Kde najít seznam cizích jmen?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
16.10.10 14:43
zuzouš píše:
Gertrúda, Kunhúta…? :mrgreen:

To jsou pecky, občas se nad podobnýma jménama vážně pobavím :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
16.10.10 14:46

My jsme vybírali jméno z knížky Jak se bude jmenovat od P. Knapové, tam jsou i cizí jména, včetně jejich významu, zdrobnělin i kdy mají svátek nebo když projdeš nějaké ty miminkovské stránky, tak určitě něco o jménech najdeš.
Jinak my máme Stelu, ale ta má svátek taky na jaře, ještě se mi líbila Nela, Nina, Agáta, Vanesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.10.10 14:47
Kebinka píše:
Ahojky,
jméno Viktorie je nádherné strašně to jméno miluji a chtěla jsem ho pro malou ale budoucí tatínek to zatrhl hned :zed: je to škoda obrečela jsem to ale co nechám si jí pokřtít Viktorie :mrgreen:
Budeme mít Sáru chtěla jsem také cizí jméno ale k našemu příjmení to nejde…Sára bude krásný :dance: na chlapečka jsme měli Matyáš, ale to necháme na příští miminko.Jak už tu někdo psal že nechápu když někdo chce poradit ze jménem a cizím hned ji bombardujou a proč nechce české atd. Je to každého věc a pokud chtějí cizí jméno proč ne nežijeme v době kamené že takže každej má právo si dát jméno jaké chce. To je teda můj názor.

Děkuji, mě se taky líbí čím dál tím víc :) asi je oproti Valerii už ve výhodě :-D To je škoda, že ti to doma neprošlo, nám se právě líbí moc oběma, což je super! Ale chápu to, mě kdyby se nějaký jméno nelíbilo tak by si ho přítel neprosadil ani za nic :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27001
16.10.10 15:02

ted jsem si vzpoměla…známá má holčičku Agnes taky krásné jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.10.10 15:09

Ahoj kamarád má Sofinku,já jsem chtěla Laurinku,nebo Klaudinku,taky to neprošlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27247
16.10.10 20:34

Já jsem chtěla Ninu, ale pak jsem se rozhodla udělat mužíkovi radost a do papírů jsem napsala jeho vysněnou Elišku. No příště už si jí neprosadí :D
Mě napadla Barbara, Nina, Ella, Ráchel, Rebeka, Agáta, Beáta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
16.10.10 22:16

Asi bych měla být taky „nepřizpůsobilá“ co? Nechápu. Cizí jména asi nejsou košér.

Majklo já hledala dost na zahraničních wbwch,ale už nevím kde přesně. Ale i tenhle jsem celkem používala (trochu nám to trvalo :lol: ) http://www.detskajmena.cz/…r-vsech-jmen?…ALL&filter1=%C5%BDensk%C3%A9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.10.10 07:59
bamba píše:
Aproč cizích,česká nejsou dost dobrá?
Tak dej Esmeraldu,nebo Nabukodonozora.:nevim: :lol:Příspěvek upraven 16.10.10 v 13:03

no takovou odpověď mám nejradši…já jsem teda taky rejpalka, ale tohle bylo myslím zbytečné.

holt každému se líbí něco jiného, ne?

a věty typu: je mi těch dětí líto, jsou fakt už moc… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.10.10 08:04

Jinak my měli ve výběru: Medu, Ninu (čteno ale Nyna), Kláru, Rebeku, Natašu…

Líbí se mi taky jméno mé mamky: Ruth ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
17.10.10 12:16

Taky přispěju, co třeba Laura, Leona, Sarah…
Kluka máme Kryštofa… CHristopher- taky pěkný. :roll:
Jinak ta Esmeralda by b yl fakt úlet :-D

Jo a moje sestřenice má taky Viktorii a Agátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.10.10 14:42

Ruth je super :palec: ,taky se nám s manželem hrozně líbí,jenom jsme neměli odvahu ho malé dát.Ruth Dvořáková zní fakt dost divoce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20296
17.10.10 16:01
rozmary píše:
Ruth je super :palec: ,taky se nám s manželem hrozně líbí,jenom jsme neměli odvahu ho malé dát.Ruth Dvořáková zní fakt dost divoce :mrgreen:

no mamka to taky moc nevychytala…za svobodna to měla krásný a jak se vdala, tak naprosto šílená kombinace…ale člověk si zvykne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
17.10.10 17:49

Teda holky střílíte vážně nádherný jména :potlesk: Já mám pocit, že tu naši prdelku jen tak nepojmenujeme :lol: chjo, proč nemůže existovat jen 10 jmen a basta fidli :nevim: Néééé to by bylo hrozný já vím…Já jen, že je tolik nádherných jmen :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.10.10 19:09

Majkla taky se mi moc libi cizi jmena, jedno taky mame :-) kamaradka dala holcicce Isla (ctou Ajla) mooc hezky a nebo Leila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.10.10 08:38
Petrusi píše:
Majkla taky se mi moc libi cizi jmena, jedno taky mame :-) kamaradka dala holcicce Isla (ctou Ajla) mooc hezky a nebo Leila :mavam:

A jakýpak máte vy? :-) Lailu nebo Leilu mám taky napsanou, taky se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze