Umíte zpívat?

7.4.11 20:13

Umíte zpívat?

? :D

Já jsem si vždycky myslela, že jo. Ale dneska mě muž nahrál ve sprše a já se zděsila :D asi už nikdy nebudu zpívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30628
7.4.11 20:15

Nejspíš neumím, protože mi moje dvouletá dcerka říkala „Mamiko nepívej“ :mrgreen:

Ale jindy si zase vymýšlí, co mám zapět 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.4.11 20:16

Neumim… a vim to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zpivam si ve sprse, nebo v aute… maximalne nekde na party, kde me neni slyset :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17910

Já si zas vždycky myslela, že neumím, i když jsem na ZŠ chodila 5 let do sboru (ale asi se to ztratilo :lol: ). Zpívám ráda a hodně, ale když mě neslyší nikdo mimo rodinu. Třeba domácí práce nebo túru si bez zpívání neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

Umim,ale nedá se to poslouchat.Sama slyšim že je to hrozné.Navíc bydlím se samejma duchodcema a ty tu vyhrávaj hity takže moje neojblíbenější je -nikdy se nevrátííí,poháááádka mládííí,ze všech pohááádek atd… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
7.4.11 20:20

Jo tak tohle mi jde:)Zpívala jsem od mala,jak ve sboru,tak solově:)Zpěv byl můj život a ještě ted si ráda zazpívám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.4.11 20:22

Já obdivuju každého kdo zpívat umí,vlastně všechny co něco umí.Já bohužel neumim nic :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.4.11 20:25

Skákal pes a Prší prší zmáknu :mrgreen:
A jinak doma si zazpívám, ale rozhodně bych to nešla nikam prezentovat, že… protože zas tak dobře to fakt neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.11 20:28

Já jsem v pubertě chodila do sboru, zpívala sóla :D ale asi tím, jak už nepiluju jsem se pokazila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
Kamča.dalmatinka píše:
Umim,ale nedá se to poslouchat.Sama slyšim že je to hrozné.Navíc bydlím se samejma duchodcema a ty tu vyhrávaj hity takže moje neojblíbenější je -nikdy se nevrátííí,poháááádka mládííí,ze všech pohááádek atd… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Chacha Kamco

Jinak ja zpivat umim,zpivame si s dcerkou stale a jako dite jsem zpivala ve sboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324

neumím :lol: ale zpívám,když malého mažu po koupání.Bohužel mi vypadlo spoustu písniček,co jsem jako dítě uměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.4.11 20:29
Kamča.dalmatinka píše:
Já obdivuju každého kdo zpívat umí,vlastně všechny co něco umí.Já bohužel neumim nic :-?

Kamco dle tveho poctu prispevku neco umis-VYKECAVAT :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.4.11 20:37
Taminka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Já obdivuju každého kdo zpívat umí,vlastně všechny co něco umí.Já bohužel neumim nic :-?
Kamco dle tveho poctu prispevku neco umis-VYKECAVAT :wink:

krásné nové foto :palec: a to jo to umim dobře to máš pravdu.Stejně tak i na živo.Myslím si že občas asi ani ostatní nepustim ke slovu :lol: a taky umim dobře oblbnout chlapi,tak něco přece jen umim :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
7.4.11 20:39

Zpívám pouze v sebeobraně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.4.11 20:47
lemaz píše: