Jména pro dvě holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.9.16 21:03

@pe-terka Tak se opravdu jmenují ;) Verča s Berčou jsou sestřičky ve věku 3-5 let a ta kombinace mi přijde kouzelná :*
Jo a nejsem zakladatelka, ale Anonymní z 20:55. Dále kdyžtak Anonymní T. :D To mi nedošlo, že by mohlo dojít k popletení, takže se omlouvám, se zakladatelkou nemám (pravděpodobně) nic společného ;)

• Citovat
  • Upravit
2659
21.9.16 21:06

Adélka a Lea. Jinak moc gratuluji k miminkům! :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
21.9.16 21:18

My máme Marušku + Bětušku a Amálku + Rozárku.

Další varianty, které u nás padaly: Sofie a Julie. Alžběta a Anežka, Ráchel a Rebeka, Dorotka a Stázinka (Anastázie).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
21.9.16 21:22

Antonie a Žofie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
21.9.16 21:26

Urcite bych nedala podobne jakožto Lea-Tea, Veronika-Berenika, Anna-Hana, Emma-Ella. Co sem hodne četla od holek, tak je to pro děti strasne matoucí. U nas každý dal jméno podle svého uvážení ale vedeli sme ze chceme normální jmena. Žádná Mia, Zoe apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
21.9.16 21:26

Ahoj my máme Lucinku a Vendulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
21.9.16 21:30

Markéta a Andrea :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
21.9.16 21:35
@jakalm píše:
Ema a Ela.. to mám vysněná jména kdyby nám dopadly dvojčátka holčičky :srdce: nebo Ema a Thea:))

Tu prvni variantu znam u dvou dvojčat v poslední době, nedala bych ani jedno, ani sólově. Dceru Emu mam, ale starší, pred osmi lety to jméno nebylo tak frekventované, ve svem věku je všude jediná. K ponížení došlo o pár let pozdeji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
21.9.16 21:38

Ja bych zase nedala jmena úplně odlišná typem, významem, oblíbenosti. Potom hrozí, ze budou rodicum i sobě navzajem vyčítat, ze jedna ma moderní jmeno a druhá vykopavku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
21.9.16 21:41

Taky čekáme holky a na druhém se nemůžeme shodnout :mrgreen: jedna bude Julinka :) a doma mame uz Elišku :)
Mně by se libila Rozarka, Tonička, Erin, Mia :) i tatínka mi to neprochazi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
21.9.16 21:46
@Jana206 píše:
Ja bych zase nedala jmena úplně odlišná typem, významem, oblíbenosti. Potom hrozí, ze budou rodicum i sobě navzajem vyčítat, ze jedna ma moderní jmeno a druhá vykopavku :mrgreen:

To je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
21.9.16 21:46

My máme Katku a Báru. Ještě se nám líbilo Bára a Sára, Katka a Klára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16052
21.9.16 21:50
@Jana206 píše:
Ja bych zase nedala jmena úplně odlišná typem, významem, oblíbenosti. Potom hrozí, ze budou rodicum i sobě navzajem vyčítat, ze jedna ma moderní jmeno a druhá vykopavku :mrgreen:

Jasně, třeba Růžena a Chloe by asi vypadalo blbě, ale je celá řada takových normálních jmen, takže třeba Kateřina a Julie, Martina a Lenka… atd., ale ať jsou jména rozlišitelná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
21.9.16 21:56

Mně se líbí Monika a Michaela a nebo jak už tady někdo psal - Anna a Marie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
21.9.16 21:57

@zrcadlo zrovna Kateřinu a Julii vnímám diametrálně odlišně, ve prospěch Julie. I kdyz je jich taky cim dal vic, je to jméno, ktere je moderní, kdežto Katka je vykopavka, ktera vyrostla se starší generací. Dnes ji volí tradicne založení rodice.Znam dvojčata Bronislavu a Gabrielu, na druhem stupni ZS.Ta první to ma po nějaké babičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze