Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
? ![]()
Já jsem si vždycky myslela, že jo. Ale dneska mě muž nahrál ve sprše a já se zděsila
asi už nikdy nebudu zpívat.
Nejspíš neumím, protože mi moje dvouletá dcerka říkala „Mamiko nepívej“ ![]()
Ale jindy si zase vymýšlí, co mám zapět ![]()
Neumim… a vim to
Zpivam si ve sprse, nebo v aute… maximalne nekde na party, kde me neni slyset ![]()
Já si zas vždycky myslela, že neumím, i když jsem na ZŠ chodila 5 let do sboru (ale asi se to ztratilo
). Zpívám ráda a hodně, ale když mě neslyší nikdo mimo rodinu. Třeba domácí práce nebo túru si bez zpívání neumím představit.
Umim,ale nedá se to poslouchat.Sama slyšim že je to hrozné.Navíc bydlím se samejma duchodcema a ty tu vyhrávaj hity takže moje neojblíbenější je -nikdy se nevrátííí,poháááádka mládííí,ze všech pohááádek atd… ![]()
Jo tak tohle mi jde:)Zpívala jsem od mala,jak ve sboru,tak solově:)Zpěv byl můj život a ještě ted si ráda zazpívám ![]()
Já obdivuju každého kdo zpívat umí,vlastně všechny co něco umí.Já bohužel neumim nic ![]()
Skákal pes a Prší prší zmáknu ![]()
A jinak doma si zazpívám, ale rozhodně bych to nešla nikam prezentovat, že… protože zas tak dobře to fakt neumím.
Já jsem v pubertě chodila do sboru, zpívala sóla
ale asi tím, jak už nepiluju jsem se pokazila ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Umim,ale nedá se to poslouchat.Sama slyšim že je to hrozné.Navíc bydlím se samejma duchodcema a ty tu vyhrávaj hity takže moje neojblíbenější je -nikdy se nevrátííí,poháááádka mládííí,ze všech pohááádek atd…
Jinak ja zpivat umim,zpivame si s dcerkou stale a jako dite jsem zpivala ve sboru.
neumím
ale zpívám,když malého mažu po koupání.Bohužel mi vypadlo spoustu písniček,co jsem jako dítě uměla.
Kamča.dalmatinka píše:
Já obdivuju každého kdo zpívat umí,vlastně všechny co něco umí.Já bohužel neumim nic
Kamco dle tveho poctu prispevku neco umis-VYKECAVAT ![]()
Taminka píše:Kamča.dalmatinka píše:Kamco dle tveho poctu prispevku neco umis-VYKECAVAT
Já obdivuju každého kdo zpívat umí,vlastně všechny co něco umí.Já bohužel neumim nic
krásné nové foto
a to jo to umim dobře to máš pravdu.Stejně tak i na živo.Myslím si že občas asi ani ostatní nepustim ke slovu
a taky umim dobře oblbnout chlapi,tak něco přece jen umim
![]()