Kde nosíte zásnubní prstýnek po svatbě?

1371
7.4.11 10:57

Kde nosíte ZÁsnubní prstýnek po svatbě?

Mám pseudo-zásnubní prstýnek s kamínkem, kterej mám moc ráda a mám k němu silnej vztah :-) , ale po svatbě nevím, jak ho zkombinovat se snubním a jestli nejsou třeba nějaký pravidla jak to nosit.
Kde ho nosíte vy?
Měla bych ještě dodat, že nejsem moc parádivej typ - jakože nosit x prstýnků na rukách se mi nelíbí … líbí se mi mít jen jeden prstýnek celkem, ale ten snubní je mi vždycky líto nechat ležet ve skříni :cry:
A ještě je asi dobrý říct, že se zásnubní a snubní k sobě nehodí - jde o bílý zlato s nějakým třpytivým kamínkem (briliant to ovšem nebude :mrgreen: ) a pak o titanovej silnější zaoblenej kroužek s titanovou kuličkou na obrázku, takže naprosto odlišný věci …
:nevim:

Poradíte, svěřte se mi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7782
7.4.11 10:59

Snubák na levé,zásnubní na pravé.Na prsteníčkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.4.11 11:00

já jsem si dala zásnubák ke snubáku na jeden prst :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
7.4.11 11:00

Zrovna jsem to řešila, protože jsem čerstvě vdaná. Na levém prsteníčku mi oba vadí, chtěla jsem je nosit první k dlani zásnubní, za ním snubní - ale jsou dohromady moc široký a mě se v nich potí prst :mrgreen: , navíc zásnubní mám s kamenem a tak ho častěji sundavám.
A tak se zásnubní přestěhoval na prsteníček pravé ruky, občas ho sundavám - vaření, uklid a pod. A snubní je na levém skoro pořád. Mělo by to tak být správné. Je tu i pár diskuzí na emiminu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.4.11 11:01

Snubní mám na levé ruce na prsteníčku tam kde má být, a zásnubní na pravé ruce na prsteníčku…

Tedy doufám, že se to takhle nosí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
7.4.11 11:02

ja mam snubni a na tom mam zasnubni.. ;-)

• Citovat
  • Upravit
20885
7.4.11 11:04
Monny89 píše:
Snubní mám na levé ruce na prsteníčku tam kde má být, a zásnubní na pravé ruce na prsteníčku…Tedy doufám, že se to takhle nosí :mrgreen:

mám to přesně tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
7.4.11 11:05

Tos mě zaskočila-ani nevím kde ho mám.Nenosím ani snubní.Mě to na ruce vadí.Popravdě já na to ani nejsem.Dneska říkám že jsme si měli dát kroužek z trávy :lol: -škoda peněz.Můj ho sundal a dával do krabičky hned jak jsme vyšli z kostela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.4.11 11:15

Na zásnubák nedošlo a snubák jsem odložila v těhotenství. Ale na to ses asi neptala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
7.4.11 11:18

Ahoj, tak ja jsem zasnubni po svatbe presunula na pravy prstenicek. Na levem mam snubni.
Spolu jsem je nosit nemohla, byly moc siroke :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.4.11 11:28

zásnubní na pravém prsteníčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
7.4.11 11:31

Mě to taky čeká a zásnubní budu nosit na pravém prsteníčku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
7.4.11 11:34

Zásnubní mám již od počátku na pravém prsteníčku a brzy přibude na levý snubní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
7.4.11 11:40

Zásnubní nosím na pravém prsteníčku, snubní na levém…klasika.
A pokud ti „vadí“, že budeš mít prstýnky dva, dej si zásnubní třeba na krk na řetízek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
7.4.11 11:58

kdysi se říkalo, že na pravé ruce nosí snubák vdovy, aby to bylo na první pohled jasné. Nosila to tak i babička po smrti dědy (měla na prsteníku oba dva).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová