Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Přesně, je to jméno pro psa. Ale někdo ho musí zpopularizovat i pro lidi, tak to třeba zkus ![]()
Je tu hodne nazoru ze je to psi jmeno.No, jedni nasi sousede maji psa Filipa a druzi sousede psa Baru.Moje dve nejlepsi kamaradky maji pulrocni deti, jedna ma Filipa a druha ma Baru
, takze bych moc neresila jestli je to psi nebo ne
.Ja bych chtela druhou holcicku Bellu, coz je taky ve psim kalendari ![]()
Nedala bych, ale neni to pro me spatne. Teda ten zakladni tvar,. „Alánek“ mi trha usi, takovy teply.
@hapovab píše:
Je tu hodne nazoru ze je to psi jmeno.No, jedni nasi sousede maji psa Filipa a druzi sousede psa Baru.Moje dve nejlepsi kamaradky maji pulrocni deti, jedna ma Filipa a druha ma Baru, takze bych moc neresila jestli je to psi nebo ne
.Ja bych chtela druhou holcicku Bellu, coz je taky ve psim kalendari
Mas pravdu.
My mame psa Filipa. Znam dve pani co maji psa Baru.
Ty zdrobnelini jsou tam desny, jako ho podomacku oslovovat? Ali, Alčo…? ![]()
Mě se líbí. Ale když jsem byla těhotná a vybírali jsme jména vůbec jsme si na něj nevzpomněli.
A za další, asi bych měla problém s tím, že rádi sledujeme seriál Dva a půl chlapa ![]()
Takže by jsme ho nakonec určitě nedali.
@Tarinka Primárně mi přijde nejhezčí jen Alan a Alánek a jelikož je to jméno krátké, nevidím v tom problém. Kdo by chtěl volat kratší formou, tak něco vymyslí/vybere.
@centra píše:
@Tarinka Primárně mi přijde nejhezčí jen Alan a Alánek a jelikož je to jméno krátké, nevidím v tom problém. Kdo by chtěl volat kratší formou, tak něco vymyslí/vybere.
No prave Alanek mi prijde strasny, to jr jak altanek, salamek nebo Milanek
i kdyz Alan sam o sobe mineprijde az tak desny
Mne se teda nevybavil pes, ale serial Dva a pul chlapa
![]()
A ne, nedala bych ho ani svymu diteti ani psovi ![]()
@Kelsey píše:
Mas pravdu.
My mame psa Filipa. Znam dve pani co maji psa Baru.
Beee, to mam takovy „trauma“ z detstvi- cca v 6 letech jsem sla za klukama, kteri si hrali na hristi a chtela se s nima skamaradit. Rikam:„Ahoj, ja jsem Bara.“ Ten jeden:„No a co, ja mam psa Baru.“ A dal si me nevsimali
![]()
Mně se líbí, měla jsem ho ve výběru a navíc znám jednoho super chlapa Alana ![]()
Zřejmě pěkné a oblíbené jméno, když ho lidé dávají i svým psím miláčkům
Mě se jméno Alan celkem líbí. Chtělo by, aby se vám hodilo i k příjmení.