Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak já mám narozeniny v říjnu a svátek v prosinci a štve mě to celou dobu ![]()
Takže Radim je na jaře narozený a svátek v srpnu, má to hezky rozložený ![]()
Amber píše:
Tak já mám narozeniny v říjnu a svátek v prosinci a štve mě to celou dobu
Takže Radim je na jaře narozený a svátek v srpnu, má to hezky rozložený
no ja to mam naopak, svatek v rijnu a narozky v prosinci, muj malej je narozenej v srpnu a svatek ma v zari… ale jeste ma to stesti ze neni holcicka, jinak by se jmenoval klara a svatek by mel den pred svyma narozeninama
taky me to stve ze to mam tak blbe vsechno za sebou a po vanocich zase cekam 10mesicu na dalsi darecek ![]()
No syn je david,
takze Vanoce,potom ma svatek,v breznu narozeniny a cely rok skoro nic ![]()
jj,jmeno si clovek nevybira ![]()
Tak to máte ještě dobrý…já mám v prosinci svátek za 10 dní na to narozeniny a pak vánoce takže čekám celej rok na všechno ![]()
Kebinka píše:
Tak to máte ještě dobrý…já mám v prosinci svátek za 10 dní na to narozeniny a pak vánoce takže čekám celej rok na všechno
Tak jestli chceš cizí jména, tak bych zkoušela zadat do googlu něco jako „list of first names“ ať ti to nehledá ta česká.. Nebo „name for a baby“ a tak.. Tady třeba nejpopulárnější stovka za 2012 : http://www.babycenter.com/…y-names-2012
My máme vybrané nádherné jméno pro vnučku, ale je prý tajné, mám zákaz říkat.
Ale radím, co třeba Inez nebo Inezka, jednu znám. Mě se líbí Adina.
Ahojky holky potrebovala bych poradit. Jsem ve 34tydnu a ted resime jmeno. Libila by se nam Emilly jen by me zajimalo zda mi to na matrice projde i se dvema L. Nebo bychom to museli nechat jen s jednim. Hledala jsem na internetu zda by to slo napsat. Jen je tam malo informaci. Dekuji moc za Vase odpovedi. Hezky den. Marketa
Pro holčičku se mi moc líbí Lea a Justýna a cizí třeba shanti ![]()
Na strankach kdejsme.cz, kdyz zadas Emilly a vyhledavani krestniho jmena, tak jich to ukazuje v CR 38, takze to muzete dat. Mne to zdvojovani prijde zbytecny, i ve svete se vetsinou pouziva Emily, v jednoduchosti je krasa
to je jak kdybych ja chtela byt Janna
ale jinak jo, muzete to dat.
@Tarinka píše:
Na strankach kdejsme.cz, kdyz zadas Emilly a vyhledavani krestniho jmena, tak jich to ukazuje v CR 38, takze to muzete dat. Mne to zdvojovani prijde zbytecny, i ve svete se vetsinou pouziva Emily, v jednoduchosti je krasato je jak kdybych ja chtela byt Janna
ale jinak jo, muzete to dat.
kukni na tazatelčin profil ![]()
@mojmira píše:
kukni na tazatelčin profil
Dekuji moc za Vase odpovedi. Nakonec jsem byla na matrice. Musela mit dve ll. Nebot tu prvni dcerku mame jen Nikol zas bez a. Tak aby si nezavidely:) 2.3.2016 se nam narodila Emilly:)