Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
zuzouš píše:
Gertrúda, Kunhúta…?
To jsou pecky, občas se nad podobnýma jménama vážně pobavím
![]()
My jsme vybírali jméno z knížky Jak se bude jmenovat od P. Knapové, tam jsou i cizí jména, včetně jejich významu, zdrobnělin i kdy mají svátek nebo když projdeš nějaké ty miminkovské stránky, tak určitě něco o jménech najdeš.
Jinak my máme Stelu, ale ta má svátek taky na jaře, ještě se mi líbila Nela, Nina, Agáta, Vanesa.
Kebinka píše:
Ahojky,
jméno Viktorie je nádherné strašně to jméno miluji a chtěla jsem ho pro malou ale budoucí tatínek to zatrhl hnedje to škoda obrečela jsem to ale co nechám si jí pokřtít Viktorie
Budeme mít Sáru chtěla jsem také cizí jméno ale k našemu příjmení to nejde…Sára bude krásnýna chlapečka jsme měli Matyáš, ale to necháme na příští miminko.Jak už tu někdo psal že nechápu když někdo chce poradit ze jménem a cizím hned ji bombardujou a proč nechce české atd. Je to každého věc a pokud chtějí cizí jméno proč ne nežijeme v době kamené že takže každej má právo si dát jméno jaké chce. To je teda můj názor.
Děkuji, mě se taky líbí čím dál tím víc
asi je oproti Valerii už ve výhodě
To je škoda, že ti to doma neprošlo, nám se právě líbí moc oběma, což je super! Ale chápu to, mě kdyby se nějaký jméno nelíbilo tak by si ho přítel neprosadil ani za nic ![]()
ted jsem si vzpoměla…známá má holčičku Agnes taky krásné jméno
Ahoj kamarád má Sofinku,já jsem chtěla Laurinku,nebo Klaudinku,taky to neprošlo ![]()
Já jsem chtěla Ninu, ale pak jsem se rozhodla udělat mužíkovi radost a do papírů jsem napsala jeho vysněnou Elišku. No příště už si jí neprosadí ![]()
Mě napadla Barbara, Nina, Ella, Ráchel, Rebeka, Agáta, Beáta.
Asi bych měla být taky „nepřizpůsobilá“ co? Nechápu. Cizí jména asi nejsou košér.
Majklo já hledala dost na zahraničních wbwch,ale už nevím kde přesně. Ale i tenhle jsem celkem používala (trochu nám to trvalo
) http://www.detskajmena.cz/…r-vsech-jmen?…ALL&filter1=%C5%BDensk%C3%A9
bamba píše:
Aproč cizích,česká nejsou dost dobrá?
Tak dej Esmeraldu,nebo Nabukodonozora.:nevim:Příspěvek upraven 16.10.10 v 13:03
no takovou odpověď mám nejradši…já jsem teda taky rejpalka, ale tohle bylo myslím zbytečné.
holt každému se líbí něco jiného, ne?
a věty typu: je mi těch dětí líto, jsou fakt už moc… ![]()
Jinak my měli ve výběru: Medu, Ninu (čteno ale Nyna), Kláru, Rebeku, Natašu…
Líbí se mi taky jméno mé mamky: Ruth ![]()
Taky přispěju, co třeba Laura, Leona, Sarah…
Kluka máme Kryštofa… CHristopher- taky pěkný. ![]()
Jinak ta Esmeralda by b yl fakt úlet ![]()
Jo a moje sestřenice má taky Viktorii a Agátu.
Ruth je super
,taky se nám s manželem hrozně líbí,jenom jsme neměli odvahu ho malé dát.Ruth Dvořáková zní fakt dost divoce ![]()
rozmary píše:
Ruth je super,taky se nám s manželem hrozně líbí,jenom jsme neměli odvahu ho malé dát.Ruth Dvořáková zní fakt dost divoce
no mamka to taky moc nevychytala…za svobodna to měla krásný a jak se vdala, tak naprosto šílená kombinace…ale člověk si zvykne
![]()
Teda holky střílíte vážně nádherný jména
Já mám pocit, že tu naši prdelku jen tak nepojmenujeme
chjo, proč nemůže existovat jen 10 jmen a basta fidli
Néééé to by bylo hrozný já vím…Já jen, že je tolik nádherných jmen ![]()
Majkla taky se mi moc libi cizi jmena, jedno taky mame
kamaradka dala holcicce Isla (ctou Ajla) mooc hezky a nebo Leila ![]()
Petrusi píše:
Majkla taky se mi moc libi cizi jmena, jedno taky mamekamaradka dala holcicce Isla (ctou Ajla) mooc hezky a nebo Leila
A jakýpak máte vy?
Lailu nebo Leilu mám taky napsanou, taky se mi líbí.