Jméno Elsa

Alisa25
9.4.11 19:09

jméno Elsa

jaký máte názor na tohle jméno chtěla bych si je dát jako svoje druhé (vlastně je to zahraniční obdoba mého křestního jména). díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
327
9.4.11 19:16

tak hned se mí vybaví jako asi většině lvice Elsa:) Jinak jméno zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.4.11 19:17

Nic proti nemám..ale spíš mě zaráží, že to bude tedy stejné jméno..Budeš mít dvě stejná jména,v jiné podobě :nevim:
Ale proti gustu.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
9.4.11 19:48

Mé se vybaví pes znám jich hodně ve svým okolí a i takhle říkáme jedné známé jmenuje se Eliška :nevim: Ale nic proti jménu nemám :-)

• Citovat
  • Upravit
1638
9.4.11 19:54

taky se mi vybavila lvice Elsa…je to pěkné, ale to spojení mi prostě už zůstane…lvice :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.4.11 19:55

Vybavuje se mi jmeno pro psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
9.4.11 20:00
jezika píše:
tak hned se mi vybaví jako asi většině lvice Elsa:) Jinak jméno zajímavé.

Také tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.4.11 20:03

Elsa..to je jak pro lva nebo psa..to spíš bych dala Elisa…to zní líp. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
9.4.11 20:07

Mne se moc libi. Navic nase deti uz mozna o lvici nebudou mit ani potuchy. A da se to rict skoro ke kazdemu jmenu, ze se s necim spoji. Ja jsem PRO :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.4.11 20:11

Me se to jmeno libi, i kdyz samozrejme me hned jako prvni napadne lvice Elsa :wink: Ale ja jsem treba chtela, aby se mladsi jmenoval Damian a kazdej mi hned rikal, no jo, to je jako Kocour Damian… :roll:

Rekla bych, ze nase deti a i ta mladsi generace uz prdlajs vi, co byl kocour Damian a stejne tak o lvici Else :mrgreen:

Spis bych resila stejne jako tu uz zaznelo, jestli to neni divne, ze budes mit ty dve jmena stejne… Nebo jsou jakoby kazde jine???? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.4.11 20:43

Také se mi první vybavila lvice.. :-)
Ale ka každému jménu něco máš… :wink:

třeba Damian - se mi vybaví Damien - syn Satanův
nebo jména pro psa : Míša ( Michal), Max ( Maxmilián ), Artur, kdokoliv dá Šimon - tak je to hned Šimon Plánička, Matěj ( Matěji, Matěji, proč tě holky nechtěji ), Lucie - noci upije… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
9.4.11 21:14

Taky se mi vybaví lvice :) Je to hezký jméno, ale taky záleží jaký máš příjmení.
Třeba Elsa Nováková, apod. se mi moc nelíbí :nevim:
ALe proti gustu…

Alisa25 píše:
jaký máte názor na tohle jméno chtěla bych si je dát jako svoje druhé (vlastně je to zahraniční obdoba mého křestního jména). díky
  • Citovat
  • Upravit
833
9.4.11 21:48

Naše pitbulka byla původně Elsa, měla to už od chovatele a shodou okolností jsem jí to jméno chtěla dát taky a jako lvice vypadá :lol: , ale ted je po letech překřtěná na Elišku :-D … Ale pro mě je to nádherný jméno, takže schvaluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.4.11 00:14
Lenka512 píše:
Také se mi první vybavila lvice.. :-)
Ale ka každému jménu něco máš… :wink:třeba Damian - se mi vybaví Damien - syn Satanův
nebo jména pro psa : Míša ( Michal), Max ( Maxmilián ), Artur, kdokoliv dá Šimon - tak je to hned Šimon Plánička, Matěj ( Matěji, Matěji, proč tě holky nechtěji ), Lucie - noci upije… :mrgreen:

Jojo, nebo Denis, Deniiis, ma mrnavej...... :roll: To furt zpiva muj otec, kdyz tam dojedeme, jak malej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.4.11 09:39

Ahoj, Elsa se mi celkem líbí, jen by mě zajímalo jak zní tvoje jméno v originále :-) Prozrad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová