Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Za Barunku bych vrážela facky, já také nikomu neříkám Verunko.
Jsem Barbora, těší mě, ano opravdu Barbora, howg. Bára je rezervované pro rodinné příslušníky, Baru, Barčo - okej, když mi měnil plenky nebo máme jinak úzký vztah. A ty Barunky a Barborky si strčte do hájeJméno je to fajn, je střelené a asi mě opravdu vystihuje.
Jsi protivná, omezená a nesympatická již z toho, co jsi napsala. ![]()
Já jsem Barbora a se jménem jsem byla vždycky spokojená
Babička mě oslovuje Barunko, nebo Baruško, ostatní většinou Barčo, nebo Baru, Báro mi máma říkala, když na mě byla naštvaná
Ale co jsem úplně nesnášela, když mi strejda říkal brambora. To se mi vždycky protočily panenky ![]()
Já jsem původně Barbora, základní tvar je pro mě úplně nesnesitelný
nechala jsem si to zkrátit na Báru a jsem spoko ![]()
Radši anonymně ať nejsem moc k poznání: já svoje jméno Barbora absolutně nesnáším a radši bych snad jakékoli jiné.
Zvykla jsem si na Báru, Barču i nakonec i Barušku a už jsem s tím jménem za celý život holt smířená. Ale dítěti bych ho fakt nedávala ![]()
Máme v rodině psa Báru, ta si na jméno neztěžuje, ale kamarádka třeba nechce, aby se jí říkalo Báro, to už raději Barboro, ale nejvíc používáme Baru
@Klopotkova píše:
Jsi protivná, omezená a nesympatická již z toho, co jsi napsala.
A ty jsi troll, který všem vnucuje, že je na ženské a vždy si dá záležet se slohovkou svých sexuálních praktik, díky raději budu sama sebou ![]()
Dcera je Barbora. Mě se líbí tenhle základní tvar. Tvar Bára nepoužíváme. Je jí deset a pro mě je to Barunka, Barča. A když mě sejří, tak je to Barbora.
Jméno Barbora se mi moc líbí. Líbí se mi ta rozmanitost - mála Barunka /Baruška/Barborka, pubertální Barča/Bára /Baruš a dospěla Barbora. Nenápadná mě jediná varianta tohoto jmena, která by se mi nelíbila. Měla jsem ji v užším výběru pro dceru.
Za mě úžasné jméno v každé podobě.
Dcera je Barbora, oslovuje e ji zásadně Barka. Lidem se to nelíbí, že je to ošklivé oslovení pro malou holčičku, ale co je mi po tom…
Já jsem Barbora
. Všude se tak představuju, to jméno mám ráda, ale nesnáším, když mi někdo řekne Báro, pokud to teda není cizí člověk, k nim nemám žádný vztah, tak je mi to jedno. Nemusí mi říkat Barunko, Baruško, ale Báro prostě nemusím.
Mě nejvíce říkají Baru, Barčo, Baruš, Baruneč, Hodně záleží, kdo mě osloví.
Každopádně tohle jméno je super, může ti každý říct jakkoliv..
Barunko, Baruško, Baru, Barčo, Barunečko, Barborko. Barun. Brambůr ![]()
Pak vynadat; Barboro, Baruno, Báro.
Co znám Barbory, nemají problém se svým jménem a mně se také líbí. A všechny Báry co znám, tak jsou fajn. Říká se jim Báro, Barčo, Baru a když se podepisují někde, tak jsou prostě Barbory. Taky jsem o tomto jménu přemýšlela, ale vyhrálo jiné.
Takže já jsem Barbora a docela jste mi to jméno líbí říkají mi většinou Baru nebo Báro. Proti srsti mi jde to oslovení Báro ale od někoho jsem si už zvykla. Naopak mám ráda to Baru a nebo Baruš. Také mi nevadí Barča a Baruška či Barunka. 💗 💗 ‼️
Za Barunku bych vrážela facky, já také nikomu neříkám Verunko.
Jsem Barbora, těší mě, ano opravdu Barbora, howg. Bára je rezervované pro rodinné příslušníky, Baru, Barčo - okej, když mi měnil plenky nebo máme jinak úzký vztah. A ty Barunky a Barborky si strčte do háje
Jméno je to fajn, je střelené a asi mě opravdu vystihuje.