Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A jaké je tvoje gusto? Starodávná, tradiční, moderní, hitovky, krátká, dlouhá, mezinárodní…?
Ema a Ela.. to mám vysněná jména kdyby nám dopadly dvojčátka holčičky
nebo Ema a Thea:))
Mi by se libily:
Melisa x Mia
Elen x Edita
Amálie x Adriana
Julie x Justyna
Nina x Nela
Valerie x Vanesa
Justýna a Johanka nebo Alžběta a Anna - ani jedno bohužel mít nebudu, není to manželův vkus, ale třeba Justýna je moje vysněné ![]()
Omluvte anonymitu, jde o rodinu
Část rodiny se jmenuje „Kocmanovi“ a ženská jména mají: Veronika, Berenika, Alice, Jindřiška. A pes Helenka ![]()
Jinak by se mi líbila ta Veronika a Berenika (Verča a Berča, Verun(k)a a Berun(k)a,), případně Barbora, ale můžu být ovlivněná ![]()
Kamarádka má dvojčátka holčičky Ninu a Ditu. Moc se mi to líbí.
Dál třeba Denisa a Diana, Laura a Linda, Sára a Simona, Alžběta a Anežka, Julie a Klaudie.
@Anix píše:
Anička a Maruška
Adélka a Andrejka
Naprosto dokonalá kombinace ![]()
@Anonymní píše:
Omluvte anonymitu, jde o rodinuČást rodiny se jmenuje „Kocmanovi“ a ženská jména mají: Veronika, Berenika, Alice, Jindřiška. A pes Helenka
Jinak by se mi líbila ta Veronika a Berenika (Verča a Berča, Verun(k)a a Berun(k)a,), případně Barbora, ale můžu být ovlivněná
to je jejich výběr, nebo jména už obsazená?
Jinak mě se moc líbí i kombinace Veronika a Viktorie nebo Terezie a Rozálie
Mně se teda hrozně nelíbí ten trend dávat podobná jména, ideálně začínající na stejné písmeno, takže pro mě je třeba spojení Ema-Ela hrozné (znám dvoje dvojčata těchto jmen). Dala bych naopak jména, která se budou co nejméně zaměňovat, např. Miriam a Helena, Jana a Marie, Justýna a Adéla apod.
My mame Sarinku a Stellinku. Vymyslel sam tatinek
. Holcicky maji ctyri mesice, tak uvidime jak se jim jmena budou libit az vyrostou
.
My dali do papírů Zora a Dora…ale máme kluky. Také se mi líbilo netardiční Rebeka a Izabela(jako Beka a Bela)
Jaká byste vybrali jména pro dvojčátka - dvě holčičky? Příjmení Kocmanovi.