Jména pro dvě holčičky (dvojčátka)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.7.17 21:43

Jména pro dvě holčičky (dvojčátka)

Ahoj,

prosím poraďte nám nějaké kombinace pro dvě holčičky. Dost nás dvojčátka zaskočila, ale moc se těšíme. Jenom ta jména nám nějak nejdou :lol:. Vždy se mi hrozně líbilo jméno Eliška, ale u nás už je pře-Eliškováno, až se mi to jméno zošklivělo. Zatím máme ve hře:

Vanda a Linda (to nevím, jestli se nebude tlouct s příjmením, máme velmi česky znějící příjmení - podle jednoho zvířátka :D)

Sára a Klára (tady zase nevím, jestli si nejsou jména moc podobná)

potom se nám líbí, ale nevíme, s čím kombinovat: Nina, Marie, Helena, Vendula a Hana. Klidně nám přihoďte další návrhy, co by se líbilo pro dvojčátka vám - děkujeme :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1769
21.7.17 21:47

Mam rada jména Marie, Helena a Anna. Kdybych měla holčičku, vybírala bych z nich. Maruška, Helenka, Anička. Přijde mi to krásně holčičí, klasické, ale ne staromódní. A určitě to není tak časté jako Eliška. Ale je to samozřejmě jen můj názor. A gratuluji k dvojcatkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
21.7.17 21:47

Ja bych klidne kombinovala i z tech dalsich- Vendula a Hana, Hana a Helena, Marie a Helena, Vendula a Nina… osobne se mi libi Hanicka a Helenka. Hezka ceska jmena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.17 21:53

Jeeej to je krásné, gratuluji ke dvojčátkům =)… já myslím, že není nutné hledat příliš podobná jména. Z těch dvou kombinací mi přijde vhodnější Vanda a Linda, právě z toho důvodu, že nejsou až tak podobná, jako Sára a Klára. Jinak třeba Vendulka a Hanička je také super, můžete nakombinovat v podstatě všechna z těch jmen, co se vám líbí =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.7.17 21:55

Markétka & Kristýnka :)
Verunka & Petruška :)

Jinak gratuluji k dvojčátkům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
21.7.17 22:01

Sára a Bara, znám Simcu a Moncu, Elišku a Zuzanu, Emu a Viky, Ninu a Nelu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
21.7.17 22:09

Marketka a kristynka je uzasny. Kristynku mam ale Marketku manzel zatrhnul ze se mu nelibi tak mame Julinku. :srdce:
Me osobne se nelibi Vanda. At uz vyberete cokoliv urcite budou jmena vasim holcickam sluset :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.7.17 22:10

Mě by se líbila Liliana a Viviana, tedy Lily&Vivy. Nebo Liliana a Viviane. Napadá mě ještě Agnesa a Vanesa. Jinak gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
21.7.17 22:27

Kamarádka má holčičky Ninu a Ditu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
21.7.17 22:30

No ja bych se teda vyvarovala dvema temer stejnym jmenum, bude se to plest a prijde mi to vhodny mozna tak pro stenata :nevim: jako to Emma a Ella, Lilly a Nelly… fakt strasny… vyber dve jmena, co se ti nejvic libi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30384
21.7.17 22:34
@HyeRi píše:
Mě by se líbila Liliana a Viviana, tedy Lily&Vivy. Nebo Liliana a Viviane. Napadá mě ještě Agnesa a Vanesa. Jinak gratuluji.

Teda nic ve zlým, ale to jsou hrozný jména všechny čtyři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
21.7.17 22:35

Sona a Nina, Hana a Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
21.7.17 22:36
@hanka.br. píše:
Teda nic ve zlým, ale to jsou hrozný jména všechny čtyři.

S tim se neda nez souhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.7.17 22:39

Nemáme sice dvojčátka, ale máme Lenku a Hanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
21.7.17 22:44

Mě se líbí vše tebou jmenované, až na Marii a nemyslím si, že by spolu jména musela nutně souznít :D
My máme tři holky (ne trojčata) a máme Radku, Martinu a Petru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze