Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Apolena Lýdie
Anna Leontýna(Leontina)
Adina(Adéla) Ludmila
Alice Luisa(Luiza)
Amálie Leona(Lea)
Příspěvek upraven 07.01.18 v 13:14
Velmi zajimava tradice, pro me to ma obrovskou silu ![]()
Holky tady uz napsaly spousty tipu…za me Anita Leona…
@Anonymní píše:
Ahoj holky… už mám 3 děti-holčičky a jmenují se Adriana Lucie, Angelika Laura a Agáta Linda… dvě jména mají z rodinnych důvodů.. protože v manželově rodině se tato tradice uplatňuje již po 10 generacísám má dvě jména
pro kluka bychom dali Adam Lukáš, v tom máme jasno, ale nějak nemůžeme vybrat jméno pro holčičku, aby,,netrhala” partu. Poradíte prosím? Děkuji a přeji pěkné odpoledne
Anna Lydie (Liliana), Antonie Lena (Luisa, Lotta, Luna), Amálie Lisa, Anabela Luna,,, nebo jinak:
Na A se mi líbí Anna, Antonie, Amálie, Anabela, Adriana, Ariana, Anita, Aneta a Abigail (neříkám, že bych vše dala, ale líbí se mi)
a k tomu cokoliv na L - Lydie, Liliana, Lena (Lenka), Lusia, Lotta, Luna, Lisa, Lana, Lada… je to zajímavá tradice a líbí se mi to =)
Ahoj holky… už mám 3 děti-holčičky a jmenují se Adriana Lucie, Angelika Laura a Agáta Linda… dvě jména mají z rodinnych důvodů.. protože v manželově rodině se tato tradice uplatňuje již po 10 generací
sám má dvě jména
pro kluka bychom dali Adam Lukáš, v tom máme jasno, ale nějak nemůžeme vybrat jméno pro holčičku, aby,,netrhala” partu. Poradíte prosím? Děkuji a přeji pěkné odpoledne