Jméno Matěj nebo Marek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ms.H
30.6.10 08:32

market.s.87 a kdy se má Mareček narodit?

• Citovat
  • Upravit
1769
30.6.10 13:21

ma termin 27. zaří :-) tak uvidime, zatim mam jen jeden tak uvidime kdy mi da druhej a kdy se bude pindovi ven, uz se ho nemuzu dockat, ho pak asi umačkám :srdce: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
30.6.10 14:20

mě se má narodit první vnučka kolem 20. července, tak už se jí taky nemůžeme dočkat a každým dnem je to blíž a blíž, neboj i tobě to uteče jako voda :-)

• Citovat
  • Upravit
799
13.10.11 17:57

Jedině Maja,takže Marek.Taky ho budeme mít.Už se nemůžu dočkat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajkadrapka
25.7.13 14:10

Marek

Ahoj maminy, tahle diskuse mi pomohla při výběru jména, nějak jsem nevěděla, jak jinak říkat malýmu, Marek či Mareček se mi moc nelíbilo (jméno vybral přítel). Už v těhotenství jsem mu začala říkat Májo a jinak i Majíku, Marý, Marýku, Marýsku, když „zlobí“ Májuláku, Májulo, nebo naopak Májulko, Májíčku, Majísku. Teď si myslím, že máme nádherný jméno se spoustou variant :)
Krásné a zdravé dětičky všem přeju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.15 20:06
@Pajkadrapka píše:
Ahoj maminy, tahle diskuse mi pomohla při výběru jména, nějak jsem nevěděla, jak jinak říkat malýmu, Marek či Mareček se mi moc nelíbilo (jméno vybral přítel). Už v těhotenství jsem mu začala říkat Májo a jinak i Majíku, Marý, Marýku, Marýsku, když „zlobí“ Májuláku, Májulo, nebo naopak Májulko, Májíčku, Majísku. Teď si myslím, že máme nádherný jméno se spoustou variant :)
Krásné a zdravé dětičky všem přeju :kytka:

Paráda, také jsem přemýšlela nad přezdívkama na mimiáše :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.17 13:48

Holky, obnovuji diskuzi :mrgreen: Jaké jméno se Vám líbí víc? Myslela jsem že je rozhodnuto, ale asi to budou ještě boje :roll: Váháme nad jménem Kryštof nebo Marek. Zdrobněliny si moc neumim představit ani u jednoho, ale Markovi říkat Májo nebo Mařeno nechci, to je byla přítele nebožka :mrgreen: Dcera se jmenuje Viktorie.
Děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.17 22:31

Ahojky. Co se Vám líbí víc? Jméno Marek nebo Michael? Děkuji za názory

• Citovat
  • Upravit
smurfka
2.8.17 22:33

Michal…

• Citovat
  • Upravit
390
2.8.17 22:37

Michael je hezčí než Michal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.17 22:39

@smurfka Michal na mě působí už moc obyčejně, proto ten Michael. Líbí se mi né až tak dávaná jména, ale s českym příjmenim si nemůžeme zas moc vyskakovat :mrgreen: Marků v okolí taky moc nemáme, takže ho mám taky za né moc „masové“ jméno

• Citovat
  • Upravit
smurfka
2.8.17 22:42
@Anonymní píše:
@smurfka Michal na mě působí už moc obyčejně, proto ten Michael. Líbí se mi né až tak dávaná jména, ale s českym příjmenim si nemůžeme zas moc vyskakovat :mrgreen: Marků v okolí taky moc nemáme, takže ho mám taky za né moc „masové“ jméno

Michael je na mě moc dlouhé..volat na kluka Michaeli..stejně by mu každý říkal Michal..Marek se mi nelíbí..Možná Matyáš..Mě se vždy líbil Jakub nebo David..pěkný, český..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.17 22:47

@smurfka Matyáš je synovec a Jakuba jsme vyřadili. To jsou pro nás právě ty masovky, který nechceme :mrgreen: David je taky krásný, ale termín máme na začátku ledna, takže toho jsme taky vyškrtli. Je pravda, že ten Michal by se hodil asi víc k příjmení, ale to se nám moc nelíbí no :lol:

• Citovat
  • Upravit
3822
2.8.17 22:49

Marek je krasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.8.17 22:50
@Anonymní píše:
@smurfka Matyáš je synovec a Jakuba jsme vyřadili. To jsou pro nás právě ty masovky, který nechceme :mrgreen: David je taky krásný, ale termín máme na začátku ledna, takže toho jsme taky vyškrtli. Je pravda, že ten Michal by se hodil asi víc k příjmení, ale to se nám moc nelíbí no :lol:

nevím..ale už jsem dlouho neslyšela jméno Kuba nebo DAvid..asi jinej gang..dneska samý Richard, Matyáš, Eliáš.
Ani ve školce se synem snad není jediný Kubík..divné :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí