Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak hned se mí vybaví jako asi většině lvice Elsa:) Jinak jméno zajímavé.
Nic proti nemám..ale spíš mě zaráží, že to bude tedy stejné jméno..Budeš mít dvě stejná jména,v jiné podobě ![]()
Ale proti gustu.. ![]()
Mé se vybaví pes znám jich hodně ve svým okolí a i takhle říkáme jedné známé jmenuje se Eliška
Ale nic proti jménu nemám ![]()
taky se mi vybavila lvice Elsa…je to pěkné, ale to spojení mi prostě už zůstane…lvice ![]()
jezika píše:
tak hned se mi vybaví jako asi většině lvice Elsa:) Jinak jméno zajímavé.
Také tak ![]()
Elsa..to je jak pro lva nebo psa..to spíš bych dala Elisa…to zní líp. ![]()
Mne se moc libi. Navic nase deti uz mozna o lvici nebudou mit ani potuchy. A da se to rict skoro ke kazdemu jmenu, ze se s necim spoji. Ja jsem PRO
![]()
Me se to jmeno libi, i kdyz samozrejme me hned jako prvni napadne lvice Elsa
Ale ja jsem treba chtela, aby se mladsi jmenoval Damian a kazdej mi hned rikal, no jo, to je jako Kocour Damian… ![]()
Rekla bych, ze nase deti a i ta mladsi generace uz prdlajs vi, co byl kocour Damian a stejne tak o lvici Else ![]()
Spis bych resila stejne jako tu uz zaznelo, jestli to neni divne, ze budes mit ty dve jmena stejne… Nebo jsou jakoby kazde jine???? ![]()
Také se mi první vybavila lvice.. ![]()
Ale ka každému jménu něco máš… ![]()
třeba Damian - se mi vybaví Damien - syn Satanův
nebo jména pro psa : Míša ( Michal), Max ( Maxmilián ), Artur, kdokoliv dá Šimon - tak je to hned Šimon Plánička, Matěj ( Matěji, Matěji, proč tě holky nechtěji ), Lucie - noci upije… ![]()
Taky se mi vybaví lvice
Je to hezký jméno, ale taky záleží jaký máš příjmení.
Třeba Elsa Nováková, apod. se mi moc nelíbí ![]()
ALe proti gustu…
Alisa25 píše:
jaký máte názor na tohle jméno chtěla bych si je dát jako svoje druhé (vlastně je to zahraniční obdoba mého křestního jména). díky
Naše pitbulka byla původně Elsa, měla to už od chovatele a shodou okolností jsem jí to jméno chtěla dát taky a jako lvice vypadá
, ale ted je po letech překřtěná na Elišku
… Ale pro mě je to nádherný jméno, takže schvaluji ![]()
Lenka512 píše:
Také se mi první vybavila lvice..
Ale ka každému jménu něco máš…třeba Damian - se mi vybaví Damien - syn Satanův
nebo jména pro psa : Míša ( Michal), Max ( Maxmilián ), Artur, kdokoliv dá Šimon - tak je to hned Šimon Plánička, Matěj ( Matěji, Matěji, proč tě holky nechtěji ), Lucie - noci upije…
Jojo, nebo Denis, Deniiis, ma mrnavej......
To furt zpiva muj otec, kdyz tam dojedeme, jak malej ![]()
Ahoj, Elsa se mi celkem líbí, jen by mě zajímalo jak zní tvoje jméno v originále
Prozrad ![]()
jaký máte názor na tohle jméno chtěla bych si je dát jako svoje druhé (vlastně je to zahraniční obdoba mého křestního jména). díky