Jméno Alex, Alexander

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3368
1.5.12 00:02

Alexe znám :) Ale doma ho nemáme, může se mu říkat mnoha způsoby:
Alexandr, Alík, Alex, Alča, Alina, Al, Xandr, Ála, Lexa, Lex, Lexík, Saša, Sašík, Sašena, Saš, Šášula ( :D ), Alek (Aleky),… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
1.5.12 07:08

přesně:)) my taky malému neřekneme jinak než Lexíku..na Alexe myslím ani neslyší:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ufonka86
12.7.12 16:07

Já mám Alexe a říkám mu Ájo, alexíku, Aleky… Babička mu říká Sašo nebo Sašenko a to já nesnáším :cert:

• Citovat
  • Upravit
Oksik
16.4.13 00:18

Teraz pôjdem rodiť a chcem nazvať synčeka Alex, ja som z Ruska-u nas Alexander-to je Saša, ale Alex to je celkom ine jmeno a hovori sa jemu Alexej, Leša. A ťiež prveho chlapca mam Max. Takže bude Max a Alex :D :D :D :D :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
5903
4.3.14 16:37

Holky chcu obnovit tuto diszkuzi chcu jmeno dt SAŠA ale jen přímo ne Alexandr prostě aby se psalo saša, ale chcu se ujistit, je Alexandr Saša a Alex je prostě Alex otmu by se sašo říkat ani nemělo to není jmeno pro saša že? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
4.3.14 21:54

Tak pěkné jméno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
4.3.14 21:58

Já mám syna Alexe… A Sašo mu nikdo neříká a ani bych to nechtěla… A pokud chceš aby mu říkali Sašo, tak dej Alexander z toho jména vyplívá Saša…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
4.3.14 22:01

Nelíbí se mi moc ani Alex ani Alexandr, ale dát mu oficiálně „Saša“ mi teda přijde jako dobrej úlet. :-) Dala bych Alexandr a jenom říkala Saša.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
5.3.14 07:19

My máme Alexe a dost si potrpime aby ho nikdo nejmenoval alexandre :lol: říkáme mu nejvíc Lexiku Lexo ve školce mu říkají učitelky Alexi… Saša se mi taky moc nelíbí a to ti dovolí úřady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
5.3.14 11:21

@Pavla23 přesně tak… Kdybych chtěla aby mu říkali Alexandře, tak bych mu ho dala… :think:, my mu říkáme Alexi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
5.3.14 11:24

Ne jen sme se ptali:))máme jinak vybrané Maik ale saša ti normálně i daj do rodného listu:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.3.14 12:20

Já mám taky Alexe a naštěstí mu taky nikdo neříká alexandr nebo sašo. To jsem hned zatrhla, jelikož se sašou to nemá nic společného. Jinak mu říkáme Axík, Axíček, Aja, Ajínek a Alexku, ale to má 18 měsíců, pak bude taky Lexa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
5.3.14 12:23
@petrasek80 píše:
Ne jen sme se ptali:))máme jinak vybranéMaik ale saša ti normálně i daj do rodného listu:))

To je jakou řečí? Ten MAIK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
5.3.14 12:41

No my chtěli Alexe ale bohužel sme zjistili že ho má sousedka a narodil se před 3 měsícama takže by to bylo dost blbé a to moc nechcem, Maik je americké jmeno souvisejicí z Michalem u nás v česku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
5.3.14 13:18
@petrasek80 píše:
No my chtěli Alexe ale bohužel sme zjistili že ho má sousedka a narodil se před 3 měsícama takže by to bylo dost blbé a to moc nechcem, Maik je americké jmeno souvisejicí z Michalem u nás v česku

Jj, já znám podobu Mike, tak mě jen zajímalo zda se používá v usa, nebo v jiné zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze