Jméno Alan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
25.3.17 21:38

Docela dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.17 21:39

Přesně, je to jméno pro psa. Ale někdo ho musí zpopularizovat i pro lidi, tak to třeba zkus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
25.3.17 21:43

Je tu hodne nazoru ze je to psi jmeno.No, jedni nasi sousede maji psa Filipa a druzi sousede psa Baru.Moje dve nejlepsi kamaradky maji pulrocni deti, jedna ma Filipa a druha ma Baru :lol:, takze bych moc neresila jestli je to psi nebo ne :lol:.Ja bych chtela druhou holcicku Bellu, coz je taky ve psim kalendari :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.3.17 21:44

Nedala bych, ale neni to pro me spatne. Teda ten zakladni tvar,. „Alánek“ mi trha usi, takovy teply.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.3.17 21:52
@hapovab píše:
Je tu hodne nazoru ze je to psi jmeno.No, jedni nasi sousede maji psa Filipa a druzi sousede psa Baru.Moje dve nejlepsi kamaradky maji pulrocni deti, jedna ma Filipa a druha ma Baru :lol:, takze bych moc neresila jestli je to psi nebo ne :lol:.Ja bych chtela druhou holcicku Bellu, coz je taky ve psim kalendari :lol:

Mas pravdu.
My mame psa Filipa. Znam dve pani co maji psa Baru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
25.3.17 21:54

Ty zdrobnelini jsou tam desny, jako ho podomacku oslovovat? Ali, Alčo…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
25.3.17 21:58

Mě se líbí. Ale když jsem byla těhotná a vybírali jsme jména vůbec jsme si na něj nevzpomněli.
A za další, asi bych měla problém s tím, že rádi sledujeme seriál Dva a půl chlapa 8o
Takže by jsme ho nakonec určitě nedali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
25.3.17 21:58

@Tarinka Primárně mi přijde nejhezčí jen Alan a Alánek a jelikož je to jméno krátké, nevidím v tom problém. Kdo by chtěl volat kratší formou, tak něco vymyslí/vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
25.3.17 22:03
@centra píše:
@Tarinka Primárně mi přijde nejhezčí jen Alan a Alánek a jelikož je to jméno krátké, nevidím v tom problém. Kdo by chtěl volat kratší formou, tak něco vymyslí/vybere.

No prave Alanek mi prijde strasny, to jr jak altanek, salamek nebo Milanek :D i kdyz Alan sam o sobe mineprijde az tak desny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
25.3.17 22:09

Mne se teda nevybavil pes, ale serial Dva a pul chlapa :mrgreen: :lol:
A ne, nedala bych ho ani svymu diteti ani psovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
25.3.17 22:14
@Kelsey píše:
Mas pravdu.
My mame psa Filipa. Znam dve pani co maji psa Baru.

Beee, to mam takovy „trauma“ z detstvi- cca v 6 letech jsem sla za klukama, kteri si hrali na hristi a chtela se s nima skamaradit. Rikam:„Ahoj, ja jsem Bara.“ Ten jeden:„No a co, ja mam psa Baru.“ A dal si me nevsimali :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
25.3.17 22:56

Mně se líbí, měla jsem ho ve výběru a navíc znám jednoho super chlapa Alana :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
26.3.17 07:58

@centra klidně, líbí se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
26.3.17 08:07

Zřejmě pěkné a oblíbené jméno, když ho lidé dávají i svým psím miláčkům :-) Mě se jméno Alan celkem líbí. Chtělo by, aby se vám hodilo i k příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.3.17 08:07

Ne, představím si lva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie