Umíte zpívat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
7.4.11 20:51
lemaz píše:
Zpívám pouze v sebeobraně. :mrgreen:

no vidíš,tak až potkáš duchodce tak mužeš začít zpívat:-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
7.4.11 20:58

zpívat umíme všechny - otázkou je jestli nebo jak moc falešně :think: :mrgreen: :pankac:

jinak já myslím,ž e zpívat umím tak, že nikoho neurazím ani nevyděsím, ale že bych byla nějaká pěvkyně to ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
7.4.11 21:01

Asi jo a malá už si zpívá brumendo se mnou :hug:

PS: hráli jste někdo mrněti na kytaru? Přemýšlím, že už by mohl být pomalu čas, malej je rok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
7.4.11 21:06
Kamča.dalmatinka píše:
lemaz píše:
no vidíš,tak až potkáš duchodce tak mužeš začít zpívat:-) :mrgreen:

Ha, :mrgreen: vidíš, to mě nenapadlo. Začnu trénovat něco hodně těžkýho - ať mají zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
7.4.11 21:10

Zpívám velmi ráda a troufám si říct, že to i umím. :mrgreen: Chodím do ženského pěveckého sboru a sem tam vyfásnu i nějaké to sopránové sólo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.4.11 21:18
Háta_x píše:
Asi jo a malá už si zpívá brumendo se mnou :hug:PS: hráli jste někdo mrněti na kytaru? Přemýšlím, že už by mohl být pomalu čas, malej je rok :think:

Občas hrajeme, Samík to má rád. Hrozně se mu líbí třeba Lojza a Líza, to se u toho řehtá… Akorát občas chce „ladit“ nebo tahá za struny :roll: Ale jinak je to fajn :-D

Jinak si myslím, že zpívat umím, tvrdí to i okolí, tak to asi bude pravda :think: :nevim: :lol: Na gymplu jsem též chodila do sboru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.11 21:22

Bože chraň předemnou TY co by mě měli slyšet zpívat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: NEUMÍÍÍÍM :pankac: zpívám si jen sama když jsem doma.. i malé raděj písničku odříkávám jak říkanku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
7.4.11 21:26

tak chodila jsem do několika sborů a náš sbor na střední škole byl poměrně vyhlášený, ale jestli umím zpívat to netuším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
7.4.11 21:40
lemaz píše:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
7.4.11 21:44

Zpívám občas ráda, jak, to neposoudím. Děti jsem učila různé dětské i lidové písničky, obě chodí do děts.sboru a mimi zaujatě poslouchá, když mu pobrukuju. Co si o tom myslí :think: , když dělá ty své ksichtíky??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.4.11 22:06

Mám absolutní hluch. Což je neskutečná výhoda, oprevdu, Tudíž jsem přesvědčena, že zpívat umím :-)))) Ale do Superstar bych s tím nelezla, fakt ne :-)))) Jako doma když mě to chytne, zpívám jak šílenec, a vše. A zrovna nedávno na masopustu, jsem se jaksi ocitla v úterý v půl dvanáctý večer ( :oops: :oops: :oops: ) mezi kupou o polovinu mladších a o polovinu starších lidí, kteří … se rozhodli, že si půjdou zaspívat na most … tak jsme tam stáli u svatýho Jána nad Malší a zpívali „mááááám jááá obrázek mááám, je na něm svááátej Jáááán …“ a nešlo o melodický přednes, nýbrž o to .. že jsme se prostě bavili :pankac: :pankac: Ale netvrdila bych zase, že jsme řvali tak, že by nám nebylo rozumět …

Jsem z muzikální rodiny. Teda z tátovy strany. Táta sice není profi muzikant, ale je to ten typ, co na bále po pár panácích, když sezná, že zpěvákovi to ujíždí (a ono ujíždí …), tak tam vyleze a začne zpívat sám .. a prostě dobře. Táta má fakt tenor jak bejk. A nebýt toho, že ty nástroje hrajou na zesilovače, tak by normálně uzpíval … Hrával nám jako mylým na kytaru (takže jsem odchovaná country a folkem a lidovkama, a až nyní kolikrát si říkám, ježiš, já vůbec netušila, že tuhle písničku zpívá ten a ten … ). Akorát že já se nechytala a byla jsem úplně mimo a vypadalo to, že neumím vůbec žádný tón. Až dneska jsem si uvědomila, že mám vůči němu nižší hlas, mezzosoprán, takže to ladit nemůže. Děda sice s muzikou moc nee, ale praděda byl multiintrumentalista, kapelník … a převzal to po svém dědovi … takže u nás to jde ob generaci. Asi jo, kluci mají k hudebním nástrojům a muzice vůbec kladný vztah. Mám tím na mysli, do kytary a kláves nebuší jak šílenci do vrat, ale opravdu zkouší, jak co zní …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.4.11 22:08
lemaz píše:
Kamča.dalmatinka píše:
lemaz píše:
no vidíš,tak až potkáš duchodce tak mužeš začít zpívat:-) :mrgreen:
Ha, :mrgreen: vidíš, to mě nenapadlo. Začnu trénovat něco hodně těžkýho - ať mají zážitek.

Zkus Landu - „Já mám balšoj pistalět, smůla jestli u těbjá nět …“ … tam trochu falše ani nevadí. naopak!!! :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
7.4.11 22:09

Zpěv řadím ke kulečníku, šipkám, jízdě na lyžích, bowlingu a hře na flétnu, to jest k činnostem, které dělám sice s bezuzdným nadšením, ale zato bez jediné špetky talentu či vlohy. Bohužel pro ostatní zúčastněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
7.4.11 22:10

Zpívám často, zpívám ráda, zpívám hezky...... Jen chudáci ti, kteří to musí poslouchat! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.4.11 22:10

Zpívat neumím a zásadně nezpívám. :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.02.16 v 17:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...