Kde najít seznam cizích jmen?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
20.10.10 08:41

Tak já mám narozeniny v říjnu a svátek v prosinci a štve mě to celou dobu :D
Takže Radim je na jaře narozený a svátek v srpnu, má to hezky rozložený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.10.10 21:01
Amber píše:
Tak já mám narozeniny v říjnu a svátek v prosinci a štve mě to celou dobu :D
Takže Radim je na jaře narozený a svátek v srpnu, má to hezky rozložený :)

no ja to mam naopak, svatek v rijnu a narozky v prosinci, muj malej je narozenej v srpnu a svatek ma v zari… ale jeste ma to stesti ze neni holcicka, jinak by se jmenoval klara a svatek by mel den pred svyma narozeninama :-D taky me to stve ze to mam tak blbe vsechno za sebou a po vanocich zase cekam 10mesicu na dalsi darecek :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
23.10.10 13:53

No syn je david,
takze Vanoce,potom ma svatek,v breznu narozeniny a cely rok skoro nic :DDD
jj,jmeno si clovek nevybira :)

• Citovat
  • Upravit
11202
25.10.10 13:02

Tak to máte ještě dobrý…já mám v prosinci svátek za 10 dní na to narozeniny a pak vánoce takže čekám celej rok na všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
25.10.10 13:32
Kebinka píše:
Tak to máte ještě dobrý…já mám v prosinci svátek za 10 dní na to narozeniny a pak vánoce takže čekám celej rok na všechno :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
11
14.4.13 15:50

Tak jestli chceš cizí jména, tak bych zkoušela zadat do googlu něco jako „list of first names“ ať ti to nehledá ta česká.. Nebo „name for a baby“ a tak.. Tady třeba nejpopulárnější stovka za 2012 : http://www.babycenter.com/…y-names-2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.16 21:23

My máme vybrané nádherné jméno pro vnučku, ale je prý tajné, mám zákaz říkat. :( Ale radím, co třeba Inez nebo Inezka, jednu znám. Mě se líbí Adina.

• Citovat
  • Upravit
4341
26.1.16 21:27

Kamarádka má Mayu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.2.16 07:37

Ahojky

Ahojky holky potrebovala bych poradit. Jsem ve 34tydnu a ted resime jmeno. Libila by se nam Emilly jen by me zajimalo zda mi to na matrice projde i se dvema L. Nebo bychom to museli nechat jen s jednim. Hledala jsem na internetu zda by to slo napsat. Jen je tam malo informaci. Dekuji moc za Vase odpovedi. Hezky den. Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 07:05

Pro holčičku se mi moc líbí Lea a Justýna a cizí třeba shanti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
9.6.16 07:24

Na strankach kdejsme.cz, kdyz zadas Emilly a vyhledavani krestniho jmena, tak jich to ukazuje v CR 38, takze to muzete dat. Mne to zdvojovani prijde zbytecny, i ve svete se vetsinou pouziva Emily, v jednoduchosti je krasa ;) to je jak kdybych ja chtela byt Janna :mrgreen: ale jinak jo, muzete to dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140225
9.6.16 07:39
@Tarinka píše:
Na strankach kdejsme.cz, kdyz zadas Emilly a vyhledavani krestniho jmena, tak jich to ukazuje v CR 38, takze to muzete dat. Mne to zdvojovani prijde zbytecny, i ve svete se vetsinou pouziva Emily, v jednoduchosti je krasa ;) to je jak kdybych ja chtela byt Janna :mrgreen: ale jinak jo, muzete to dat.

kukni na tazatelčin profil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
9.6.16 07:43
@mojmira píše:
kukni na tazatelčin profil ;)
:mrgreen: :oops: no jo, jsem si nejak nevsimla a mala Emillka uz je na svete :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140225
9.6.16 07:46
@Tarinka píše: :mrgreen: :oops: no jo, jsem si nejak nevsimla a mala Emillka uz je na svete :P
:lol: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.6.16 09:34

Dekuji

Dekuji moc za Vase odpovedi. Nakonec jsem byla na matrice. Musela mit dve ll. Nebot tu prvni dcerku mame jen Nikol zas bez a. Tak aby si nezavidely:) 2.3.2016 se nam narodila Emilly:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze