napadlo zeptat se tady. :kytka: Myslím, že preferují spíš „normální“ česká jména. ;) :palec:

Jaká jména by vám pasovala k příjmení Tichá/Tichý. :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10631
20.8.17 19:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

omlouvám se za anonym, ale nechci, aby se mi nick spojoval s příjmením sestry. Čekají s mužem miminko, zatím neví pohlaví a nemají moc nápadů ani na jméno. :oops: Tak mě napadlo zeptat se tady. :kytka: Myslím, že preferují spíš „normální“ česká jména. ;) :palec:

Jaká jména by vám pasovala k příjmení Tichá/Tichý. :kytka: :mavam:

Klára, Karolína, Dominika, Daniela, Andrea ;)
Daniel, Dominik, Ondřej, Patrik, Viktor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
20.8.17 19:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Martina, Tomáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
20.8.17 19:29

@Makiina Hezký výběr jmen :potlesk: Hodí se a zní to dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
20.8.17 21:18

Taky se mi líbí obojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
20.8.17 21:57

@Makiina Obě vaše vybraná jména jdou k příjmení. Mě napadl Matouš nebo Jindřich. A z holčičích Šárka nebo Táňa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
21.8.17 09:54

@Makiina Beáta Rybová mi přijde fajn :-) Než Tadeáš se mi víc líbí Tomáš Ryba, ale pokud se vám opravdu líbí, tak rozhodně to není žádná tragédie s příjmením, takže v pohodě :-)

@Anonymní píše:
Ahoj holky,
omlouvám se za anonym, ale nechci, aby se mi nick spojoval s příjmením sestry. Čekají s mužem miminko, zatím neví pohlaví a nemají moc nápadů ani na jméno. :oops: Tak mě napadlo zeptat se tady. :kytka: Myslím, že preferují spíš „normální“ česká jména. ;) :palec:

Ať mrknou http://web.quick.cz/…len_jmZ1.htm a http://web.quick.cz/…len_jmM1.htm. Příjmení je pěkné, jde k němo ledasco :-)
Karel Tichý / Petr Tichý / Radim Tichý / Marek Tichý / Filip Tichý
František Tichý / Antonín Tichý / Jaroslav Tichý / Otakar Tichý
Patrik Tichý / Rostislav Tichý / Ondřej Tichý
Karolína Tichá / Klára Tichá / Sabina Tichá / Zuzana Tichá /
Tamara Tichá / Tereza Tichá / Barbora Tichá / Kamila Tichá/
Dagmar Tichá / Hana Tichá / Denisa Tichá / Dominika Tichá /
Valerie Tichá / Viktorie Tichá / Gabriela Tichá /
Darina Tichá / Edita Tichá / Veronika Tichá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.17 13:42
@Makiina píše:
Ahoj dámy :mavam: Přemýšlela jsem nad příjmením já jsem Kovaříková a přítel Ryba :lol: netradiční příjmení no.. i tak jsme se rozhodli že se dítě bude jmenovat po příteli a tak se vás chci zeptat co se vám nejvíce k tomuhle příjmení hodí nám se hrozně líbí Tadeáš Ryba a u holčičky chceme Beatku- Beáta Rybová tak co myslíte? :roll: :lol:

Beata Ryba zní moc pěkně :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.17 13:45
@Makiina píše:
Ahoj dámy :mavam: Přemýšlela jsem nad příjmením já jsem Kovaříková a přítel Ryba :lol: netradiční příjmení no.. i tak jsme se rozhodli že se dítě bude jmenovat po příteli a tak se vás chci zeptat co se vám nejvíce k tomuhle příjmení hodí nám se hrozně líbí Tadeáš Ryba a u holčičky chceme Beatku- Beáta Rybová tak co myslíte? :roll: :lol:

K chlapcovi by se víc hodil spíš Vlastislav Ryba :palec:

• Citovat
  • Upravit
21.8.17 14:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale nechci, aby se mi nick spojoval s příjmením sestry. Čekají s mužem miminko, zatím neví pohlaví a nemají moc nápadů ani na jméno. :oops: Tak mě napadlo zeptat se tady. :kytka: Myslím, že preferují spíš „normální“ česká jména. ;) :palec:

Vlastislav Tichý, Vladislav Tichý, Rostislav Tichý, Radovan Tichý, Radovít Tichý, Svatoslav Tichý, Mnislav Tichý, Boleslav Tichý, Ctirad Tichý, Dalibor Tichý, Dalemil Tichý, Květoslav Tichý.
Brigid Tichá, Božidara Tichá, Bohdanka Tichá, Blažena Tichá, Cecilie Tichá, Dagmar Tichá, Danuše Tichá, Diana Tichá, Dobromila Tichá, Doubravka Tichá, Drahomíra Tichá, Edyta Tichá, Emilie Tichá, Evelin Tichá, Floriana Tichá, Freja Tichá, Ingrid Tichá, Ivona Tichá, Jenovefa Tichá, Jarmila Tichá, Jasna Tichá, Květa Tichá, Lada Tichá, Liběna Tichá, Libuše Tichá, Ludmila Tichá, Ludiše Tichá, Matilda Tichá, Milena Tichá, Mlada Tichá, Miluše Tichá, Naděje Tichá, Odeta Tichá, Patricie Tichá, Radana Tichá, Radomila Tichá, Rosa Tichá, Svatava Tichá, Saskia Tichá, Slavěna Tichá, Stáňa Tichá, Věnceslava Tichá, Věra Tichá, Zdenka Tichá, Zlata Tichá, Zora Tichá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze