Kde najít seznam cizích jmen?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
18.10.10 09:12

u nas je chlapecek Liam (Lijem) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.10.10 10:04

Jé, já bych potřebovala asi tak 10 dětí, abych toho všeho využila :D
Moc se mi líbí Ruth a právě, je celkem jedno, jak to bude ladit teď, protože Bůh ví, koho i jednou vezme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.10.10 10:05

Jinak jsem měla připravenou Karolínu, ale tak se mi to jméno zprotivilo, jak se začalo dávat, že to asi budu muset změnit.. Líbí se mi Kamila, Ruth, Laura.. Nechci dát „tuctový český jméno“, kterých je 10 v porodnici.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
18.10.10 20:14

Ahoj. Dneska jsem narazila na jméno Vincent a moc se mi libilo :-)
Z holčičích třeba Bibiana, Berenika,Agáta,Teodora, Jasmína, Liliana (Liana),Fabiana (Fabiene), Tiana,… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.10.10 20:33
Macinka82 píše:
Ahoj. Dneska jsem narazila na jméno Vincent a moc se mi libilo :-)
Z holčičích třeba Bibiana, Berenika,Agáta,Teodora, Jasmína, Liliana (Liana),Fabiana (Fabiene), Tiana,… :-)

Vincent je nádhernej!!!! A vůbec, kam na ty jména chodíš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.10.10 20:35
Amber píše:
Jinak jsem měla připravenou Karolínu, ale tak se mi to jméno zprotivilo, jak se začalo dávat, že to asi budu muset změnit.. Líbí se mi Kamila, Ruth, Laura.. Nechci dát „tuctový český jméno“, kterých je 10 v porodnici.. :(

No nápodobně, ani já ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.10.10 20:45

jee a Vincent zrovna dal muj zet :lol: moc pekny jmeno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
18.10.10 20:52

Vincenta jsem dnes zaslechla v televizi :mrgreen:
Jinak manžel je cizinec - dobrý zdroj jsou jeho krajané. Bohužel pak pro mě jména nepoužitelná,protože je hloupé pojmenovat děti stějně.
Jo teď mě napadá ještě Nathaniel ( Naty ) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
18.10.10 22:52
Majkla píše:
Ahojky, no právě 8-o my máme příjmení Kittler. Kluk by byl Sebastian a holčička ještě není až tak úplně rozhodnutá… Líbí se nám Valerie a Viktorie, ale jelikož mám termín na březen tak zase nechci aby mělo dítě svátek tak blízko narozenin (Valeri 18.4. a Viktorka 10.3.) :zed: proto hledám ještě i jména jiná…

sousedi maj Valentýnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
18.10.10 23:04

Kamarádky neteř je Justýna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
18.10.10 23:09

Vincent je fakt moc hezké jméno :palec: , mám na jména na „V“ úchylku :mrgreen:

Mám Viktorii, říkáme Viki, Vikča, Vikís, Vikinka, Vikuše a když zlobí, tak Vikčajznice :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
19.10.10 08:35

Vikčajznice nemá chybu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
19.10.10 10:19

:mrgreen: Vikčajznice :mrgreen: , asi už je vážně rozhodnuto, Příteli se taky moc líbí Viktorka a nějak ho nemůžu zlomit na jiné jméno…Tak u ní asi zůstaneme, akorát nám jednou pěkně vynadá, že má svátek i narozky v jednom měsíci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
19.10.10 11:36
Majkla píše: :mrgreen: Vikčajznice :mrgreen: , asi už je vážně rozhodnuto, Příteli se taky moc líbí Viktorka a nějak ho nemůžu zlomit na jiné jméno…Tak u ní asi zůstaneme, akorát nám jednou pěkně vynadá, že má svátek i narozky v jednom měsíci :zed:

Hele já mám svátek v únoru a narozzeniny v březnu. Vždycky mě to štvalo a říkala jsem si, že mýmu dítěti tohle neudělám. No a výsledek svátek má v červnu a narozeniny začátkem července. Myslím, že je to jedno. Co já vím, tak dřív se dávali jména blízko narozenin. Třeba kamarádka má narozeniny v květnu a jmenuje se Marie, ale svátek slaví na Mariána. Druhá se jmenuje Jana a narozeniny má dva dny od svátku. Nakonec dáváš dítěti jméno, aby se ti líbilo a ne aby mohl slavit narozeniny a svátek v jiný části roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
19.10.10 19:44
Majkla píše: :mrgreen: Vikčajznice :mrgreen: , asi už je vážně rozhodnuto, Příteli se taky moc líbí Viktorka a nějak ho nemůžu zlomit na jiné jméno…Tak u ní asi zůstaneme, akorát nám jednou pěkně vynadá, že má svátek i narozky v jednom měsíci :zed:

Vikčajznice (dneska obzvlášť zlobí :twisted: ) se narodila v únoru, svátek má v březnu a syn Vašek je narozený v říjnu a svátek slaví v září 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze