Kukuřičné křupinky

42
24.6.10 15:03

Kukuřičné křupinky

Dceři bylo teď 5měsíců, před týdnem se jí tlačil první zoubek a měla tendenci okusovat vše,co jí přišlo pod ruku. Dala jsem jí tvrdý rohlík na žmoulání a byla spokojená. Pak mě napadlo dát jí kukuřičné křupínky a ty mají velký úspěch. Nejsem si teď ale moc jistá,jestli jí spíš neškodím. Je stále plně kojená,takže tyto křupinky jsou první věc,kterou ochutnala po mlíčku. Jenže teď,zhruba po týdnu,co jí je občas dám, mi špatně spí, u kojení se vzteká,všechno špatně. Už ani moc nepřibírá. Doteď byla spavé dítko,které vydrželo spát i deset hodin, Dnes v noci řev a řev. Tak nevím,jestli ty křupky nebo -a to spíš- růstový spurt v kombinaci s dalším zubem na cestě. Odkdy jste začaly dávat křupiny kojeným dětem vy? Syn je nekojený,ten je dostával taky tak nějak,ale u toho to bylo všechno jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
24.6.10 15:37

Ahoj.já bych řekla,že to budou zoubky s růstovým spurtem.jestli jí krupky chutnají tak občas proč ne.já ted řeším jestli dát 3měsíčnímu spuntovi čaj.ale moc mi ho nechce.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
24.6.10 16:09

Taky si myslím,že to budou zoubky,my dáváme křupinky od 7 měsíce,a problémy nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
24.6.10 16:34

Spíš to bude zoubkama.Dávala jsem je od 6měsíců,absolutně bez problémů,ale syn nebyl kojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
24.6.10 17:27

já dávala od 6 měsíců, začala jsem ve stejnou dobu jako s příkrmem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
24.6.10 18:11

křupky jsou rozhodně lepší než rohlík.
prvnímu jsem je dala v půl roce týden před prvním příkrmem, druhý je dostal teď taky tak, ale zatím mu nejedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.6.10 11:51

Pozor na tyhle kukuřičné křupky, mají tendenci stavit a způsobovat zácpy! Tak jestli jí třeba nebolí bříško..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí